Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam elbette ki aboneler taleplerini bildirmeli buna bisey demiyorum ama telekom bu servisi bi talep uzerine cikartmamali kendisi dusunup cikartmaliydi zaten. Koskoca telekom sonucta ama inovasyon sifir maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben turkcellin 59 tl olan tarifesine geçtim valla dünya varmış dedim. Bana telekomun telefonunuz bozuk dediği volte de mis gibi çalışıyor.
  • Haftasonu iki kardeşime halaoğluna vowifi için Türk Telekoma eposta gönderttim. Kendim de hem eposta gönderdim hem Twit attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vowifi özelliğini en aktif etmesi gereken firma TT etmemiş şaka gibi..
  • Aynen öyle, kullanıcılarının evde, kapalı ortamda yaşadığı çekim sorunlarının ciddi derecede önüne geçebilirler halbuki.

• Çekmiyor evde Turkcell veya Vodafone ye geçeceğim sırf vowifi olmadığı için.
  • Faturasız aboneler ise VOLTE için yazıyor BTK ve Telekom'a. Forumda konusu da var hatta. Maalesef bu konuda yol katedilebilmiş değil. Bilindiği üzere faturasız aboneler VOLTE hizmetinden faydalanamıyor.
  • basmane kullanıcısına yanıt
    Çekmiyordu benim de evde vowifi de olmayınca geçtim bu hafta turkcell e.
    Vowifi ye gerek bile kalmadı telekomun 2g 3g 4.5g hiçbiri çekmediği evde turkcell 4.5g 2 diş 3g full çekiyor.

• Üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hâlâ getirmemelerindeki bu ısrarın sebebi nedir anlamıyorum. Yahu şehrin göbeğinde dahi çekim sorunu yaşıyan bir operatörsün sen. En çok senin ilgilenmen lazım. Bu kadar rezil kepaze bir firma olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    2015 yılı faaliyet raporunda ;

Türk Telekom Grubu müşterilerinin, WiFi ve mobil
    4.5G şebekeleri arasında hareket ederken telefon
    görüşmelerini kesintisiz sürdürebilmesine olanak
    tanıyan WiFi Calling teknolojisinin testleri başarıyla
    tamamlanmıştır. Bu teknolojiyle özellikle mobil ağ
    kapsama alanının kısıtlı olduğu yerlerde (kapalı
    garaj, yüksek binalar, asansör vb.) WiFi erişim
    noktası kullanılarak Türk Telekom mobil müşterileri
    arama yapabilecek ya da alabilecektir. WiFi
    erişim noktasının kapsama alanından çıkılması
    durumunda ise aramaları kesilmeksizin Avea mobil
    şebekesinden devam edebilecektir.

yazmışlar. Yani 4 sene önce test edilmiş başarılı olduğu görülmüş. Ancak hala hizmete sokulmadığına göre demek ki işlerine gelmiyor.
    http://www.ttyatirimciiliskileri.com.tr/FaaliyetRaporlari/2015-faaliyet-raporu.pdf

• İşlerine neden gelmiyor acaba. Wifi araması olsa duracağı 3 hatlarını kaybettiler. 2 tanesi duruyor. Onlarıda bu gidişle taşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

İşlerine neden gelmiyor acaba. Wifi araması olsa duracağı 3 hatlarını kaybettiler. 2 tanesi duruyor. Onlarıda bu gidişle taşırım.
    Atıyorum yurtdışında otelin wifi ağı üstünden Türkiye'deymiş gibi konuşabilirsin. Yurtdışı dolaşım ücretinden öpmek istiyorlar o yüzden sanırım.
  • Rezalet gibi rezalet. Çalıştığı halde bunu getirmemek ahlaksızlıktır.

• basmane kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geç.

Turkcell'de hem sms'ler hemde konuşma VoWiFi üzerinden geliyor.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Üç yıldır Türkcel vowifi desteği veriyor, turktelekom hala hiçbir gelişme yok çok ekmek yemesi lazım bu kurumun

• Sadece vowifi yüzünden severek kullandığım tt den numaramı taşımak zorunda kaldım

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Başladığı günden beri kullandığım için dediğini biliyorum.

İlk kullanmaya başlayanlardanım, hala kullanmaya devam ediyorum.
  • Bir halta yaramayan teknoloji. Yurt dısında madem nete bağlanabiliyorsun whatsapp dan sesli arama yap geç mobilden neden arama ihtiyacı duyayım? Ha diyeceksiniz ki wp kullanmıyorsa, sen o zaman hiç akıllı telefon kullanma kardeşim wp sız telefon mu olur saçmalık resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 23 Temmuz 2019; 0:19:48 >
  • Mobil paketlerde dk karın bol bol verildiği dönemde neymiş internet üzerinden konuşma gereksiz 1000 dk paketim var anca 200 dk yı geçmez kullandığım hatta bu servis yok diye numara taşıyanda varmış Allah size akıl versin başka işlere yoğunlaşın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

Mobil paketlerde dk karın bol bol verildiği dönemde neymiş internet üzerinden konuşma gereksiz 1000 dk paketim var anca 200 dk yı geçmez kullandığım hatta bu servis yok diye numara taşıyanda varmış Allah size akıl versin başka işlere yoğunlaşın bence
    tam bir bilgisi olmadan fikri olan tipik cehalet dolu vaka, önce bi araştır vowifi neymiş, sonra bol keseden at tut.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.