Şimdi Ara

Vortex Trade Mi Dedi Biri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

içinde çok sayıda dsma efsane ve dsma teamlik pokemonlar vardır girin bakın seçin beğenin yazın :)) alın verin ekonomiye can verin hadi beyler :)

• aga hangileri tkslık ??
  • shiny lugia, shiny venesuar, shiny .. unuttum işte :D gelence yaz ne istedikelrini
  • Shiny Turtwiglerden birine ihtiyacım var,Pwww'den dengi dengine poke seçebilirsin.
    Ayrıca ilgini çekerse Mystic Dialga+Mystic Palkia'ya Dark Giratina+Ancient Regice verebilirim.
  • Teklifleri siz önerseniz daha iyi olur :))

@hasan hepsi takas olur :)) teklifleri siz verin ben evet yada hayır derim :)

@ThePhenom sen öner birşeyler .)) onun denginde zaten öyle çok abartmam dsma çok pokemonum var dediğin efsaneler de olmaz kusura bakma .)
  • Sende var bayağı poke,beğeneceğin birşeyleri kestirmek zor.Pwww'nin tradesinde bir sürü poke var.İlgini çeken birine gönder sen turtwig'i,olur dersem onaylarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Sende var bayağı poke,beğeneceğin birşeyleri kestirmek zor.Pwww'nin tradesinde bir sürü poke var.İlgini çeken birine gönder sen turtwig'i,olur dersem onaylarım?

tamamdır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bi coin görmedim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S ve D.Gastly+D.Lotad=A.Rapidash(Lv 85)+M.Bronzor+A.Growlite olur mu? biliyorum saçma bir teklif ama şuanlık daha iyisini yapamamUluç. ve Opera* bakabilirsin.. Uluç. Tradeden beğendiğin olursa eklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 11 Eylül 2010; 0:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

S ve D.Gastly+D.Lotad=A.Rapidash(Lv 85)+M.Bronzor+A.Growlite olur mu? biliyorum saçma bir teklif ama şuanlık daha iyisini yapamamUluç. ve Opera* bakabilirsin.. Uluç. Tradeden beğendiğin olursa eklerim..

Ancient pokemon sevmiyorum ya :) o yüzden olmaz .)
  • Seçermisin lütfen
  • S.Buizel+S.Chimcar=D.Gastly+D.Lotad S.gastly'i satmak istemedim :D
  • Ben S.Gastly'de istiyorum

D.Lotad bulundu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 11 Eylül 2010; 0:51:23 >
  • quote:

Ben S.Gastly'de istiyorum

D.Lotad bulundu !

O zaman D.Gastly için S.Chimcar :D
  • Bak buna gülerim işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: cEoMan06

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Sende var bayağı poke,beğeneceğin birşeyleri kestirmek zor.Pwww'nin tradesinde bir sürü poke var.İlgini çeken birine gönder sen turtwig'i,olur dersem onaylarım?

tamamdır :)

Kabul edildi,güzel seçim.
  • quote:

Bak buna gülerim işte

Tamam :)
  • Başka zamana inşallah..
  • quote:

Başka zamana inşallah..

Aynen :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.