Şimdi Ara

Vortex Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane pokemonları yakalayabilmek için neler yapmam lazım?

• Biri yardım etsin bari beyler. Birde Shiny Dark vb pokemonların avantajı nedir?
  • Efsanevi pokemonları yakalayabilmek için önce tüm gym leri ve elite fourları yenmen lazım. Onları yenince haritada dolan karşına çıkacaktır bir süre sonra.

Dark=Daha çok saldırı gücü.
    Shiny=Daha çok can.
    Mystic=Rakibin saldırısını durdurabilme ihtimali.
    Ancient=Daha çok defans.
  • Efsane yakalayabilmen için bütün gym ve battle frontier maçlarını kazanman lazım.
    Shiny pokemonlar normal pokemonlardan daha fazla hp puanına sahipler
    Dark pokemonlar normal pokemonlardan daha fazla saldırı gücüne sahipler
    Mystic pokemonlar rakiplerini bazen korkutup saldırmasını önleyebilirler
    Ancient pokemonlar normal pokemonlardan daha fazla defans gücüne sahipler.
  • Raikou efsane sanırım. 88lvl yakaladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Raikou efsane sanırım. 88lvl yakaladım.

Aynen kendisi efsanedir tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Sağolun 18 yaşında adamım oynadığım oyunlara bakın. Pokemon oynayıp anılarımı tazelemek istedim. Eskiden biraz crater oynardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun 18 yaşında adamım oynadığım oyunlara bakın. Pokemon oynayıp anılarımı tazelemek istedim. Eskiden biraz crater oynardım.

Pokemonun yaşı yok.

• quote:

quote:

quote:

İstersen 50 yaşında ol. Çok zevkli oluyor.

• Peki sdiequest ne oluyor?
  • quote:

Peki sdiequest ne oluyor?

O henüz tamamlanmadı açıkçası ne olduğunu bende bilmiyorum.Bir kaç sefer oynayıp yendim ama bitmek bilmeyince yeter artık deyip bıraktım.
  • yaklaşık bir veya bir buçuk saattir geziyorum daha bir tane efsane çıkmadı karşıma battle kısmında admin ve sidequests haricinde hepsini yendim ama hala çıkmıyor bir şeyi yanlış mı yapıyorum yoksa şanssız mıyım ?

edit : darkrown yakaladım arkasından mystic kyurem buldum tam yakaladım aceleyle bakayım derken contuine basmadım gelmedi

edit2 : bir de terrakion kaçırdım hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polsi -- 6 Mayıs 2012; 17:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polsi

yaklaşık bir veya bir buçuk saattir geziyorum daha bir tane efsane çıkmadı karşıma battle kısmında admin ve sidequests haricinde hepsini yendim ama hala çıkmıyor bir şeyi yanlış mı yapıyorum yoksa şanssız mıyım ?

edit : darkrown yakaladım arkasından mystic kyurem buldum tam yakaladım aceleyle bakayım derken contuine basmadım gelmedi

edit2 : bir de terrakion kaçırdım hayırlı olsun

Bende iki tane efsane kaçırdım.

Onun dışında herşeyi tamamladım sıkıldım oyundan yapacak birşey yok mu ya.

• quote:

Malesef yok.Büyük bir bölümümüz de bu yüzden bıraktık zaten.
  • Amaç sadece bir pokemon u 100 lvl yapmak falan sanırım. Çok şey yapabilinecek bir sistem var ama altyazı kötü be abi. Ligler turnuvalar vb olması lazım. Online vsler olması lazım.
  • quote:

Amaç sadece bir pokemon u 100 lvl yapmak falan sanırım. Çok şey yapabilinecek bir sistem var ama altyazı kötü be abi. Ligler turnuvalar vb olması lazım. Online vsler olması lazım.

Malesef hiçbiri yok.
  • quote:

Amaç sadece bir pokemon u 100 lvl yapmak falan sanırım. Çok şey yapabilinecek bir sistem var ama altyazı kötü be abi. Ligler turnuvalar vb olması lazım. Online vsler olması lazım.

Deluge'de vs var o güzel. Biz bi ara turnuva yapmıştık.
  • ben 3 günde sıkılsım açıkcası arkadaş ortamı yoksa sıkılınıyor birde vs yok buda oyunun bir eksisi.
  • ee şimdi yapacak bir şey kalmıyor mu oyunda sadece harita harita gezip efsane mi arayacağız sıkıntıdan adminleri yenmeye çalıştım onlar da bitti sadece sidequest kaldı sidequestin de sonu var mı bilmiyorum bu kadar mı oyun anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: polsi

ee şimdi yapacak bir şey kalmıyor mu oyunda sadece harita harita gezip efsane mi arayacağız sıkıntıdan adminleri yenmeye çalıştım onlar da bitti sadece sidequest kaldı sidequestin de sonu var mı bilmiyorum bu kadar mı oyun anlamadım ben

Bukadar hocam Pokemon World Online'a bekleriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.