Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ses olayı benim bildiğim şu şekilde oluyor audio normal yazan yere girip max volume değerleri 160 olacak ve seviye olan değerler yani level 6 değeri max değer olan 255 olacaktır. bütün hepsini bu şekilde ayarladım ses benim için yeterli oldu eğer bunun faydası olmaz ise yapacak birşey yok. Zil sesi çok yüksek değil zaten ancak ahize sesi benim için yeterli. ben normal dışındakileri de değiştirdim bir sıkıntı olmadı.

imei olayı ise bende de 1 tanesi görünüyor ama imei ile ilgili sorun yok Mobile unce tools dan bakınca yada mühendislik modundan bakınca yazdığım 2 imei de duruyor.

pil olayı da çözemedim neden 4050mv yapmışlar lityum iyon piller tam dolu olduğunda 4200mv (4.2volt) verir. ama bizim cihazlar voltaj 4050mv olunca %100 oldu şarjı kes diyor. şarja devam edince biraz daha doluyor ama bu dolma hızı çok yavaş oluyor.

başka cihazlara baktım onlarda 4200mv yada 4183mv olarak ayarlamışlar. özetle yani pili tam kapasitesinde kullanamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 555murat

arkadaşlar bende iki tane vowney v5 var. ekranda pixel sıkışması gibi nokta şeklinde ışıklar var. o rom yükleyince filan gider mi? birde imei nasıl atılıyor?

yok mu cevap verebilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

arkadaşlar ses olayı benim bildiğim şu şekilde oluyor audio normal yazan yere girip max volume değerleri 160 olacak ve seviye olan değerler yani level 6 değeri max değer olan 255 olacaktır. bütün hepsini bu şekilde ayarladım ses benim için yeterli oldu eğer bunun faydası olmaz ise yapacak birşey yok. Zil sesi çok yüksek değil zaten ancak ahize sesi benim için yeterli. ben normal dışındakileri de değiştirdim bir sıkıntı olmadı.

imei olayı ise bende de 1 tanesi görünüyor ama imei ile ilgili sorun yok Mobile unce tools dan bakınca yada mühendislik modundan bakınca yazdığım 2 imei de duruyor.

pil olayı da çözemedim neden 4050mv yapmışlar lityum iyon piller tam dolu olduğunda 4200mv (4.2volt) verir. ama bizim cihazlar voltaj 4050mv olunca %100 oldu şarjı kes diyor. şarja devam edince biraz daha doluyor ama bu dolma hızı çok yavaş oluyor.

başka cihazlara baktım onlarda 4200mv yada 4183mv olarak ayarlamışlar. özetle yani pili tam kapasitesinde kullanamıyoruz.

100% olmadi %99 dolu su an 4050 mv yaziyor mtk toolsda, 4049mv yaziyor system panel lite programinda. Pille mi ilgili tellemi bilmiyorum. Ekstra pilde almistim ben buna, onunlada deneyecegim yarin.

Ekrandaki isik dalgalanmalari sabahtan beri hic olmadi ama simdi de cok yogun oluyor. Sanki ekranda sikinti varmis gibi geliyor bana. Evdeki tv niz acikken anten girisi ile oynuyormusunuz gibi dusunun ekranda yatay anlis gelip giden isiklar olur ya benim ekrandada son 4 saattir devamli oyle mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

quote:

arkadaşlar ses olayı benim bildiğim şu şekilde oluyor audio normal yazan yere girip max volume değerleri 160 olacak ve seviye olan değerler yani level 6 değeri max değer olan 255 olacaktır. bütün hepsini bu şekilde ayarladım ses benim için yeterli oldu eğer bunun faydası olmaz ise yapacak birşey yok. Zil sesi çok yüksek değil zaten ancak ahize sesi benim için yeterli. ben normal dışındakileri de değiştirdim bir sıkıntı olmadı.

100% olmadi %99 dolu su an 4050 mv yaziyor mtk toolsda, 4049mv yaziyor system panel lite programinda. Pille mi ilgili tellemi bilmiyorum. Ekstra pilde almistim ben buna, onunlada deneyecegim yarin.

Ekrandaki isik dalgalanmalari sabahtan beri hic olmadi ama simdi de cok yogun oluyor. Sanki ekranda sikinti varmis gibi geliyor bana. Evdeki tv niz acikken anten girisi ile oynuyormusunuz gibi dusunun ekranda yatay anlis gelip giden isiklar olur ya benim ekrandada son 4 saattir devamli oyle mesela.

Dedigim gibi pil tam dolmuyor cihaz %100 gosteriyor ama pil tam dolu olmuyor yazilimsal bir sorun.

Ekran dalgalanmalari bende o şekilde değil her lcd ekranda bastirinca olan dalgalanma var ama sizdeki baska bir sorun olabilir.

• quote:

• Telefon sarjda ve %100 dolu iken bu sabah bir daha baktım MTK TOOLS da 4050 MV , SYSTEM LITE da 4129 MV idi ,

Bu arada arkaplanda program çalışsın çalışmasın devamlı sol üst köşedeki GPS aranıyor işareti çıkıyor bende,

Ekrandaki dalgalanma sizin bahsettiğiniz gibi bir dalgalanma değil, ara ara ekranda yıldız kayıyormus gibi bazen yıldız yağmuru gibi soldan sağa ışık geçişleri oluyor, ekrana hiç dokunmasanız bile oluyor bu.

Şimdi bunu yazarken ekran telefon kilitlendi 20-30 saniye sonra geri geldi , arkasından 1 dakika sonra bir anda restart attı kendine, ve bu dünden beri 3-4 kez oldu bana, romla ilgili sanırım.

Telefon çok güzel telefon ama çok dayanmayacakmış gibi bir his verdi bana, bekleyip göreceğiz.

Bu arada GPS ine hayran kaldım hayatımda ben ilk defa bu kadar hızlı yerini bulan bir GPS gördüm, TR ye geldim 2500 km ileride açtım teli ve çat yerim geldi hiç beklemeden ama yolda yol tarifi sırasında devamlı kendini bir orada zannediyor bir burada zannediyor, bakalım devamında bir problem çıkacakmı?

Bu arada şimdi viber ile bir görüşme yaptım ses seviyesi çok iyiydi.

Benim kutudan kulaklık çıkmadı sizden çıktı mı? Samsungun kulaklığını taktım (0 hiç açılmamış) ama ses çok kötü geliyor, kulaklıktan mı, telefondan mı bilemedim.

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Şimdi pil olayı şu cihaz pil voltajını ölçüp 4050mv olana kadar yüksek akımla örneğin 1000mah gibi değerde dolduruyor. Pil voltajı 4050mv olunca gösterge %100 oluyor şarj akımı çok çok küçük bir değere düşüyor örneğin 20mah gibi bir değerde oluyor akşamdan sabaha kadar bekleyince dahi 4200mv olmuyor. diğer cihazlarda ise durum farklı 4183mv olunca yüksek akım şarjı kesiyor sonrası 20mah devam ediyor.

GPS olayı bende devamlı açık değil de gerekli uygulamalarda arıyor agps açıkken yer bulması güzel.

bence siz aldığınız kişiyle irtibata geçin belki yardımcı olabilir ekrandaki çizgiler hayra alamet değil.

bu arada miui yükledim ama gaps bulamadım uyumlu gaps varmı?
  • Merhabalar.
    Kulaklık çıkışı mikrofonlu kulaklıklara göre değil. Normal mikrofonsuz kulaklık takman gerekiyor. Benimki media pack idi ama bende de çıkmadı. Ayrıca belirteyim kulaklık ses çıkışı çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 9 Eylül 2013; 12:32:59 >
  • kulaklık olarak mikrofonlu kulaklıklar genel olarak sıkıntılı denediklerim bidenao g, ep630i, samsung galaxy s4, motorola atrix, galaxy s2 hiçbiri sesi net vermedi uyumsuz ama nokia mikrofonlu kulaklık sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Şimdi pil olayı şu cihaz pil voltajını ölçüp 4050mv olana kadar yüksek akımla örneğin 1000mah gibi değerde dolduruyor. Pil voltajı 4050mv olunca gösterge %100 oluyor şarj akımı çok çok küçük bir değere düşüyor örneğin 20mah gibi bir değerde oluyor akşamdan sabaha kadar bekleyince dahi 4200mv olmuyor. diğer cihazlarda ise durum farklı 4183mv olunca yüksek akım şarjı kesiyor sonrası 20mah devam ediyor.

GPS olayı bende devamlı açık değil de gerekli uygulamalarda arıyor agps açıkken yer bulması güzel.

bence siz aldığınız kişiyle irtibata geçin belki yardımcı olabilir ekrandaki çizgiler hayra alamet değil.

bu arada miui yükledim ama gaps bulamadım uyumlu gaps varmı?

Ses olayında birçok deneme yaptım. Ses şiddetini artıran sadece max değeri gibi geldi ban. Seviye kısmı yani 255'e kadar set edilen kısmı sesin kısma ve artma aralığını belirliyor. Örneğin medya max değeri 160 yaptınız. Diğer değeri 112'den 255'e çektiniz. Telde oyun oynarken ya da film seyrederken ses son kademeye kadar kısıldığında hiç değişmiyor ve hep max. değerde ses veriyor. Son kademeden sonra kısınca ses tamamen kısılıyor. O yüzden diğer değeri artırmak artış azalış kademeleri etkiliyor.

Ahize sesi benim için de yeterli seviyede. Hatta sessiz ortamlar kısmak zorunda kalıyorum.

@turkerny : Ekranda bazı noktalara bastırınca bende de dalgalanma oluyor ancak turkerny'nin bahsettiği gibi değil. Klasik lcd ekrana baskı yapınca olan dalgalanmadan. Normal kullanımda hiç fark edilmiyor ancak oyun vb oynarken ekrana biraz fazla baskı olursa o zaman belli oluyor.

ahmet_01 : MIUI romu yüklemeyi 3-4 kez denedim ancak açılışta hep MIUI yazısında kaldı. Sen resmi MIUI romu mu yukledin ve yuklerken farklı birşey yaptın mı? Bu arada modaco.com sitesinde MIUI rom için buradaki Google apps paketinin linkini vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 9 Eylül 2013; 14:07:57 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bende iki tane vowney v5 var. ekranda pixel sıkışması gibi nokta şeklinde ışıklar var. o rom yükleyince filan gider mi? birde imei nasıl atılıyor?

yok mu cevap verebilecek?

Bu muhtemelen romla düzelebilecek bir sıkıntı değil ama denemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Ses olayında birçok deneme yaptım. Ses şiddetini artıran sadece max değeri gibi geldi ban. Seviye kısmı yani 255'e kadar set edilen kısmı sesin kısma ve artma aralığını belirliyor. Örneğin medya max değeri 160 yaptınız. Diğer değeri 112'den 255'e çektiniz. Telde oyun oynarken ya da film seyrederken ses son kademeye kadar kısıldığında hiç değişmiyor ve hep max. değerde ses veriyor. Son kademeden sonra kısınca ses tamamen kısılıyor. O yüzden diğer değeri artırmak artış azalış kademeleri etkiliyor.

Ahize sesi benim için de yeterli seviyede. Hatta sessiz ortamlar kısmak zorunda kalıyorum.

@turkerny : Ekranda bazı noktalara bastırınca bende de dalgalanma oluyor ancak turkerny'nin bahsettiği gibi değil. Klasik lcd ekrana baskı yapınca olan dalgalanmadan. Normal kullanımda hiç fark edilmiyor ancak oyun vb oynarken ekrana biraz fazla baskı olursa o zaman belli oluyor.

ahmet_01 : MIUI romu yüklemeyi 3-4 kez denedim ancak açılışta hep MIUI yazısında kaldı. Sen resmi MIUI romu mu yukledin ve yuklerken farklı birşey yaptın mı? Bu arada modaco.com sitesinde MIUI rom için buradaki Google apps paketinin linkini vermişler.

Evet max vol 160 olacak ve sadece level 6 değerleri 255 olacak diğerleri (level 1-2-3-4-5) zaten düşük ses seviyeleri için.

miui için 2 rom denedim 3.8.26 olanı needrom sitesinden indirdim. gaps yoktu. birde modaco'dan 3.8.29'u indirdim ordan da gaps bulamadım yada görmedim.

romu yükledikten sonra miui yazısında biraz beklemek gerekiyor (2-3 dakika)

quote:

555murat

sizinki nasıl düzelir bilmiyorum aslında lcd monitördeki olan pixel sıkışması için biraz okşayınca oynayınca düzeliyordu. rom ile gideceğini sanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Evet max vol 160 olacak ve sadece level 6 değerleri 255 olacak diğerleri (level 1-2-3-4-5) zaten düşük ses seviyeleri için.

miui için 2 rom denedim 3.8.26 olanı needrom sitesinden indirdim. gaps yoktu. birde modaco'dan 3.8.29'u indirdim ordan da gaps bulamadım yada görmedim.

romu yükledikten sonra miui yazısında biraz beklemek gerekiyor (2-3 dakika)

quote:

555murat

sizinki nasıl düzelir bilmiyorum aslında lcd monitördeki olan pixel sıkışması için biraz okşayınca oynayınca düzeliyordu. rom ile gideceğini sanmıyorum.

Ses Level 6 yı arttırınca düzelti bende de level olayını anlamamışım ben demekki :)

@ahmet__01 MIUI romlarından memnun kaldınız mı?

•  Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

Sony Z nin port edilmiş hali:http://pan.baidu.com/share/link?shareid=2464369977&uk=2886179379
    bu aslında benim planımdı ama cihazım gelmeden başka biri yaptı bile neyse gelince daha güzel halini sunarım. :)
    altta üc kutu yan yana ortadakine tıklayın daha sonra açılan pencerede sağdakini tıklayın.
    recovery mod. da bilindik rom kurulumu yapın ilk versiyondur ama sorunu yok gibi test edilmeli dahada ama şimdilik iyi bence stabil gibi.ayrıca pusulada çalışmakta idareten :)

ayrıca miui için heniz tr destekli yeni rom görmedim seçenekte var ama xml dosyaları eksik onuda hallederim. ( cihazım gelir gelmez türkçe miui romlarını port edicem )
    bu cihazdan henüz bende yok bir arkadaşımda var oda bilmediği için alıp biraz test ettim miui rom kurdum sorunsuz çalıştı ama resmi olarak zaten geliştirme devam ediyor.miui için henüz erken zaten 2. resmi miui rom yayınlandı.zaten firma miui ye 1 ay önce cihazlarını göndermiş ve anlaşmalarını yapmıştı.
    bazı bilgileri yazmak istemiyorum o bilğiler doğrultusunda rant sağlamak isteyen arkadaşlar olabiliyor (fiyatları ıçurmak gibi)daha fazla merak edinler için pm den sorabilirsiniz.bir cihaz edindiğimde kendi rom paylaşımlarımı vs sumaya başlıyacam hayırlısı bakalım :)

Birde bir liste tutalım sorunları belirleyin içimizde tecrübeli olanlar birlikte çözüm ararız.
    kamera ön izleme sorunu ve miui tr gibi kısımlar çözümü olan sorunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanetler -- 9 Eylül 2013; 18:23:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny
    miui henüz eksikleri var root sorunu vardı mühendislik moduna girmiyor fc veriyordu bazen camera fc hatası verdi ayrıca gaps da yoktu stoka döndüm.

quote:

Orijinalden alıntı: kehanetler

hocam birazdan denerim xperia romu

ek olarak şu pil olayına da bakar mısınız kernel ile alakalı bir sorun pil gerilimi 4050mv olunca %100 gösteriyor yani pil tam dolmuyor buda kapasiteyi tam kullanamıyoruz anlamına geliyor diğer cihazlarda 4183mv iken şarj kesiyor bizim cihaz 4050mv iken şarj kesiyor.
  • şuan elimde cihaz yok arkadaştan sadece 1-2 günlüğüne almıştım bu hafta sonuna kadar host olan bir arkadaşın cihazdan bana getirme durumu var onu bekliyorum gelince mutlaka bakarım.o zaman kadar sorunların oldugu bir liste düzenleyelim.Elime ulaştıgı zaman zaten gerisi kolay büyük umutlar vadetmek istemiyorum ama elimden geleni bir kullanıcı olarak yardımım olacagına inanıyorum.hayırlısı bakalım.
  • quote:

şuan elimde cihaz yok arkadaştan sadece 1-2 günlüğüne almıştım bu hafta sonuna kadar host olan bir arkadaşın cihazdan bana getirme durumu var onu bekliyorum gelince mutlaka bakarım.o zaman kadar sorunların oldugu bir liste düzenleyelim.Elime ulaştıgı zaman zaten gerisi kolay büyük umutlar vadetmek istemiyorum ama elimden geleni bir kullanıcı olarak yardımım olacagına inanıyorum.hayırlısı bakalım.

hocam simdi kurdum romu dil cince ve ingilizce pusula calisiyor sorun yok arayuz guzel akiciligi is gorur radyo kamera sorun yok wifi normal kapanis animasyonu tam ekran degil kucuk gorunuyor.

rom icin gaps bulamadim siz biliyorsaniz link verirmisiniz.

• quote:

quote:

şuan elimde cihaz yok arkadaştan sadece 1-2 günlüğüne almıştım bu hafta sonuna kadar host olan bir arkadaşın cihazdan bana getirme durumu var onu bekliyorum gelince mutlaka bakarım.o zaman kadar sorunların oldugu bir liste düzenleyelim.Elime ulaştıgı zaman zaten gerisi kolay büyük umutlar vadetmek istemiyorum ama elimden geleni bir kullanıcı olarak yardımım olacagına inanıyorum.hayırlısı bakalım.

hocam simdi kurdum romu dil cince ve ingilizce pusula calisiyor sorun yok arayuz guzel akiciligi is gorur radyo kamera sorun yok wifi normal kapanis animasyonu tam ekran degil kucuk gorunuyor.

rom icin gaps bulamadim siz biliyorsaniz link verirmisiniz.

galiba buydu denersen sevinirim malum elimde şuan cihaz yok ama %90 bu gapps uygundur.test etmiştim.
    http://www.mediafire.com/download/ynik38caasmqoy3/gapps-jb42-20130524-AOSP-dmd151%282%29.zip
    recovery ile kurursun.

• tamam hocam hemen deniyorum.

edit: tamamdir bu gaps calisiyor. tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 9 Eylül 2013; 21:48:45 >
  • quote:

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

Sony Z nin port edilmiş hali:http://pan.baidu.com/share/link?shareid=2464369977&uk=2886179379
    bu aslında benim planımdı ama cihazım gelmeden başka biri yaptı bile neyse gelince daha güzel halini sunarım. :)
    altta üc kutu yan yana ortadakine tıklayın daha sonra açılan pencerede sağdakini tıklayın.
    recovery mod. da bilindik rom kurulumu yapın ilk versiyondur ama sorunu yok gibi test edilmeli dahada ama şimdilik iyi bence stabil gibi.ayrıca pusulada çalışmakta idareten :)

ayrıca miui için heniz tr destekli yeni rom görmedim seçenekte var ama xml dosyaları eksik onuda hallederim. ( cihazım gelir gelmez türkçe miui romlarını port edicem )
    bu cihazdan henüz bende yok bir arkadaşımda var oda bilmediği için alıp biraz test ettim miui rom kurdum sorunsuz çalıştı ama resmi olarak zaten geliştirme devam ediyor.miui için henüz erken zaten 2. resmi miui rom yayınlandı.zaten firma miui ye 1 ay önce cihazlarını göndermiş ve anlaşmalarını yapmıştı.
    bazı bilgileri yazmak istemiyorum o bilğiler doğrultusunda rant sağlamak isteyen arkadaşlar olabiliyor (fiyatları ıçurmak gibi)daha fazla merak edinler için pm den sorabilirsiniz.bir cihaz edindiğimde kendi rom paylaşımlarımı vs sumaya başlıyacam hayırlısı bakalım :)

Birde bir liste tutalım sorunları belirleyin içimizde tecrübeli olanlar birlikte çözüm ararız.
    kamera ön izleme sorunu ve miui tr gibi kısımlar çözümü olan sorunlardır.

Hocam oncelikle aramiza hosgeldin. Umarim cihazin en kisa zamanda eline ulasir rom konusunda da turkce destekli en iyiye ulasiriz. Sen de yurtdisindan mi aldin cihazi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.