Bildirim
VoWifi Turk Telekom (16. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
TT de Türkler Avrupalılar bitti artık Araplar mi çalışıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet :)
Suriyedeki mühendisler türkiye'ye gelince boş durmuyor. :)
Kemal hoca iktidara gelsede denize dökse hepsini, kurtulsak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED991BF3 -- 18 Eylül 2019; 20:39:13 > -
Peki kimdir bu amir kabel?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei ve ZTE'yi de boykot ediniz :) Çinli casus olabilirler :)
Nokia veya Ericsson kullanılsın şebekelerde, daha pahalı ama daha kaliteli
Çin malına alerjimiz var ama adamlar 3 kuruşa 5 köfte satıyor. Ne yapacaz?
Eskiden ne güzel alcatel-lucent ve ericsson bazistasyonları kullanılıyordu.
Network tarafında da Cisco ve Juniper hakimdi. şimdiyse hepsini huawei ve ZTE ele geçirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED991BF3 -- 18 Eylül 2019; 20:47:14 > -
Turkcell ve Telekom'da çalışmış Linkedin profiline göre.quote:
Orijinalden alıntı: kasvet-efza
Peki kimdir bu amir kabel?https://tr.linkedin.com/in/amir-kabel-4a1a3057tr.linkedin.com
-
TT de devam ediyor anlaşılan. Umarım sıkmıyordur bekleyelim bakalım
Önce VoLTE de iPhone’ların düzgün çalışmasını bi ayarlasınlar. İPhone da VoLTE acınca arayanlar ulaşamıyor. Turkcell’e geçtim bir kez bile sorun yaşamadım.
iPhone ile tt volte üzerinden gayet sorunsuz hizmet alınıyor, genel bir sıkıntı yok, hattınız yada cihazınızda bir sorun vardır
İPhone 7 ve sonrası sorunlu. Intel modemli cihazlar icin kesinlikle sıkıntılı. Ayni hattı 6s e takınca sorun olmuyor. 7 plus ve xs de sıkıntı yaşadım. Turkcell hatta hiçbir sorun yok.
8 ve x cihazlarımız var tt hatlı bir sorun yok
Belki hatta ki sıkıntıyı çözemediler ancak qualcomm modemli 6s de sorun yaşanmıyordu.
VOWIFI için faturalı hat şartı olmaz yoksa abone kaybederler ne TURKCELL nede VODAFONE için faturalı şartı yok... vowifi için VoLTE için iyisi olmasını bekleme... -
Ne çekti faturasızlar, sormayın gitsin.
Önce vowifi olsun da faturasızı eksik kalsın
Valla bilemedim ama hic akla mantıklı gelen bir yanı yok yaşadığın sorunun volte sağlanamıyorsa direk 3G yada 2g ye düşer hat ulusalimamak cok tuhaf
VoLTE acınca ulaşılamıyordu ama kapatınca sıkıntı yok o zaman 3G ye düşüyordu.
En azından TT tarafında özellikle 2017'den beri bu konuda olumlu gelişmeler var bildiğim kadarıyla. Omurga tarafında özellikle Huawei'lerin yerini Nokia/Alcatel ve Juniper'lar almaya başladı. Hatta DSLAM'lar dahi şu 2019'da gördüklerim hep Nokia/Alcatel Mobilde ise zannediyorum ki Çinlilerin oranı omurgaya kıyasla daha fazladır.
Öte yandan zannediyorum bu krizi fırsata çevirmek için de bir adım attılar. Bu sene mart ya da nisan ayo olması lazım. Dijital Servisler ve Siber Güvenlik'ten sorumlu yeni bir C seviye pozisyon açıldı buraya da Dr.Ramazan Demir atandı. Paul Doany haziran ayında Londra'daki 5G forumuna gittiğinde bu konu hakkında "Siber güvenlik riski var hiç bir marka bu konuda riski ortadan kaldırmaz, bu konuda önlemlerimizi alıyoruz ve ürünlerimiz olacak..." benzeri bir açıklama yapmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 19 Eylül 2019; 4:12:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom açık ara Türkiye'nin nefret edilen markasıdır. Her geçen gün daha kötü oluyor. Çünkü insan kaynakları liyakat göre değil eşe dosta göre personel alımı yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 19 Eylül 2019; 6:38:35 >
Ben turktelekoma güveniyorum bu asırda vowifi getirmezse diger Asır da kesin getirir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X