Şimdi Ara

VosVos -Bmw 5.20 - Tanus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 23 yaşında bir universite öğrencisiyim. Bir araç almak istiyorum uzun süredir vosvos istiyordum sadece boya ve döşeme isteyen. Fakat son zamanlarda aklıma girdiler 76 -87 model arası tanuslar ve bmw 5.20 var. Maksimum 5.500 tl harcama yapabilirim. Ve en önemlisi boya yaptıracağım çift renk bordo mavi. Fazla sorun çıkarmamasi gerekiyor. Yorumlarinizi alabilirmiyim. Masraf dahil maksimum 5.500 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla boyaydı ruhsata işletmeydi derken 1000 liraya yakın para gider zaten ona göre araba almanız lazım. Aldığınız araba da ne kadar iyi kullanılmış olursa olsun bir takım sorunları olacaktır mutlaka yıldan dolayı. Bunu da unutmamak gerek. O bütçe ile imkanınız varsa motor almak daha iyi olabilir.
  • Arkadaşım bu bütçeyle bahsettiğin araçlardan hangisini alırsan al sorun yaşayacaksın haberin olsun.Bence biraz daha sabret ve birikim yap paranı daha iyi şekilde değerlendir.

• Gibi araçlar piyasada söz konusu. Sorun elbet çıkartacak. Motora sıcak bakmıyorum. Ama kafama koydum alacağım. Belki boya zamanla olur belki döşeme zamanla olur yürüyeni sağlam olan 3000 den aşağı yukarı araç var baya. Sadece vosvos ve bmw arasında kaldım model olarak. Örnek olarak koydum o ilanları o araçlar arasında kalmadım. VosVos veya Bmw marka olarak.

• Vosvos için konuşursak sadece dediğin gibi motoru, yürüyeni temiz olan yani döşeme ve boya isteyenler bile 5-7 bin arası komple sorunsuzlar 10 bin lirayı buluyo.

Millet 5 serisinin e39 kasasını almaya korkuyor sizdeki iyi cesaret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyden dolayı bmw den korkuyorlar. Pek bir bilgim olmadığı için soruyorum
  • Sana bir bmw 7.40L gider. Yakışır. İnternetten bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.