Şimdi Ara

Vote yaparak bug ile günde 40$ lık kredi kasma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar önce keşfettiğim yöntemi biraz geliştirdim ve oldukça seri bir hale getirdim. Ne yazık ki bütün Mu serverları bu sistemi kullanmıyor. Ancak vote yaparak kazandığınız kredi'leri karakterler arası transfer yapabildiğiniz tüm Mu server'larında çalışır.

Ben şu an angels mu 10x server'ında oynadığım için oradan örnek verecek olursam. Günde 5 saat uğraşarak yaptığım 6.000 credit ile 10 gün aynı işlemi sürdürdüğümde 60.000 credit eder. Bu serverda para ile 150$ karşılığında 22.500 credit satılıyor. Yani ben 10 günde, günde 5 saat uğraşarak 450$ yani yaklaşık 1.350 TL değerinde credit yapabiliyorum

Başlangıç kısmını hazırlamak biraz zor gibi ama 10 günde 450$ lık credit yapınca değer !

1. adım : 150 tane hesap açın. (100 hesap ile de olur ancak 12 saatte 1 vote yapılınca ve bunu çok fazla hesaptan vote yaptığımız için zamanı tutturmak zor oluyor.) (Hesap isimleri bir adet isim ve devamında sayı içersin. Örnek: supermu1 , supermu10 , supermu100 ... şeklinde) ( Ayrıca bütün şifreleriniz aynı olsun ve mail adreslerini yine kafadan sallayın. Örnek: supermu1@hotmail.com )

2. adım : bütün hesaplarınıza giriş yaparak karakter açın (angels mu 'da offstore sadece deviasta açıldığı ve en hızlı şekilde yapmak için 13 level rage fighter ve 2000 zen kasmak gerekiyor.

3. adım : kolaylık olsun diye vote yapmak için google chrome kullanın ve yer işaretleri çubuğu kapalıysa açın ve 1. olarak siteyi, 2. olarak sitenin vote sayfasını, 3. olarak vote credit'leri webcoin'e çevirdiğiniz sayfayı kısayol olarak üste ekleyin. ( vote yaparken örneğin 3 siteden vote yapılıyorsa 3 adet vote sayfası açın yeni sekmede ve süreleri aynı anda ilerlesin )

4. adım : ilk hesabımıza girdik vote yaptık. şimdi diğer hesaba girip vote yapmak için IP adresimizi değiştirmek gerekiyor. Bunun en hızlı yoluda akıllı telefonunuzun internetini kullanmaktır. ( akıllı telefon yoksa modem reset'leyerek te yapılır ancak en az 2 kat daha uzun sürer )

4. adım devam : önce ethernet kablosunu çıkartın veya wifi kapatın. telefonu usb kablo ile pc ye bağlayın ve kablo ile hotspot açın. ( android için > ayarlar > diğer > tethering ve taşınabilir hotspot > usb bağlantısı)

4. adım devam : şimdi vote yaptıktan sonra uçak modunu açın ve 2-3 saniye bekledikten sonra uçak modunu kapatın ve IP adresini değiştirin.

5. adım : bütün hesaplarınızı bu şekilde ip değiştirerek vote yaptıkdan sonra hesaplardaki credit'leri webcoin'e çevirin. sonra ana hesabınıza girerek en ucuz malzemeden satış yaparak örneğin 40 wc ile oyun içinde offstore açın

6. adım : tek tek bütün hesaplarınızdaki webcoin'leri ana hesabınızdan actığınız offstore'den satın alın.

Geçmiş olsun

Farklı mu server'larında değişiklik gösterse de oldukça karlı bir işlem ve 1 hesap için vote yapmak ortalama 2 dakika sürüyor. yani 50 hesap ortalama 100 dakika sürer. ( tek seferde 50 hesap yapmaya çalışın ve diğerlerini günün farklı saatlerine bölüştürün yoksa 150 hesap beyni yakar )

Son olarak illaki hergün 5 saat vote yapmak zorunda değilsiniz. Ben sadece örnek olsun diye verdim. İhtiyacınızı karşılayın ve istediklerinizi aldıktan sonra isterseniz vote yapmayı bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 11 Ağustos 2016; 14:22:54 >

• Kusura bakma dostum ama bununla uğraşacak kadar işsiz misin gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Kusura bakma dostum ama bununla uğraşacak kadar işsiz misin gerçekten ?

Dediğin yerinde kardeş ancak bardağın boş kısmından bakma olaya Yani ben kısa süre yaptım bunu ve şuan keyfini sürüyorum. Ömür boyu yapmak zorunda değilsin. Oyunlara para harcamaya karşıyım sadece Forumun mu online bölümünde gezindiğine göre günde kaç saat harcadığını merak ettim ?

• Ben mu oynamayı bırakalı çok oldu. Sadece arada girer konulara bakarım ne olup bitiyor diye okadar. Oyunu en çok oynadığım zamanlarda tüm günümü oyunla geçirdiğim zamanlarda oldu ama vote ile uğraşıp itemları wcoin yada credit ile aldıktan sonra oyunun asıl amacı nerde kaldı ? zaten mu online'da amaç kendi emeğiinle itemları toplamak değilmi ? Ben kendi adıma öyle görüyorum. Neyse sana kolay gelsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarren -- 12 Ağustos 2016; 13:56:31 >
  • Öyle ancak mu online da play2win olan bir server yok ki, ayrıca global mu bile ciddi para harcamayı gerektiriyor. Kim bilir bir gün birisi hayrına donator olmayan bir server açar
  • bunla uraşicama mu online aynamam daha iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlo53

bunla uraşicama mu online aynamam daha iyi :D

aynama bea bende reset atılan serverlarda oynayanları ve 50-100 online oyuncusu olan serverlarda oynayanları anlayamıyorum napcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 12 Ağustos 2016; 18:17:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkers kullanıcısına yanıt
    Helal kardeşim sonuna kadar okudum yani aldığın zevk buyuk ki ugrasmisin ☺ valla biz girip kasmayi uşeniyoruz sen destan yazmişin tebrikler ve başarılar 👏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 15 Ağustos 2016; 3:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw kardeş. Sorun şu ki, ben bu işlemi kısa süre yaptım ve şuan keyfini sürüyorum. Şu an oyuna günde baktığım süre ise günde en fazla 2 saat. Zevk alıyor muyum ? O bana kalmış.

Hadi hepsini geçtim bu insanların derdi nedir anlamıyorum. Herhalde facebook, twitter'da çok takılıyor herkes ki bir laf sokma yarışına giriyor. Yani bir iyilik yapmaya çalışıyorsun ve bir tek küfür yemediğin kalıyor, o da belki. Yani demek ki benim oyuna vakit ayırabilme şansımın olması koyuyor insanlara, anlam veremiyorum. Bunları açıklama gereksinimi duymamda ayrı bir saçmalık ya neyse... Kimseye gidip zorla bir şey yaptıran yok. İsteyen 30 dakika yapar, isteyen 5 saat, istemeyen yapmaz.

Millet olarak ezilmeye o kadar alıştırılmış ki bu ülke, vakti olan ve mutlu olan insanları kıskanır olmuş herkes. Gidin sizi bu hale sokanlara söylenin.
  • Boşver takma kafanı ☺ deymez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni basladim o servera az yardimci olurmusun item konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 25 Ağustos 2016; 20:16:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taktiği başka oyunlarda çok kullanmıştım malum donate imkanımız yok ve neredeyse her oyun p2w. Her oyun belli miktar farm yapmayı gerektiyor 5 saat farm vs 5 saat vote hangisi karlıysa onu yapıp en güncel itemlere sahip olduktan sonra pvp yardırıyoruz olay bu Tabi aşırı sıkıcı bir olay, tek güzel yanı gereken toplam süreyi tamamladıktan sonra keyfini sürmek kalıyor geriye. Bir daha uğraşmaya gerek olmuyor.

Konuyu görünce yıllar öncesi aklıma geldi yazayım dedim
  • bende ilk olarak sanırım 2008 de falan cabal online da keşfetmiştim. sonra dedim ki mu online da niye olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkers

Yıllar önce keşfettiğim yöntemi biraz geliştirdim ve oldukça seri bir hale getirdim. Ne yazık ki bütün Mu serverları bu sistemi kullanmıyor. Ancak vote yaparak kazandığınız kredi'leri karakterler arası transfer yapabildiğiniz tüm Mu server'larında çalışır.

Ben şu an angels mu 10x server'ında oynadığım için oradan örnek verecek olursam. Günde 5 saat uğraşarak yaptığım 6.000 credit ile 10 gün aynı işlemi sürdürdüğümde 60.000 credit eder. Bu serverda para ile 150$ karşılığında 22.500 credit satılıyor. Yani ben 10 günde, günde 5 saat uğraşarak 450$ yani yaklaşık 1.350 TL değerinde credit yapabiliyorum

Başlangıç kısmını hazırlamak biraz zor gibi ama 10 günde 450$ lık credit yapınca değer !

1. adım : 150 tane hesap açın. (100 hesap ile de olur ancak 12 saatte 1 vote yapılınca ve bunu çok fazla hesaptan vote yaptığımız için zamanı tutturmak zor oluyor.) (Hesap isimleri bir adet isim ve devamında sayı içersin. Örnek: supermu1 , supermu10 , supermu100 ... şeklinde) ( Ayrıca bütün şifreleriniz aynı olsun ve mail adreslerini yine kafadan sallayın. Örnek: supermu1@hotmail.com )

2. adım : bütün hesaplarınıza giriş yaparak karakter açın (angels mu 'da offstore sadece deviasta açıldığı ve en hızlı şekilde yapmak için 13 level rage fighter ve 2000 zen kasmak gerekiyor.

3. adım : kolaylık olsun diye vote yapmak için google chrome kullanın ve yer işaretleri çubuğu kapalıysa açın ve 1. olarak siteyi, 2. olarak sitenin vote sayfasını, 3. olarak vote credit'leri webcoin'e çevirdiğiniz sayfayı kısayol olarak üste ekleyin. ( vote yaparken örneğin 3 siteden vote yapılıyorsa 3 adet vote sayfası açın yeni sekmede ve süreleri aynı anda ilerlesin )

4. adım : ilk hesabımıza girdik vote yaptık. şimdi diğer hesaba girip vote yapmak için IP adresimizi değiştirmek gerekiyor. Bunun en hızlı yoluda akıllı telefonunuzun internetini kullanmaktır. ( akıllı telefon yoksa modem reset'leyerek te yapılır ancak en az 2 kat daha uzun sürer )

4. adım devam : önce ethernet kablosunu çıkartın veya wifi kapatın. telefonu usb kablo ile pc ye bağlayın ve kablo ile hotspot açın. ( android için > ayarlar > diğer > tethering ve taşınabilir hotspot > usb bağlantısı)

4. adım devam : şimdi vote yaptıktan sonra uçak modunu açın ve 2-3 saniye bekledikten sonra uçak modunu kapatın ve IP adresini değiştirin.

5. adım : bütün hesaplarınızı bu şekilde ip değiştirerek vote yaptıkdan sonra hesaplardaki credit'leri webcoin'e çevirin. sonra ana hesabınıza girerek en ucuz malzemeden satış yaparak örneğin 40 wc ile oyun içinde offstore açın

6. adım : tek tek bütün hesaplarınızdaki webcoin'leri ana hesabınızdan actığınız offstore'den satın alın.

Geçmiş olsun

Farklı mu server'larında değişiklik gösterse de oldukça karlı bir işlem ve 1 hesap için vote yapmak ortalama 2 dakika sürüyor. yani 50 hesap ortalama 100 dakika sürer. ( tek seferde 50 hesap yapmaya çalışın ve diğerlerini günün farklı saatlerine bölüştürün yoksa 150 hesap beyni yakar )

Son olarak illaki hergün 5 saat vote yapmak zorunda değilsiniz. Ben sadece örnek olsun diye verdim. İhtiyacınızı karşılayın ve istediklerinizi aldıktan sonra isterseniz vote yapmayı bırakın

Okadar server kurdum ama şu sendeki heyecanın yarısını yaşayamadım, yaşamayı öyle çok istedim ki :D

• Kendi server'ında o zevki zaten yaşayamazsın diye tahmin ediyorum. Rekabet ortamı içerisinde oynamanın zevki bir başka. Hem zaten online oyunların bağımlılık yapan tarafı bu değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 30 Ağustos 2016; 10:52:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.