Şimdi Ara

Vortex Yardım Bir Kac Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna daha yeni basladım o yuzden hıc bı sey bılmıyorum daha bi kac sorum var.

1. Bütün madalyaları toplaya bılmem ıcın 6 tane pokemon neler olmalı ve onlar dark mı ancient mi shiny mi mystic olmalı.Suan bende elımde bi kac tane pokemon var ama iyi mi deil mi bilmiyorum (Mystic Sableye,Shiny Gastly, Mystic Charmander,Dark Abra)

2. Dark Pichu (Notched) bu pokeden var bıde Dark Pichu si var arasında ne fark var.

3. Gerekli olan pokemonların adlarını verırsenız sevırım en gelısmemıs halıyle cunku daha pek fazla bı sey bılmedıgım ıcın bulamaya bılırım

• mystic sableye, shiny gastly işine yarar.. önemli olan 100 lv'e kasmak. onun için de trainer kullancaksın.

mesela dark abrayı takım listenin en üstüne koy (kolaylık olsun diye)

battle > battle any member (computer controlled) butonuna tıkla veTrainingpsychic yaz. savaşmaya başla. sürekli abrayla vur. merak etme düşman pokeler sana hep 0 vurcak.bütün pokeleri öldürünce rebattle butonuna tıkla tekrar savaş. bu sayede bikaç seferde 100lve gelir.

yalnız unutma her pokemon türünün traineri ayrıdır. ezberden sana şu kadar derim; trainingdarkghost sableye için olabilir. forumda vortex rehberden bakabilirsin..

bu arada shiny pokeler daha değerlidir, onları kaçırmamaya çalış.

pokemonun türünü öğrenmek için adına tıkla, pokemon type da yazar. mesela ghost, dark, ground, fire gibi..

bu arada kullanıcı adını söylersen sana yardımım dokunabilir. ben de yeni başladım ama crater oynardım eskiden ordan biliyorum oyunu..

• yardımın ıcın saol ısmım tRqx
  • len bütün pokelerin 100 lv zaten
  • ben 100lvl olması deıl olayım hepsını nasıl oldurum dıye sormustumhttp://d1202.hizliresim.com/u/r/2yuvy.png sımdı bende new falan cıkar mı? Cıkarsa nerede cıkar Mapte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnncer -- 23 Şubat 2012; 17:51:06 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40089214/mpage_34/f_/key_//tm.htm#58025477 Buradan devam edersen konu kirliliği önlenmiş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modifiye hakkında bir sorum olcak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.