Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rastlantisal

Arkadaşlar home tuşuna basılı tutunca çalışan uygulamalar gelmiyor demiştim. Onu home yerine hemen solundaki tuşa yapmışlar. Mobile unchle tool ile sesi baya bir artırdım. Herhangi bir sorunu kalmadı. Bilgilerinize.

hocam play storedan power togglesi indirip ana ekranda güç düğmeleri oluşturabilirsen daha kullanışlı olur.ekranda altta kırmızı en sağdaki işaret çalışan uygulamaları tek tık ile gösteriyor.ben bunu kurdum çok iyi.alttaki tuşlara uzun basmaya gerek kalmıyor.hem uzun basa basa haşat olur bir zaman sonra telefon Lenovo P770.

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

• bu fiyata alinabilecek en iyi telefon gibi duruyor. ilk android telefonum olacağı için fazla yüksek bi model bakmıyorum. 300 lira civarı bu telefonun görebildiğim tek belirgin kusuru pusulasının kesinlikle çalışmaması. modaco daki v5 forumunda bazı arkadaşlar ekranda bazı bölgelerde beyazlama olduğunu söylüyorlar(özellikle ispanyadan sipariş edenler). pandawill den sipariş etmeyi düşünüyorum. sipariş için daha iyi bir yer tavsiyeniz var mı?
  • Dostlar tatildeydim yeni döndüm. Bolca 3g kulladım. H+ simgesinin olduğu zamanlar (bu simgenin H veya E olduğu zamanlar çok azdı) internet çok hızlı tıkladığın gibi açılıyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hala gelen aynı romu kullanıyorum. 16 gb class 10 micro sd kartla hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum. İyi bir costum rom la karşılaşan oldu mu ? Bu arada gündüz kamerası güzel çekiyor fakat gece baya kötü...
  • @turkerny senin sipearis ne durumda. Eline ulasti mi? Benim ki 11 inde gonderildi hala cinde dolasimsa :)

@rastlantisal hocam telefonu aldin sesin solugun cikmiyor hic. Genel olarak yorumlarini ara ara bekliyoruz, var mi herhangi bir sıkıntı? Custom rom deneyebildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefona bende sahip oldum pandawill den aldım 169$ tuttu. telefonun malzeme kalitesi iyi ama sesi biraz az geldi bana konuşma değil zil sesi kulaklık sesini daha denemedim malum imei olayı :) beyaz kapaklı aldım güzel duruyor ekran iyi ama google play de bazen hata veriyor sunucudan yüklenemedi diye root lu geldi ama ekran koruyucu almadığıma çok pişmanım çok iz tutuyor ekranı ama o fiyata çok çok iyi telefon. buna rom bulmam lazım güzel birde arkadaşın biri cwm tool programıyla kuruyom demiş google play de var dedi ben yazdımda acayip acayip programlar çıktı tam linkini bilen varmı acaba :)
  • bu telefona rom nasıl yapılıyor biri videolu anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

@turkerny senin sipearis ne durumda. Eline ulasti mi? Benim ki 11 inde gonderildi hala cinde dolasimsa :)

@rastlantisal hocam telefonu aldin sesin solugun cikmiyor hic. Genel olarak yorumlarini ara ara bekliyoruz, var mi herhangi bir sıkıntı? Custom rom deneyebildin mi?

Rain_man benim isler biraz karisti, once bir foto yolladilar ustunde gonderilecek adres ve takip numarasinin oldugu. Kontrol ettim gunlerce hic bir sey gorunmedi. Sonra mesaj attim bekle gorunur dediler, gecenlerde bir mesaj daha attim 11 gun oldu gorunmuyor hayirdir ne oluyor diye, cevap geldi sistemde bir hata oldu dogru takip numarasi bu diye yeni bir numara verdiler. O da 09 agustosta cikmis gorunuyor su an Almanyada ama daha dagitilmadi, gerci benim arkadasta 10 gun tatile cikti, dedigim gibi eylulun ilk haftasi elime gececek bu telefon bir sikinti olmazsa. O zamana kadar bir rom bulsak hic fena olmayacak, rom deneyen ve rom kurulumunu anlatabilecek arkadaslara duyrulur.

• http://www.youtube.com/watch?v=NX5-cWuABrs

İmei değişimde zorlanan arkadaşlar için paylaşıyorum. Video daki adımların aynısını yapın :)
  • Bu ROM konusu sıkıntı olacak gibi görünüyor. Pusulanın düzeltilmesi için yabancı bir forumda bir yöntem görmüştüm, günlerdir onu arıyorum bulamıyorum, bir dosya silinip sonra telefonun o dosyayı tekrar kendi oluşturması sağlanıyordu ve MTK 6589 işlemcili telefonların tamamında işe yaradığı söyleniyordu, çok saçma anlattım ama bu yöntemi bilen var mı?
  • Bugün Pandawill den sipariş ettiğim Beyaz ve Mavi Renk kapaklar, yedek batarya , ekran koruyucu ve kapaklı kılıf geldi ama hala telefon ortada yok :) Almanya'ya ulaşmış ama dağıtıma çıkamadı bir türlü. Muratzilla sen Almanya da yaşıyordun sanırım, Çin'den gelen paketin gümrükten geçip dağıtılması ne kadar sürüyor?

Rastlantisal ; GIAYU sayfasında aşağıdaki gibi bir çözüm vardı GPS ve pusula için , bunu sen Vowney de denedin mi? İşe yarıyor mu?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savagemanx

Problem çözülmüştür.
    Jiayu G4 için GPS probleminin çözümü:

Play Store'den MobileUncle MTK Tools'un son versiyonunu kurdum : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&hl=tr
    ROM içinde Superuser uygulaması hazır geldi.
    Mobile Uncle'ı açtığımda root yetkisini superuser uygulamasından alabiliyor.
    Mobile Uncle Tools'un ana menüsünde "Power GPS Search" seçeneğine girip "GPS SET" seçeneği işaretleniyor.
    Daha sonra herhangi bir text editör ile SDCard'daki gps.conf dosyası açılır(Ben text editör olarak Play Store'dan Jota+ kullandım).
    İlk satırdaki
    NTP_SERVER=cn.pool.ntp.org
    satırını

NTP_SERVER=tr.pool.ntp.org
    şeklinde değiştiriyoruz.
    Task manager'dan Mobile Uncle Tools'u kapatıp , sonra tekrar çalıştırıyoruz.

Daha sonra Sırasıyla : "Engineer Mode->Engineer Mode(MTK)->Location->Location Based Service->GPS " ekranına gelip "Delete" i işaretliyoruz.
    Sonra "EPO" sayfasında geçiyoruz. EPO(IDLE) seçeneğine girip EPO dosyasının internetten indirildiğni görüyoruz.

Sonra tekrar GPS sayfasına dönüp GPS(OFF) butonuna basıp GPS'i açıyoruz. Yine aynı ekranda Reference Lat=XX.XXXXX Lng=XX.XXXXX şeklinde sıfırdan farklı değerler görünene kadar bekliyoruz. Bu değerler göründüğünde işlem tamamdır.

Eline emegine saglik. Onumuzdeki hafta g4u aliyorum. İlk yapacagim islerden biri bu.

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

• Merhabalar.
    Pusulayı çalıştıramadım ancak GPS bende sorunsuz çalıştı. Epo ve agpsi etkin hale getirip mobil unchle tooldan uyduları buldurdum.
  • Bende bugün buyincoins sitesinden aldım bu site ile ilgili yorumlarınız nedir sorun çıkarmı Türkiye için gönderi yapıyorlar mı?

Ayrıca cihaz fiyatına oranla çok kaliteli duruyor.
  • Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.
  • rain_man kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizin telefonun paketine ne yazmışlar benim de özellikle belirtmem gereken bir şey varmı?
  • quote:

Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.

mtk65xx driver diye arat hocam. Onu yükleyince tüm telefonları görüyor. Muhakkak otg updateleri yapın. Zaten telefon çıktığından bu yana 3 kere update aldı. Avize sesi vs için mobile unchle tools ile sesi açıyorsunuz ki muhteşem oluyor. Kulaklık olarak normal stereo kulaklık kullanın. Mikrofonlu kulaklığa göre değil çıkış. Ses çıkışı inanılmaz iyi. Hele baslara bayılacaksınız. Sakın needromdaki s4 romunu yüklemeyin. Canınız çok yanar.
    Ben cihazı Türkiye'den aldım. Doğrudan getirtmekten pek haz etmiyorum sabredemem o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 22 Ağustos 2013; 23:50:44 >

• quote:

Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.

Hocam pakete ne yazmislar?Kac gunde geldi?Yanina baska urunlerde ekledinizmi yoksa sadece telefonumu aldiniz.

• Ben Almanyada değilim uzakdoğudayım. Almanyada olsam aldığım herşeye en azından VAT ödetirlerdi, pek bir espirisi kalmazdı.
  • quote:

quote:

mtk65xx driver diye arat hocam. Onu yükleyince tüm telefonları görüyor. Muhakkak otg updateleri yapın. Zaten telefon çıktığından bu yana 3 kere update aldı. Avize sesi vs için mobile unchle tools ile sesi açıyorsunuz ki muhteşem oluyor. Kulaklık olarak normal stereo kulaklık kullanın. Mikrofonlu kulaklığa göre değil çıkış. Ses çıkışı inanılmaz iyi. Hele baslara bayılacaksınız. Sakın needromdaki s4 romunu yüklemeyin. Canınız çok yanar.
    Ben cihazı Türkiye'den aldım. Doğrudan getirtmekten pek haz etmiyorum sabredemem o kadar.

Driverları kurdum telefonu gördü ancak Bilgisayarımda telefon hafızasını map ettiği sürücüye tıkladığımda "Diski yerleştirin" benzeri bir uyarı veriyor. Sen telefonu usb ile bağladığında bilgisayardan telefon hafızasına ve telefondaki sdcard'a ulaşabiliyor musun?

Bu arada telefonu 31 Temmuz'da sipariş vermiştim. Beyaz renk ellerinde olmadığı için 10 kadar bekledim ve 9 temmuzda gönderildi. Adamlara söylememe rağmen kutuya cellphone yazmışlar ve gift olarak işaretlemişler. Fiyatı da 22$ yazmışlar. 22 Ağustos ta da elimegeçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 23 Ağustos 2013; 10:32:15 >

• quote:

quote:

quote:

Driverları kurdum telefonu gördü ancak Bilgisayarımda telefon hafızasını map ettiği sürücüye tıkladığımda "Diski yerleştirin" benzeri bir uyarı veriyor. Sen telefonu usb ile bağladığında bilgisayardan telefon hafızasına ve telefondaki sdcard'a ulaşabiliyor musun?

Bu arada telefonu 31 Temmuz'da sipariş vermiştim. Beyaz renk ellerinde olmadığı için 10 kadar bekledim ve 9 temmuzda gönderildi. Adamlara söylememe rağmen kutuya cellphone yazmışlar ve gift olarak işaretlemişler. Fiyatı da 22$ yazmışlar. 22 Ağustos ta da elimegeçti.

O konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım. USB belleği aç dediğim anda rahat rahat bilgisayardan gördüm. Hatta cwm ile rom atarken doğrudan telefonu bağlayıp usb üzerinden sdye attım romu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım. USB belleği aç dediğim anda rahat rahat bilgisayardan gördüm. Hatta cwm ile rom atarken doğrudan telefonu bağlayıp usb üzerinden sdye attım romu.

Kurduğun driverler ların linkini ve kullandığın işletim sistemini yazar mısın? Bir de telefonu hangi yöntemle root ladın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.