Şimdi Ara

Vortex Hile...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT'de bulunan 1-2-3. sıradakilerde bu kadar Exp olduğundan dolayı aklıma geldi mutlaka vardır fakat yabancı forumlarda vs.İngilizcenizi kullanıp bulabilirsiniz..araştırıyorum.Gerçi hile yapınca pek zevki olmuyor ama

• O değilde efsane çıkma şansını biraz arttırsalar fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 8 Eylül 2010; 23:52:45 >
  • Ben çok araştırdım adamlara atmadığım msj kalmadı en sonunda bana imacros kullan dediler birde şu efsane çıkma olasılığıda bazı kişilerde baya yüksek adamlara normal pokemon gibi çıkıyor hepsinden 4-5 tane toplamışlar
  • opera dan baslangıctaki sectigin pokemonu shiny dark olarak değiştiriliyor ya aynı yontemle puan pokemon ların exp leri ve pokemonlar bile değiştirebiliyor ama save lemiyor bi yolunu bulup savelemiş olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

Ben çok araştırdım adamlara atmadığım msj kalmadı en sonunda bana imacros kullan dediler birde şu efsane çıkma olasılığıda bazı kişilerde baya yüksek adamlara normal pokemon gibi çıkıyor hepsinden 4-5 tane toplamışlar

Bugün o kadar gezindim sadece 1 tane çıktı

Bu arada avatarın süper İmzama odaklan

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 9 Eylül 2010; 0:14:43 >

• Exp değişimi olayı zor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

opera dan baslangıctaki sectigin pokemonu shiny dark olarak değiştiriliyor ya aynı yontemle puan pokemon ların exp leri ve pokemonlar bile değiştirebiliyor ama save lemiyor bi yolunu bulup savelemiş olabilirler

Operadan nasıl değiştiriliyor pmden yada buradan anlatır mısın? Merak ettim de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Silah Skinleri Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • hilenin kralı var hemde

o exp leri ömür boyu oynasan yapaman herhalde
  • Banada lütfen söyleyin nasıl değişiyor başlangıç pokenin türü?(PM'den)
  • ben savelmeyide buldumarkadaşlar htmlden anlıyorsanız opera dragonflyla süper şeyler yaparsınız ana ban yememek için paylaşmıcam
  • Pm pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rkérDr@bblé

Pm pls

artı bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

ben savelmeyide buldumarkadaşlar htmlden anlıyorsanız opera dragonflyla süper şeyler yaparsınız ana ban yememek için paylaşmıcam

Bana da pm please
  • Save felan yok beyler boşuna beklemeyin...
  • Poke toplarıyla ilgili birşey buldum ama
  • Up arkadaşlar hile bulundumu?
  • bilenler söylemez ama o oyunda hilenin kralı olduğu kesin
  • eski bir oyun oldugu için hile coktan yayılmıstır forumlarda
    ing iyi olanlar yabancı sitelerden bulabılır kanımca
    ben burdan imacros olayını ogrendım ve pokemoncraftta kolayca uygulamıstım
  • Şu firebug ile başlangıç pokemonunu değiştirmeyi yapabildim ama başka ne denesemde yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.