Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Jıayu sayfasını biraz fazla işgal ettik, konu sahiplerine tekrar özürlerimizi sunuyorum, bu telefon için sipariş veren ve vermeyi düşünen arkadaşlar için uygun bir konu olacağı kanaatindeyim, henüz ayrıntılı bir incele yapan olmadı, aşağıda diğer konuda yazılanları buraya kopyalıyorum, umarım herkesin işine yarayan bir konu olur.

Telefonun özellikleri şu şekilde,

https://store.donanimhaber.com/ca/a2/8a/caa28a987f15ebf4ee37a1522eb74fbe.jpg

Brand & Model: Vowney V5 Quad Core SmartPhone
    Operating System: Google Android 4.0
    Processor / CPU: Quad Core, MT6589 1.2GHz
    Memory / RAM: 1GB
    Flash Memory: 4GB Nandflash
    External Memory: Micro TF card slot, support max up to 32GB (NOT INCLUDED)
    Display: 5" Multi-touch Capacitive screen
    Resolution: 720 x 1280 pixels resolution
    Touch Control: Full size touch operation
    Network: GSM: 850/ 900/ 1800/ 1900MHz, WCDMA: 2100MHz

Support dual card dual standby
    WIFI: Wi-Fi 802.11a/b/g/n network supported.
    Camera: Dual camera, Front camera is 1.3MP, Rear camera is 8.0MP
    Button: home, return, menu, power, vol +/-
    Input / Output: 1 x TF card slot
    1 x Micro USB port
    2 x SIM Card port

1 x 3.5mm stereo headphone jack

1 x Built-in speaker
    1 x Built-in microphone
    Support Audio Formats: MP3, WAV, AAC, WMA
    Languages: Czech, German, English, Spanish, French, Italian, Portuguese, Russian, Vietnamese, Chinese and multi language support
    Battery & Power: Built-in 2400mAh Lithium battery

96 hours of standby time, 10 hour music for music, with earphone, 5 hours of talk time
    Power Supply: 100~240V max
    Dimension: 14.18cm x 7.28cm x 0.92cm - 5.58inch x 2.87inch x 0.36inch
    In the Box: 1 x SmartPhone

1 x Data Cable

1 x AC power adapter

1 x Battery

--15.07.2013 tarihinde vowney v5 aldım. 26.07.2013 tarihinde geldi. Ben Newman N2 kullanıyordum uygun fiyatından dolayı sipariş vereyim dedim. Telefonla ilgili internette baya övgü dolu şeyler ve çin de baya tutulduğunu sevildiğini okudum. Gelince çok şaşırdım, hiç beklemediğim kadar kaliteli çıktı. Newman N2 den malzemesi daha kaliteli. Gördüğüm 2 tane eksiği var sadece; Gorilla Glass ekran olmaması ve biraz ağır olması. Bu ağırlığı da kullandıkları metal kasadan kaynaklanıyor sanırım. Gerçekten çok kaliteli. Ekran parlaklığı Newman N2 den daha yüksek. Tavsiye ederim fiyatı 169 dolar. Yeni kayıt olanlar PANDAFORYOU5 koduyla %5 indirim alabilir.

http://www.pandawill.co...ideo-record-p76174.html

--Tunay Bey Merhaba,

Sizin mesajınızdan sonra bu telefonu biraz araştırdım Türkiye'den hemen hemen hiç yorum yok aşağıda linkini verdiğim bir ingiliz sitesinde çok detaylı bir yorum buldum, ingilizcesi olan arkadaşlar için faydalı olacaktır, yazdıkları sizinki ile paralel denebilir, kaliteyi beğenmişler. Yanlız Telefonu sallayınca içinden bir ses geliyormuş GPS te herkes, 3G de de bazı kişiler problem yaşıyormuş, sizde de 3G ve GPS de durum nedir, çekilen foto örneklerine baktım , foto kalitesi beni pek tatmin etmedi, Ayrıca Fastcatdtech.com 'da Pro versiyonu var GORILLA GLASS ve 13MP kamera olduğunu iddia etmişler fiyat 179$

http://www.fastcardtech...ods.php?u=49407&id=8786

http://www.modaco.com/p.../vowney-v5-review-r1172

--Dostum pro versiyonunu bende araştırdım. Pro versiyonun tek bir farkı var. Çin de 4g ye benzer bir teknoloji geliştirilmiş. Bu teknolojiyi destekleyen bir parça konulmuş sadece. Bu teknoloji sadece çin de kullanıldığı için bir önemi yok. Buna direk telefonun resmi sitesinden baktım. Gps ve 3g için bütün tellerde problem yaşayabiliyorsun. Gps için iyi bir program yükleyip mtk engineer dan ayarları yaptınmı düzgün çalışıyor. Şu ses olayına da baktım. Bende salladım çok ufak bir ses geldi. sonra arka kapağı açtım. Bu telefondan sim girişlerinden biri ve micro sd nin takıldığı yer dışa doru açılan metal kapaklı. Onları tutup salladığımda ses kesildi. Çok ufak ve aşırı salladığında gelen bir ses. Ben gps kullanmadım hiç pek bana lazım bir şey değil. Ama 3gyi en kısa zamanda deneyeceğim. Bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Kamera ise 8 mp diğer kameralarla kıyaslarsak arada pek fark yok. Işığın az olduğu yerlerde pek verimli değil ama yeterli ışıkta gayet güzel çekiyor. Kameranın iyi çekmesi de telefonda yüklü olan sürümle de alakası oluyor. Benim daha ilk geldiği sürümle duruyor. Daha yeni çıkan sürümleri yüklemedim. Pandawill in forumunda videolu anlatımla s4 görünümlü romun nasıl yükleneceğini anlatmışlar ama daha vaktim olmadı. Bu arada pandawill telefonu türkçe yapıp ve içindeki çince uygulamaları silipte yollamış çok şaşırdım :)

--buyincoins.com 'dan %9 luk indirim kuponu ile birlikte $155 a aldım bende bu telefonu, aslına bakarsanız bugüne kadar THL W8 Beyond almayı düşünüyordum ama bunun fiyatı çok cezbetti beni,

gps için MTK Engineer ayarlarını nerede buılabilirim?

Bu arada bir kaç yabancı sitede ahizeden gelen sesin biraz az olduğunu duydum, sizce bir sıkıntı var mı?

---Hayırlı olsun dostum. Evet bence de ses biraz az geliyor ama bunları her telefonda iç özelliklerinden arttırılabilen şeyler. Genel de costum romlarda bu problemleri çözmüş olurlar. Gps le ilgili bizim forumda kesin birilerinin yorumlarını bulabilirsin. Benim ilgilendiğim birşey olmadığı için pek fikrim yok. guapon arkadaşımız deneyimlidir ona da sorabilirsin. Ekran koruyucu sticker almayı unutma. Birde kargo seçeneklerinde singapure post seçmek daha iyidir. 4 dolar fark veriyon ama 10 günde geliyor :)

---Ben den dün itibariyle buyincoins ten Vowney 5 siparişini 154$ a verdim. Son 1 haftadır araştırmalarım sonucu Çin'de baya bi tutulduğunu, malzeme kalitesi ve özellikle ekranının çok iyi olduğunu gördüm.
    Ürünün resmi sitesi V5zn.com. Burayı google tranlate ile ingilizceye çevirim güncel/custom romları ve ürünle ilgili bir çok yorum program vb. bulmak mümkün. Ayrıca modaco.com'da da V5 forumu var. Burada tilaz nickli bir şahıs baya iyi custom romlar çıkarmış.
    V5 alanlar çoğaldığına göre ayrı bir konu mu açsak acaba :)

---telefonu 1 ay önceydi sanırım aldım ve sattım, iyi bir telefon malzeme kalitesi üst düzeyde ekranı çok iyi,telefonun ses kalitesi iyi olmakla beraber yapay bir ses üretiyor konuşurken renkli ses veriyor diyeyim..bu bütün şarkıları ferdi tayfurdan dinler gibi bir his verir..bunun dışında oldukça kaliteli ve bu fiyat aralığında iyi bir seçin general mobile 600.-TL bu telefonun yanında oyuncak gibi kalıyor..millette internette izdijham yapıyor bu telefon gelse yıkarlar ortalığı.

• Konumuz hayırlı olsun.
    Ben de yarın benzer şekilde bir başlık açmayı planlıyordum. Benden önce davranmışsınız.
    Öncelikle birkaç resim.

Umarım telefonum sorunsuz elime ulaşır da daha çok paylaşımda bulunabiliriz. Bu arada benim telefon buyincoins de status olarak p5 görünüyor bunun anlamı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 3 Ağustos 2013; 18:13:00 >

• Bende de aynısı yazıyor, bilmiyorum onlarda mesai başlasın öğreniriz.

Ben pandawill den aşağıdaki 3 lü seti ve her renkten bir kapak aldım fiyat çok iyi geldi bana size de tavsiye ederim.

http://www.pandawill.com/3pcs-original-accessory-set-for-vowney-v2-smartphone-p77736.html
  • Telefon sorunsuz gelirse ben de almayı düşünüyorum o setten. Gerçekten fiyat uygun oluyor. Ben de ekran koruyucu siparişi geçtim. Modaco.com daki forumda birisi Zpop zp810 telefonun kılıfının bu telefona uyduğunu yazmış ben de ölçülerini ekranlarını karşılaştırdım. Ebay'den buradaki zp810 için olan 6 lı ekran koruyucudan sipariş ettim. 6 tanesi 2.24$.

Ebay de ve aliexpress te vowney için ekran koruyucuları genelde pahalı. Almayı düşünenlere tavsiye derim. Birebir uyacağını düşünüyorum.

• Telefon ile ilgili birkaç inceleme videosu :
    1. Burada OTG özelliğini kullanarak mouse ve USB bellek bağlantısı.
    2. Burada iOceon X7 ile kıyaslaması.
    3. Burada oyun performansı.
    4. Ekran kalitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 2 Ağustos 2013; 11:59:02 >

• Arkadaslar cumartesi gunu telefonum geliyor. Hizli bir inceleme paylasacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeyi dört gözle bekliyorum. Bu arada telefonu nereden almıştınız?
    Benim buyincoins sipariş durumu hala P5 olarak görünüyor. Adamlara mesaj attım stok sıkıntısı falan mı var diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

İncelemeyi dört gözle bekliyorum. Bu arada telefonu nereden almıştınız?
    Benim buyincoins sipariş durumu hala P5 olarak görünüyor. Adamlara mesaj attım stok sıkıntısı falan mı var diye.

Hocam ben sipariş bekleyecek kadar sabırlı bir adam değilim. Genelde ülke içinden hazır gelmiş alıyorum. Keza öyle de yaptım.
  • Buyincoins te beyaz renk stokta yokmuş başka bir tedarikçiden beyaz rengi temin etmeye çalışıyorlarmış. Bu nedenle P5 görünüyormuş. @turkerny sen hangi rengi sipariş etmiştin?
  • quote:

Buyincoins te beyaz renk stokta yokmuş başka bir tedarikçiden beyaz rengi temin etmeye çalışıyorlarmış. Bu nedenle P5 görünüyormuş. @turkerny sen hangi rengi sipariş etmiştin?

Ben siyah renk sipariş ettim, yukarıda verdiğim o yabancı site incelemesinde siyahın çok daha kaliteli durduğunu söylüyordu, ama Pandawill den mavi ve beyaz arka kapakta aldım, zaten göründüğü kadarı ile renk dedikleri şey sadece arka kapak, hepsinin önyüzü siyah.

Bu arada yanlışlıkla 2 sipariş vermişim 4 defa da ödeme yapmışım, iade ettiler sağolsunlar.
  • Tunaygs, siz telefona herhangi bir rom yüklediniz mi? Yada rom araştırdınız mı? Sizinki Pandawill den rootlu gelmişti değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

quote:

Buyincoins te beyaz renk stokta yokmuş başka bir tedarikçiden beyaz rengi temin etmeye çalışıyorlarmış. Bu nedenle P5 görünüyormuş. @turkerny sen hangi rengi sipariş etmiştin?

Ben siyah renk sipariş ettim, yukarıda verdiğim o yabancı site incelemesinde siyahın çok daha kaliteli durduğunu söylüyordu, ama Pandawill den mavi ve beyaz arka kapakta aldım, zaten göründüğü kadarı ile renk dedikleri şey sadece arka kapak, hepsinin önyüzü siyah.

Bu arada yanlışlıkla 2 sipariş vermişim 4 defa da ödeme yapmışım, iade ettiler sağolsunlar.

Adamlarda siyah ve mavi varmış, istersen rengi değiştirelim dediler. Ben de beyaz rengin tedarik süresini sordum. Durumuna göre ben de rengi siyah yaparım. Zaten renk olayı kapaktan ibaret. Ben renk değişikliğinde düğme renkleri sırıtırmı diye düşünmüştüm ama kapak üzerinde ses ve güç düğmeleri de var sorun olmaz.
    Muhtemelen senin siparişi bugün gönderirler.

• Kargom subeden bana teslim edilmek uzere yola cikmis. Aksam uzeri inceleme ve karsilastirma fotograflarini yayinlayacagim

• Buradan nekadara aldın teli?
  • quote:

Buradan nekadara aldın teli?

Hocam sanal pazarda ilan var oradan görebilirsiniz.
    Telefon elime ulaştı. Kati suretle kaliteli duruyor bunu söylemeliyim. Birazdan Zopo c2 platinum, tianhe h920+ ve bu telefonun karşılaştırmalı fotolarını atacağım.
  •  Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

En alttaki zopo c' platinum
    Ortadaki tianhe h920+
    En üstteki v5
    Gördüğünüz üzere kalınlıktan yana hemen hemen aynılar. Tinahe en incesi. İçlerinde malzeme kalitesi yada genel estetik bakımından en iddealısı ise beyaz tianhe h920+

Siyah üzeri beyaz kapak ile çok iddealı duruyor. O paraya alınası şahane bir telefon. Malzeme oldukça iyi ve sağlam duruyor. Ses şiddeti sıralaması ise şöyle:
    En yüksekten en kısığa şeklide:
    1) tianhe h920+
    2) Zopo c2 Platinum
    3) V5
    4) Jiayu g3
    5) iocean i7 turbo

Kamera kalitesi ise:
    1) Zopo c2 Platinum
    2) Jiayu g3
    3) tianhe h920+ / V5

Üçünün yanyana görüntüsü.

Performans ve testlerini akşam yapar burada paylaşırım yine. Bana göre iyi bir 6577 telefon herşeye yetiyor zaten.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 3 Ağustos 2013; 17:05:37 >

• Ozellikle vovney icin.bekledigim bi karsilastirma.oldu platinumda bahsettigim.kadar.varmis haksizmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Ozellikle vovney icin.bekledigim bi karsilastirma.oldu platinumda bahsettigim.kadar.varmis haksizmiyim

Kesinlikle haklısın.
    Akşam da fırsat bulursam 4 telefonun antutu test sonuçlarını kameraları ile çektikleri fotoğrafları vs de paylaşırım.
  • Batarya performansı nasıl arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Batarya performansı nasıl arkadaşlar ??

Hocam daha yeni geçti elime. Bunu ancak 2 gün sonra söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.