Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen lisans alınması yada bilmediğimiz birşey için belli bir maliyet yatırım gerekiyor. Böyle bir harcama yapmak istemedikleri için gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an var mı yok mu tt bayii ısrarla bu hizmetlerinin var olduğunu iddia ediyor. Konuya çok ta hakim olduklarını sanmıyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Varsa göster deseydin sende nasıl oluyor kullanıyoruz diyeydin

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Şu an var mı yok mu tt bayii ısrarla bu hizmetlerinin var olduğunu iddia ediyor. Konuya çok ta hakim olduklarını sanmıyorum ama.
    VoLTE sanmıştır büyük ihtimalle.
  • Söyle sacma knulari editleyip durmayin arkadas vodafone kullanmamis turktelekomu kotuluyor suan turktelekom turkcele yakin bir hizmeti var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim telefon s7 ve bugüne kadar bu özellik gelmediği için artık özellik gelse bile çalışmayacak çünkü yazılım güncellemesi gerektiren bir şey bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hattım turkcell olduğu için deneme şansım olmadı. Web sitelerine baktığımda da göremedim. Muhtemelen personelin bilgisizliği. Siz kullanıcılar yok diyorsa yoktur.

• Sanırım öyle oldu

• Ne demek istediğinizi anlamadım. Turkcell kullanıyorum ve vowifi hizmetinden yararlanıyorum. Turk telekom da olup olmadığını teyit etmek için kullanıcılara sormak istedim.

• Evet bir de olayın bu yönü var. Bende s7 edge kullanıyorum.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Zaten sen değilbayide ki var diyen kişiye denettirin nasıl oluyormuş bize öğretsin diye dedim ben

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Neyse artık eğer varsa niyetim tt ye geçmekti.

• Bu hizmeti vermek aslında koca bir firma için çok basit. İnternet üzerinden iletişim sağlandığı için, wifiye bağlı olmak yeterli. Turktelekom tarafından ise bir sunucu gerekli, yönlendirme ve tanımlamalar ile hallediliyor. Yine burda yazılım ve operatör desteği çok önemli. Vowifi desteklemeyen bazı telefonlara ESF dosyaları atılarak bağlantı sağlanabiliyor. Xiaomi'nin bazı modelleri denedi ve çalşıyor.

• Artık 1000-1500 liralık telefonlar bile volte/Vowifi desteklemesine rağmen operatörler çok fazla marka/model kısıtlaması yaptığından kimse bu özellikleri kullanamıyor.
  • Vodafone'da kullanıyorum ama verim alamıyorum. Türk Telekomda kullanan arkadaşlar var mı? Memnunlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Vodafone'da kullanıyorum ama verim alamıyorum. Türk Telekomda kullanan arkadaşlar var mı? Memnunlar mı?
    Türk Telekom da vowifi yok

• Turkcelle geçeceğim. Sırf vowifi yüzünden.. bildiğiniz güzel geçiş kampanyası var mı turkcell de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Turkcelle geçeceğim. Sırf vowifi yüzünden.. bildiğiniz güzel geçiş kampanyası var mı turkcell de?
    Bende aynı durumdan dolayı geçtim.Lifecell hoşgeldin 5 gb öneririm size.Yeni abone için en makul görünen paket bu sanırım.
  • Live yourlife kullanıcısına yanıt
    Telekomda hic yokki ne kisitlamasi

• Arkadaşla Turkcell abonesiyim ama TT geçebilirim yalnız Wifi araması kullandığım bir özellik o yüzden geçeceğim operatörde olması önemli. TT a halen gelmedi mi bu özellik?
    Vodafone da var, acaba bir sorun sıkıntı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.