Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi tarife için yeni taahhütte 80 isteniyor?

Şuanda ki tarifeni söylersen uygun birşey bulabilirmiyiz diye bir araştırma yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    1000 dk 1000 sms 10 gb 40 tl veriyorum ,

dakka ve sms önemli değil ama internet en az 7-8 gb olmak zorunda.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    O tarifenin ismi nedir? O önemli.

Geçebileceğin tarifelerde o tarife varmı yokmu ona bakacağım.

Hocam ben turk telekomdayım , turkcell düşünüyorum yanlıs anladınız galiba.

prime renkli 1000 dakka tarifem.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    "de" yi ıskalamışım

Ayrıca Turkcell'de 10GB 54 TL şuan. Yinede bilgisini vereyim, 80 tl eskide kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Nisan 2019; 10:53:16 >
  • Yil olmus hala 2019 hala yok telekomda.... Acaba ugrasiyorlar mi getirmek icin ?

• hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

"de" yi ıskalamışım

Ayrıca Turkcell'de 10GB 54 TL şuan. Yinede bilgisini vereyim, 80 tl eskide kaldı
    Link verebilir misiniz? Taahhütüm bitmek üzere Turkcell’e geçeyim. Sayfasında bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: savasyaman

Link verebilir misiniz? Taahhütüm bitmek üzere Turkcell’e geçeyim. Sayfasında bulamadım.

Alıntıları Göster

3GB'da haydi gel kampanyasından alacaksın ve 54 TL ödeyeceksin

Bu komıdaki tartışma haricinde bir şey söylemek istiyorum.
    Aslında bu Bip'ten çok evvel önce Türk Telekom'un Wirofon servisi çıktı 2008 mi neydi. Hatta Cem Yılmaz'lı Paris'li reklamı vardı hatırlayanlar olur "Na sar et méne o'lura Ca lis se nind éol urr"

Bu hizmet sayesinde şuan Bip'te yaptığınız gibi ev telefomu tarifenizi cepte de kullanabiliyordunuz. Tabii ilgi duyulmadığı için TT'de vaktinde Wirofon öldü, son senelerde tekrardan dirilttiler yine aynı şekilde ev telefonu tarifenizden konuşabiliyorsunuz. Ancak şuanda da geçti borun pazarı, dün daha Bip çıkmadan bunu em başta mobil+sabit telefon dakika havuzu yapıp da tanıtmaya devam etseydin, bu alanda lider sen olacaktın. Ancak belli ki şuan Bip'in zaferini çoktan kabullenmişler.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    öyle bir kabullenmişler ki üstat, kendi reklam ve tanıtımlarında bile bunu kullanır olmuşlar pazarlama stratejisi namına..

söyleyecek fazla söz yok.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in karşısındakilere komple yenilgiyi kabullenmişler. Hiç zorlamıyorlar. En basiti bip konusu işte, yahu dünya çapında bir şirketsin en azından kullanıcılarına mesajlaşma uygulaması sun. Sürekli güncel tut. Bak benim uygulamam bu, eşin dostunla kullanırsan bunu bunu veririm de.

Tivibu var ellerinde, kendi servisleri olmasına rağmen tarifelerine dahil etmiyorlar. Versene Turkcell'in TV+'ya verdiği kota gibi sende ekstra 5-10GB n'olur yani.

Kuru kuruya paket satmaktan başka hiçbirşey yok ve böyle birşeyi körü körüne savununca farklı şeyler söyleyesi geliyor insanın.

Turkcell'de karşısında böyle pasifler olunca niye fiyat düşürsün ki?

Rekabet olsun her alanda rekabet, bize bu lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Nisan 2019; 16:50:5 >
  • dreamin kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kez belirtiyorum forumda haliyle benim de aslında çok hoşuöa gitmiyor insanlar yanlış anlayacak diye. Ama Türk Telekom konusudan hep yalan yanlış bilgiler dolaşıyor, her kafadan keyfşne göre farklı laflar çıkıyor. Bunları insanlara anlatmak lazım.

Türk Telekom'da Doany'dan sonraki yönetimler klasik telekom faaliyetleri dışında neredeyse hiç bir şey yapmadılar ki tekrar Doany dönene kadar. En güzel örneği Wirofon. Mesela ellerinde Tivibu var, 2009'da çıkmış olan. Turkcell TV+ ise dünün meyvesi. Şuan Turkcell'in sabit abonelerinin yarısı TV+ abonesi. Peki Türk Telekom'un sabit abonelerinin ne kadarı Tivibu abonesi?
    @Jazzalyn'in de dediği gibi ver kardeşim mobil kotaya dahil et. Ayrıca paket olarak satıyorlar.

Muud mesela. İlk adıyla TTNet müzik. Seneler önce çıkmış olan bir ürün 2011 öncesi döneme ait. Senelerce üzerine bir şey koymadılar. Son son dank etti de bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama aksi gibi Fizy, Turkcell bünyesine girdi, 17 TL gibi piyasanın en pahallı uygulaması olsa da fena bir kullanım oranına sahip değil gibi duruyor.

Sadece telekom faaliyetini herkes yapar. Yan alanlara gireceksin ki bir farklılığın olsun. Hiç bir şey yapmasalar, 2010'da Doany döneminde Pantel şimdiki adıyla Türk Telekom İnternational'ı büyütür büyük bir gelir kalemi haline getirirlerdi. Allah razı olsun sadece 2016'da bir SMW5'e üye oldular.
    Zamanında Türk Telekom'da birileri OTT pazarının bir gelir kapısı olduğunu görmüş, o alana yatırım yapmış, 2011 sonrasında yatış moduna geçilmiş.
    Şimdi ise sanırıöçm bir tane OTT ürünü üzerinde çalılıyorlar ama şuan için hiç bir bilgi yok neredeyse. Ancak pazarı büyük ölçüde Turkcell kaptı zaten.

Şuan tekrar akılları başlarında da OTT değilde, şebeke teknolojileri ve entegrasyon, dijital dönüşüm alanında ciddi çalışıyorlar. Özellikle şebeke teknolojileri konusunda tarihi başarılara imza atıyor duyduklarımıza göre Argela. Genelral Electric ile de kurumsallara dijital dönüşüm hizmeti vermek üzerine anlaşma imzaladılar.
    Ve en önemlisi kurumsal risk sermayesi şirketi kurdular. Eğer düzgün değerlendirilirse belki de Türk Telekom grubunun ileride en büyük gelir kapısı bu şirket olabilir.

Peki ama kaybolan yılları ne yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 22 Nisan 2019; 17:17:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Hocam çok kez belirtiyorum forumda haliyle benim de aslında çok hoşuöa gitmiyor insanlar yanlış anlayacak diye. Ama Türk Telekom konusudan hep yalan yanlış bilgiler dolaşıyor, her kafadan keyfşne göre farklı laflar çıkıyor. Bunları insanlara anlatmak lazım.

Türk Telekom'da Doany'dan sonraki yönetimler klasik telekom faaliyetleri dışında neredeyse hiç bir şey yapmadılar ki tekrar Doany dönene kadar. En güzel örneği Wirofon. Mesela ellerinde Tivibu var, 2009'da çıkmış olan. Turkcell TV+ ise dünün meyvesi. Şuan Turkcell'in sabit abonelerinin yarısı TV+ abonesi. Peki Türk Telekom'un sabit abonelerinin ne kadarı Tivibu abonesi?
    @Jazzalyn'in de dediği gibi ver kardeşim mobil kotaya dahil et. Ayrıca paket olarak satıyorlar.

Muud mesela. İlk adıyla TTNet müzik. Seneler önce çıkmış olan bir ürün 2011 öncesi döneme ait. Senelerce üzerine bir şey koymadılar. Son son dank etti de bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama aksi gibi Fizy, Turkcell bünyesine girdi, 17 TL gibi piyasanın en pahallı uygulaması olsa da fena bir kullanım oranına sahip değil gibi duruyor.

Sadece telekom faaliyetini herkes yapar. Yan alanlara gireceksin ki bir farklılığın olsun. Hiç bir şey yapmasalar, 2010'da Doany döneminde Pantel şimdiki adıyla Türk Telekom İnternational'ı büyütür büyük bir gelir kalemi haline getirirlerdi. Allah razı olsun sadece 2016'da bir SMW5'e üye oldular.
    Zamanında Türk Telekom'da birileri OTT pazarının bir gelir kapısı olduğunu görmüş, o alana yatırım yapmış, 2011 sonrasında yatış moduna geçilmiş.
    Şimdi ise sanırıöçm bir tane OTT ürünü üzerinde çalılıyorlar ama şuan için hiç bir bilgi yok neredeyse. Ancak pazarı büyük ölçüde Turkcell kaptı zaten.

Şuan tekrar akılları başlarında da OTT değilde, şebeke teknolojileri ve entegrasyon, dijital dönüşüm alanında ciddi çalışıyorlar. Özellikle şebeke teknolojileri konusunda tarihi başarılara imza atıyor duyduklarımıza göre Argela. Genelral Electric ile de kurumsallara dijital dönüşüm hizmeti vermek üzerine anlaşma imzaladılar.
    Ve en önemlisi kurumsal risk sermayesi şirketi kurdular. Eğer düzgün değerlendirilirse belki de Türk Telekom grubunun ileride en büyük gelir kapısı bu şirket olabilir.

Peki ama kaybolan yılları ne yapacağız?
    Yıllar geçti gitti tabiiki hocam, arada büyük bir fark var. Hele ki bunları günümüz teknolojisiyle sunmak çok çok daha zor. Bu saatten sonra yapılacak şeyler çok extrem olması lazım ki işe yarasın.

Milyar dolarlık bir şirketten bahsediyoruz.

Ver kullanıcılarına tivibu'yu, adam belki cepte kullandıkça sevecek evine de alacak. (TT hattımla indirdim tivibuyu PRIME avantajı diye, ama kotadan yediği için kaldırdım kullanmıyorum, Turkcell'i tercih etmemin bir sebebi bu. Tarifemde 30GB var, çatır çatır kullanıyorum.)

Muud'u geliştir, arşivi geliştir sun kullanıcılarına. İnan birçok gencin telefonunda fizy uygulamasını kullandığını görüyorum, en pahalı ve spotify karşısında çok daha kötü olmasına rağmen. (geçen Turkcell aradı, size Fizy premium verelim dedi. Yok sağol spotify kullanıyorum diyip kapattım mesela, Turkcell'in de iyi olmadığı şeyler var ama TT ve Vodafone karşısında maalesef yok. fanboy olsam fizy kullanırım, ama daha iyisi olduğunu bildiğim için Spotify kullanıyorum.)

Ver VoWifi'ı tüm kullanıcılarına, aç faturasızlara da VoLTe'yi. (TT hattımdan asla sesli görüşme yapmam bu yüzden)

Yap güzel bir mesajlaşma uygulaması kullansın millet. (Görüntülü görüşmeden BiP'in daha iyi olduğunu düşündüğüm için tercih ediyorum mesela)

Bunlar Turkcell'de olan ve Türk Telekom'da olmayan (Vodafone'u saymıyorum artık, bizlere hizmet etmemek için büyük çaba sarfediyorlar) ekstra şeyler. Turkcell'de olan ve kendilerinde olmayan şeylerin üzerlerine düşsün bak nasıl rekabet artıyor.

Ha çok daha önemlisi ülkenin en büyük fiber altyapısı Türk Telekom'un elinde, işte buda asla Turkcell'in yakalayamayacağı birşey. Bunu doğru düzgün kullansalar çok daha ileri giderler.

Kahrolmayasıca kıçı kırık vodafone bile, o rezil altyapısıyla sınırsız paketler satıyor. TT altyapısı çok daha iyi olmasına rağmen hiç yanaşmıyor bile, Turkcell'de kota veriyor.

Türk Telekom'u severim, ama TTNET kısmını. Yıllardır bana sorunsuz hizmet sundular, en iyisi onlar. 3'ün 5'in hesabını yapmayıp yıllardır olduğu gibi kullanmaya devam edeceğim. Sorunsuz hizmet olsun, pahalı olsun diyen milyonlarca insan olduğunu düşünüyorum. (Bariz Turkcell örneği). Keza Paul Doany'ide severim, belki kendisiyle konuşamadım ama güzel bir ekip oluşturmuş. Sabit kısmında benim bölgemde yaptıkları yatırımları görünce mutlu oluyorum. (neredeyse fibersiz ev kalmadı)

Ben forumda Turkcell'in onca avantajını söylüyorum, insanlar bana fanboy diyorlar. Birinde olan, diğerinde olmayan şeyi söylemenin neresi fanboyluktur. Firmaya baskılar yapılsın, bakın karşıda böyle böyle hizmetler var sizde yok densin, örgütlenilsin.

Ha tabi şöyle bir gerçekte var, bizim insanımızın önüne ne konsa kabulleniyor. Daha iyisine sahip olmak için hiçbirşey yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Nisan 2019; 18:29:52 >

• Forumda bazı arkadaşlar Turkcell TV plus'a olan ilgimi bilir. Kotadan yemesin 100 TL veririm demiştim bazı yazılarda. Uzun zamandır Vodafone TV kullanan biriyim,Tivibu da kullandım sonra evde çok vakit geçiremedigim için vazgeçtim.
    1 aydır Turkcell TV plus'ı yoğun kullanıyorum,ücretini verdim paketi de yükselttim.
    Turkcell TV plus ile Telekom Tivibu karşılaştıramayacak kadar farklı durumdalar bence. Turkcell TV plus komple TV ihtiyacınızı karşılayan bir platform değil. Tivibu TVplus'ı açık ara gömer. Tivibu komple bir tv platformu.
    Şöyle diyeyim,daire alıyorsun diyelim: Tivibu 3+1 140 m2 dairedir,Tv Plus 1+1 75m2 dairedir. Vodafone TV de 1+1 70 m2 dairedir ama Turkcell TV plus kadar lüks ve temiz degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

Teşekkürler.

Konu UP!
    Yok mu bir hareket halen bu meselede?
    Turkcell liyim Wowifi yi çok kullanıyorum, telefon kenarda dururken MAC üzerinden arama yapıp aramaları cevaplayabiliyorum. Doğru dürüst çekmediği yerlerdeki faydasını hele hele yurtdışında mevcut tarife üzerinden tek kuruş vermeden aranabilinip arama yapabilmeyi söylemiyorum bile.
    Ama gelin görün ki Turkcell in yüksek fiyatı bir sorun. O yüzden Turk Telekom a geçeyim diyorum fakat bu Wowifi olayı beni çok düşündürüyor.
    Vodafone da var ona geçeyim diyorum ama Vodafone ile alakalı çok ciddi hizmet kalitesi ve diğer sorunlarla ilgili çok şey okudum forumda.
    Turk Telekomda bu özellik olsa 10 numara olacak, hiç düşünmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 26 Nisan 2019; 10:32:54 >

• 2015 yılı faaliyet raporunda ;

Türk Telekom Grubu müşterilerinin, WiFi ve mobil
    4.5G şebekeleri arasında hareket ederken telefon
    görüşmelerini kesintisiz sürdürebilmesine olanak
    tanıyan WiFi Calling teknolojisinin testleri başarıyla
    tamamlanmıştır. Bu teknolojiyle özellikle mobil ağ
    kapsama alanının kısıtlı olduğu yerlerde (kapalı
    garaj, yüksek binalar, asansör vb.) WiFi erişim
    noktası kullanılarak Türk Telekom mobil müşterileri
    arama yapabilecek ya da alabilecektir. WiFi
    erişim noktasının kapsama alanından çıkılması
    durumunda ise aramaları kesilmeksizin Avea mobil
    şebekesinden devam edebilecektir.

yazmışlar. Yani 4 sene önce test edilmiş başarılı olduğu görülmüş. Ancak hala hizmete sokulmadığına göre demek ki işlerine gelmiyor.
    http://www.ttyatirimciiliskileri.com.tr/FaaliyetRaporlari/2015-faaliyet-raporu.pdf

• Rapordaki ilgili kısım benim de dikkatimi çekmişti. Test edilip rafa kaldırılmış, geliştirilmemiş. Halbuki şebekenin çekim sorunlarına karşı kullanıcıları ciddi derecede rahatlacak bir teknoloji vowifi.

• Arkadaşlar var mı bi gelişme. Lanet olsun 1 ay önce telekoma taahhüt vererek faturalı oldum. 3 ay dolanıp tekrar turkcele geçecektim. Nerden de kabul ettim faturalıyı. Keşke faturasızda kalsaydım. Vowifi olmayınca evde telefon doğru düzgün çekmiyor.

• Yok hatta bunun icin bi calisma da yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.