Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telekom da vowifi yok diye ağlıyorsan o zaman yallah Turkcell’e ne bekliyorsun? Ama yok ben mezarcıyım telekom dan şaşmam diyorsan zırlamayacaksın kimseyi zorla tutmuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana hangi operatörü kullandığıma dair birşey söylemedim, senden tavsiyede istemedim, senden akıl alacak kadar aciz de değilim. ama sen insanlara olmayan aklını vermeye çalışacak kadar kendini bilmez birisin.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    İnşallah vowifi gelmez de senin gibilerden kurtuluruz

• hadi inşallah bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Bir halta yaramayan teknoloji. Yurt dısında madem nete bağlanabiliyorsun whatsapp dan sesli arama yap geç mobilden neden arama ihtiyacı duyayım? Ha diyeceksiniz ki wp kullanmıyorsa, sen o zaman hiç akıllı telefon kullanma kardeşim wp sız telefon mu olur saçmalık resmen.
    Bak simdi benim evimde 3 operator de cok az cekiyor en fazla iki dis sinyal, birini aradigim zaman sesin gelmiyor laflarina cok maruz kaliyorum. Şuan ki telefonum huawei mate 20x her iki hatta da vowifi destekledigi icin eve geldigimde ucak moduna alip wifi aciyorum ve hemen vowifi devreye giriyor, sadece ev degil bir arkadasima gidiyorum evi bodrum kat tlf cekmiyor iste o anda vowifi devreye giriyor. Ha diyeceksin whatsapp filan, arkadas banka sms leri veya sms dogrulamalari whatsapp dan gelmiyor ki. Whatsapp her zaman cozum degil, yasli akrabalarimiz akilli telefon kullanmiyor malesef. 2 sene once bende cok onemsemezdim fakat birgun telefon cekmedigi yerde acil para transferi yapmam gerekti ve yapamayinca da baya sorun yasadim, o gunden sonra vowifi telefon almam da en buyuk etken oldu. Yurt disina cikacagim zaman wifi modemimi yanima aliyorum havalimaninda data hatti alip telefona paylastirinca turkiyeyi aradigim veya arandigim zaman bana gunluk ucret yazmiyor.. Bu dediklerimden biri basina gelirse anlarsin o zamam umarim gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 23 Temmuz 2019; 11:55:29 >

• Vay be. Türk Telekom dan çıkalı 1 yıl oldu. Hâlâ vowifi gelmemiş. Bu teknolojiyi ülkeye ilk getirmesi gereken operatördü hâlbuki. Varsayılan olarak faturalı faturasız herkese bu servisi açacak, hatta telefonu destekleyenlere ayarı açması için teşvik etmesi, uyarması gerekirdi.

Alt katlarda, kör noktada oturan-çalışan çekmiyor diyen milletin derdine derman olurdu. Müşterisini memnun ederdi. Vizyon olmayınca olmuyor demek ki... Bunda Türk Telekomu sataninda, içini araplar boşaltırken gözünü kapatanın da suçu var. Yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Yurt dışında 3 yıl boyunca BIP kullanarak bu sorunumu çözdüm. Turkcell'den tarifesi BIP'de geçerli bir paket alın. Yurt dışındayken telefon wifi'a bağlı olduğunda BIP ayarlarına giderek, gelen aramaları BIP üzerinden cevapla'yı açık hale getirin. Bu seçenek Türkiye'de de çalışıyor, gitmeden deneyebilirsiniz.

Bu adımdan sonra sizi kim, nereden ararsa arasın telefon internete bağlı olduğu sürece(yalnızca Wifi değil, gittiğiniz ülke operatörünü kullanıp 3G yada LTE bağlantıda dahil) tüm aramalar bip üzerinden normal çağrı kalitesinde ve gecikmesiz olarak alınıyor.
    Arama yapmak için de rehberinizden yada bip içerisindeki tuş takımından numarayı çevirip arama yapıyorsunuz, tarifenizden kullanıyor.

BIP'in geçerli olduğu ülkeler diye bir liste var ancak o listede Türkmenistan olmamasına rağmen ben 3 yıl kullandım.

Alternatif olarak Mobil VOIP yükleyip, listeden istediğiniz bir operatör'e(ben 12voip.com kullanıyorum) para yükleyerek (skype mantığında ama yaklaşık 10'da 1'i fiyatına) arama yapabilir, sms atabilirsiniz. Uygulamaya telefon numaranızı tanımlarsanız, arama yaptığınızda numaranız çıkıyor.
    Merhaba. Turkiye'de yaşıyorum fakat turkcell hattim yok.

Turkcell'in Ukrayna operatoru lifecell'im var. bip uygulamasina ukrayna hattimla giris yaptim. hattımda sifir ukrayna lirası var.

lifecell.ua uygulamasinda resimde ekledigim gibi bir paket var. paket detayinda "BiP Out calls to other numbers within Ukraine," ibaresi var.

Eger Ukrayna hattima para yukleyip bu bip paketini satin alsam sadece ukrayna numaralarini mi arayabilirim ? +90 ile aradığım numaralarla gorusemez miyim ?

soruyu anlasilmasi acisindan bir de soyle sorayim ; turkiyede turkcell hattiyla bip kullanan arkadaslar , yurtdışı numaralarini bip uzerinden arayabiliyorlar mi ?

• Hala yok cok garip...

• hceb H kullanıcısına yanıt
    Bu konuda ne alaka anlamadım ama Ukrayna lifecell ile buranın bir alakası yok, Ukrayna’yı ararsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Bu konuda ne alaka anlamadım ama Ukrayna lifecell ile buranın bir alakası yok, Ukrayna’yı ararsın
    Turkcell hattım yoktu o yüzden sormuştum.
    Evet BIP ile üye olunan telefonun ülke alan kodu haricine arama yapılamıyormuş.
  • Vowifi hic yok zaten de volte faturasiza acilabilir belki.

• Türk telekom genel müdürü: Talimatınızı aldım, hemen açıyorum.
  • Deneme guzelde talimat verdim nasil oluyor.

• İyi niyetiniz için teşekkür ediyoruz.
  • Turkcell den gerisi yalanmış ne çekiyor ne vowifi var öbür ay geri geçeyim turkcelle 25tl ziyan olmasin

• pemaxs P kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar Aveada çalışan bir mühendis arkadşaımdan aldığım bilgi:

VoWIFI çalışmaları son aşamadaymış ve VOLTE kullananlar için yakında otomatik aktif etmeyi düşünüyorlarmış. Turkcellde olduğu gibi olacakmış.

Faturasız hatlar için bir bilgi yok...
  • geldiği gün tt prime a taşınırım.
  • hocam ümitlendirme bizi

• Faturasızları da sorsaydınız keşke.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.