Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rain_man

quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

quote:

quote:

quote:

Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.

mtk65xx driver diye arat hocam. Onu yükleyince tüm telefonları görüyor. Muhakkak otg updateleri yapın. Zaten telefon çıktığından bu yana 3 kere update aldı. Avize sesi vs için mobile unchle tools ile sesi açıyorsunuz ki muhteşem oluyor. Kulaklık olarak normal stereo kulaklık kullanın. Mikrofonlu kulaklığa göre değil çıkış. Ses çıkışı inanılmaz iyi. Hele baslara bayılacaksınız. Sakın needromdaki s4 romunu yüklemeyin. Canınız çok yanar.
    Ben cihazı Türkiye'den aldım. Doğrudan getirtmekten pek haz etmiyorum sabredemem o kadar.

Driverları kurdum telefonu gördü ancak Bilgisayarımda telefon hafızasını map ettiği sürücüye tıkladığımda "Diski yerleştirin" benzeri bir uyarı veriyor. Sen telefonu usb ile bağladığında bilgisayardan telefon hafızasına ve telefondaki sdcard'a ulaşabiliyor musun?

Bu arada telefonu 31 Temmuz'da sipariş vermiştim. Beyaz renk ellerinde olmadığı için 10 kadar bekledim ve 9 temmuzda gönderildi. Adamlara söylememe rağmen kutuya cellphone yazmışlar ve gift olarak işaretlemişler. Fiyatı da 22$ yazmışlar. 22 Ağustos ta da elimegeçti.

O konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım. USB belleği aç dediğim anda rahat rahat bilgisayardan gördüm. Hatta cwm ile rom atarken doğrudan telefonu bağlayıp usb üzerinden sdye attım romu.

Kurduğun driverler ların linkini ve kullandığın işletim sistemini yazar mısın? Bir de telefonu hangi yöntemle root ladın.

Bunun için hiçbir driver kurmadım. Ben driver'ı telefon kapalı iken batarya çıkık hali için kurdum. Zaten direk flash disk gibi algıladığı için sistem, herhangi bir driver kurmak gerekmiyor. PDA.net'i denemenizi tavsiye ederim.
    Windows 8 64bit pro işletim sistemi
    http://pdanet.co/
    mtk droid tools. Root için

• Rain_man , sana buyincoin'ten root lumu geldi telefon?
  • quote:

quote:

quote:

Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.

mtk65xx driver diye arat hocam. Onu yükleyince tüm telefonları görüyor. Muhakkak otg updateleri yapın. Zaten telefon çıktığından bu yana 3 kere update aldı. Avize sesi vs için mobile unchle tools ile sesi açıyorsunuz ki muhteşem oluyor. Kulaklık olarak normal stereo kulaklık kullanın. Mikrofonlu kulaklığa göre değil çıkış. Ses çıkışı inanılmaz iyi. Hele baslara bayılacaksınız. Sakın needromdaki s4 romunu yüklemeyin. Canınız çok yanar.
    Ben cihazı Türkiye'den aldım. Doğrudan getirtmekten pek haz etmiyorum sabredemem o kadar.

Driverları kurdum telefonu gördü ancak Bilgisayarımda telefon hafızasını map ettiği sürücüye tıkladığımda "Diski yerleştirin" benzeri bir uyarı veriyor. Sen telefonu usb ile bağladığında bilgisayardan telefon hafızasına ve telefondaki sdcard'a ulaşabiliyor musun?

Bu arada telefonu 31 Temmuz'da sipariş vermiştim. Beyaz renk ellerinde olmadığı için 10 kadar bekledim ve 9 temmuzda gönderildi. Adamlara söylememe rağmen kutuya cellphone yazmışlar ve gift olarak işaretlemişler. Fiyatı da 22$ yazmışlar. 22 Ağustos ta da elimegeçti.

Ellerinde renk olmadığı falan hikaye bence, ben siyah sipariş vermiştim hemen çıktı dediler, 11 gün sonra yanlışlık olmuş yeni gönderi numaranız bu dediler o numara 09/08 de çıkmış Çinden, ben Almanya'ya göndertmiştim hala Almanya'ya ulaşmadı anladığım kadarıyla, biz beklemedeyiz. Aynı gün Pandawillden sipariş ettiğim aksesuarlar dün elime geçti. Almanya gönderileri daha uzun sürüyor anlaşılan.

• Telefon root lu gelmedi. Bu arada bir türlü USB aygıt modunda telefon içindeki sdcard'a bilgisayar üzerinde ulaşamadım. Sürücü olarak görünüyor ancak sürücüye tıkladığımda diski yerleştirin diyor. Bende ayarladar, USB ayarlarında MTP bağlantısını seçtim ve bu şekilde bilgisayardan MTP cihaz olarak içindeki karta ulaşabildim.

edit . imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 24 Ağustos 2013; 9:30:05 >
  • Telefonu biraz önce buradaki belirtilen şekilde rootladım. Bu ilk android root işlemimdi :) Cidden çok basit bir işlemmiş.
  • Arkadaşlar telefonun fiyatı çok uygun geldi bana. Buyincoins'den daha önce alış-verişlerim oldu. Ama daha önce hiç telefon sipariş etmedim. Telefonu sipariş edenler gümrükten nasıl geçiriyorsunuz? Yani takılırsa ne olur? Takılmaması için ne yapabilirim? Takılırsa alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona ilk custom romu kurdum. Daha öncede bahsettiğim modaco.com'daki tilaz nickli arkadaşın düzenlediği buradaki romu CWM modda kurdum. İlk gelen stok roma göre oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor şu an. Kendi stok romunda sayfalar arası geçişte ve menulerdeki bazen hafifte olsa takılmalar olabiliyordu. Şu an çok hızlı ve akıcı kullanılıyor. Kurulum sonrası boş ram miktarı 560mb görünüyor.

Yaptığım işlemler :
    1. Telefonu önce yukarıda bahsettiğim yöntemle rootlayın.
    2. Sonra marketten Mobileuncle mtk tools u indirin,kurun ve root yetkisi verin.
    3. Buradaki rar dosyasını indirin ve içerisindeki "recovery.bin" dosyasını sdcard ınızın ana dizinine kopyalayın.
    4. Şimdi CWM mod kuracağız. Telefondan Mobileuncle Tools u çalıştırın.
    5. Recovery Update i seçin. (Mobileuncle Tools sdcard a kopyaladığınız recovery.bin dosyasını otomatik olarak bulacak ve CWM modu kuracak). Kurulum sonrası recovery modda başlatılsın mıya hayır deyin. Bu aşamada evet derseniz yeniden başlatıp CWM recovery moda a girer. Sonradan da Ses açma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak bu moda girebilirsiniz.
    6. Bu linkteki custom romu indirip Sd kartınızda herhangi bir yere kopyalayın.
    7. Telefonu kapatın.
    8. Ses açma ve güç düğmesine basarak açın. Bu aşamada CWM moda girmesi gerek.
    9. Burada anlatılanlara göre CWM modda kurulumu başlatın. Sonrasında rom linkinde yer alan settings patch dosyasını yine cwm modda kuruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 23 Ağustos 2013; 16:41:16 >

• quote:

Telefona ilk custom romu kurdum. Daha öncede bahsettiğim modaco.com'daki tilaz nickli arkadaşın düzenlediği buradaki romu CWM modda kurdum. İlk gelen stok roma göre oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor şu an. Kendi stok romunda sayfalar arası geçişte ve menulerdeki bazen hafifte olsa takılmalar olabiliyordu. Şu an çok hızlı ve akıcı kullanılıyor. Kurulum sonrası boş ram miktarı 560mb görünüyor.

Yaptığım işlemler :
    1. Telefonu önce yukarıda bahsettiğim yöntemle rootlayın.
    2. Sonra marketten Mobileuncle mtk tools u indirin,kurun ve root yetkisi verin.
    3. Buradaki rar dosyasını indirin ve içerisindeki "recovery.bin" dosyasını sdcard ınızın ana dizinine kopyalayın.
    4. Şimdi CWM mod kuracağız. Telefondan Mobileuncle Tools u çalıştırın.
    5. Recovery Update i seçin. (Mobileuncle Tools sdcard a kopyaladığınız recovery.bin dosyasını otomatik olarak bulacak ve CWM modu kuracak). Kurulum sonrası recovery modda başlatılsın mıya hayır deyin. Bu aşamada evet derseniz yeniden başlatıp CWM recovery moda a girer. Sonradan da Ses açma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak bu moda girebilirsiniz.
    6. link=http://ubuntuone.com/0LopWuIriQZFYjpP0PmhXe]Bu linkteki [/link] custom romu indirip Sd kartınızda herhangi bir yere kopyalayın.
    7. Telefonu kapatın.
    8. Ses açma ve güç düğmesine basarak açın. Bu aşamada CWM moda girmesi gerek.
    9. Burada anlatılanlara göre CWM modda kurulumu başlatın. Sonrasında rom linkinde yer alansettings patch dosyasını yine cwm modda kuruyoruz.

Allah bin kere razi olsun. Cok guzel olmus. Su an icin gorunen en iyi rom bu galiba. Haftalardir her siteye girdim cok da bi rom secenegi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Arkadaşlar telefonun fiyatı çok uygun geldi bana. Buyincoins'den daha önce alış-verişlerim oldu. Ama daha önce hiç telefon sipariş etmedim. Telefonu sipariş edenler gümrükten nasıl geçiriyorsunuz? Yani takılırsa ne olur? Takılmaması için ne yapabilirim? Takılırsa alabilir miyim?

Buyincoins'ten alanlar en azından gümrük sıkıntısını söyleyebilirlerse çok memnun olurum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar telefonun fiyatı çok uygun geldi bana. Buyincoins'den daha önce alış-verişlerim oldu. Ama daha önce hiç telefon sipariş etmedim. Telefonu sipariş edenler gümrükten nasıl geçiriyorsunuz? Yani takılırsa ne olur? Takılmaması için ne yapabilirim? Takılırsa alabilir miyim?

Buyincoins'ten alanlar en azından gümrük sıkıntısını söyleyebilirlerse çok memnun olurum.

Ben de dün Buyincoins'ten vowney v5 sipariş verdim şuanda P5 yani sipariş hazırlanıyor aşamasında hangi renk olduğunu tekrar sordular beyaz olduğunu dedim üzerine telefon yazmamalarını düşük fiyat göstermelerini söyledim.

Bugün biraz araştırdım ancak son zamanlarda alım yapanlara mp4 yazın diyenlere bile paketin üstüne gift 22$ cell phone yazıyorlarmış kimisininki şansa geçiyor kimisi kalıyormuş ama bendeki şansla kesin gümrüğe takılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

quote:

Ben de dün Buyincoins'ten vowney v5 sipariş verdim şuanda P5 yani sipariş hazırlanıyor aşamasında hangi renk olduğunu tekrar sordular beyaz olduğunu dedim üzerine telefon yazmamalarını düşük fiyat göstermelerini söyledim.

Bugün biraz araştırdım ancak son zamanlarda alım yapanlara mp4 yazın diyenlere bile paketin üstüne gift 22$ cell phone yazıyorlarmış kimisininki şansa geçiyor kimisi kalıyormuş ama bendeki şansla kesin gümrüğe takılır.

Niye aldın hocam o zaman?
    Bence düşük fiyat gösterip gift yazarlarsa geçme ihtimali artar. Ben paketlere açmadan şöyle bir bakmıyorum. Bantlar açılmamış oluyor. Ama x-ray kullanırlarsa anlarlar tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 23 Ağustos 2013; 20:06:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence düşük fiyat gösterip gift yazarlarsa geçme ihtimali artar. Ben paketlere açmadan şöyle bir bakmıyorum. Bantlar açılmamış oluyor. Ama x-ray kullanırlarsa anlarlar tabii.

ya tutarsa hesabı yaptım

ayrıca amaç tecrübe idi bakalım olursa sevinirim. sizin durum ne P5 mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya tutarsa hesabı yaptım

ayrıca amaç tecrübe idi bakalım olursa sevinirim. sizin durum ne P5 mi?

Ben daha önce gümrükte takılma riski olan bir fotoğraf makinesi almıştım. Burada ki memur çok sıkı gift mift dinlemez görürse. Daha sipariş vermedim. Emin olabilsem 1 dk beklemem.

• quote:

Ben daha önce gümrükte takılma riski olan bir fotoğraf makinesi almıştım. Burada ki memur çok sıkı gift mift dinlemez görürse. Daha sipariş vermedim. Emin olabilsem 1 dk beklemem.

eğer gümrükten çekiniyorsan aliexpress'den almaya bak onlar istediğin yazıyı yazıp istediğin tutarı yazarlar.
  • quote:

quote:

eğer gümrükten çekiniyorsan aliexpress'den almaya bak onlar istediğin yazıyı yazıp istediğin tutarı yazarlar.

Yazdırmak sorun değil. Bu memur yazana bakmaz denedim. Görmemesi lazım geçmesi için o da nasıl olacak bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yazdırmak sorun değil. Bu memur yazana bakmaz denedim. Görmemesi lazım geçmesi için o da nasıl olacak bilmiyorum.

her türlü geçer sonuçta her paketi açacak yada xray'e sokacak değilya isteğin dahilinde kutusuz yollarlar küçük paket olunca şüphelenmezler. üzerine birde toys 15$ yazdınmı işlem tamamdır. ama asıl olay aliexpressten saglam satıcı bulmakta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

her türlü geçer sonuçta her paketi açacak yada xray'e sokacak değilya isteğin dahilinde kutusuz yollarlar küçük paket olunca şüphelenmezler. üzerine birde toys 15$ yazdınmı işlem tamamdır. ama asıl olay aliexpressten saglam satıcı bulmakta.

Buyincoins' e mail attınız mı? Onlar da yazar bence. Gelen postalara baktım. Bir istekte bulunmamama rağmen düşük, fiyat yazıp gift işaretlemişler. Benim merak ettiğim gümrükte takılınca ne kadar vergi alıyorlar?

• quote:

Buyincoins' e mail attınız mı? Onlar da yazar bence. Gelen postalara baktım. Bir istekte bulunmamama rağmen düşük, fiyat yazıp gift işaretlemişler. Benim merak ettiğim gümrükte takılınca ne kadar vergi alıyorlar?

ben not olarak ve mesajlaşmada yazdım ama yazarlar mı bilinmez. ayrıca dediğim gibi yakın tarihte sipariş verenler istekte bulunmalarına rağmen paket üzerine cell phone yazmışlar ama gift 22$ da yazmışlar.

Eğer telefon takılırsa vergi almıyorlar geri gönderiyorlar satıcı ile aranda hallediyorsun yada anlaşmazlık olursa paypal işi çözer ama genelde tekrar gitmesinin karşılığında 10$ kargo ücreti düşülüp para iadesi yapılıyor/muş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 23 Ağustos 2013; 21:31:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pandawill den sipariş edin o zaman, bana istediğim aksesuarlar toys olarak geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny
    Pandawill den sipariş edin o zaman, bana istediğim aksesuarlar toys olarak geldi.

Aslında mantıklı ama ben zamanında pandawill ile yazışmıştım 3 ay önce Türkiye'ye gönderi yapmıyoruz demişlerdi şimdi durum nedir bilemiyorum. tam da dolar kuru yükseldi iptal etsem 10TL kar sağlıyorum ama bekleyelim bakalım BİC'e güven duyuyorum önceki telefon harici siparişlerim sorunsuzdu bakalım bunda nasıl olacak. şans işi var malum adamın pakete cell phone yazmışlar geçmiş başkasına küçük paket düşük tutar gift mp4 yazmış geçmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.