Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pandawill bana da mantıklı geldi ama ben de buyincoins'e güveniyorum açıkçası dolar kuruna rağmen sipariş versem mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Pandawill bana da mantıklı geldi ama ben de buyincoins'e güveniyorum açıkçası dolar kuruna rağmen sipariş versem mi sizce?

Sonunda korktuğum başıma geldi cihaz yola çıktı paketin üstüne "cell phones tools" - "Gift" - "$17.44" yazmışlar.

O kadar da demiştim telefon yazmayın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 24 Ağustos 2013; 9:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Pandawill bana da mantıklı geldi ama ben de buyincoins'e güveniyorum açıkçası dolar kuruna rağmen sipariş versem mi sizce?

Sonunda korktuğum başıma geldi cihaz yola çıktı paketin üstüne "cell phones tools" - "Gift" - "$17.44" yazmışlar.

O kadar da demiştim telefon yazmayın diye.

Hocam bence gelir. Sonuçta benim cell phone yazdığı halde geldi. Hem fiyat da çok gerçekçi olmuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Hocam bence gelir. Sonuçta benim cell phone yazdığı halde geldi. Hem fiyat da çok gerçekçi olmuş .

Benim de tüm isteğim bu şekilde. Fiyat gerçekten iyi olmuş ben 25$ yazarlar diye umuyordum Artık memurun ruh haline kalmış paket boyutundan ve 577gr olmasından süphelenip açarsa kötü. kılıf şarj aleti ıvır zıvırdır derse yaşadım

• quote:

Telefona ilk custom romu kurdum. Daha öncede bahsettiğim modaco.com'daki tilaz nickli arkadaşın düzenlediği buradaki romu CWM modda kurdum. İlk gelen stok roma göre oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor şu an. Kendi stok romunda sayfalar arası geçişte ve menulerdeki bazen hafifte olsa takılmalar olabiliyordu. Şu an çok hızlı ve akıcı kullanılıyor. Kurulum sonrası boş ram miktarı 560mb görünüyor.

Yaptığım işlemler :
    1. Telefonu önce yukarıda bahsettiğim yöntemle rootlayın.
    2. Sonra marketten Mobileuncle mtk tools u indirin,kurun ve root yetkisi verin.
    3. Buradaki rar dosyasını indirin ve içerisindeki "recovery.bin" dosyasını sdcard ınızın ana dizinine kopyalayın.
    4. Şimdi CWM mod kuracağız. Telefondan Mobileuncle Tools u çalıştırın.
    5. Recovery Update i seçin. (Mobileuncle Tools sdcard a kopyaladığınız recovery.bin dosyasını otomatik olarak bulacak ve CWM modu kuracak). Kurulum sonrası recovery modda başlatılsın mıya hayır deyin. Bu aşamada evet derseniz yeniden başlatıp CWM recovery moda a girer. Sonradan da Ses açma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak bu moda girebilirsiniz.
    6. Bu linkteki custom romu indirip Sd kartınızda herhangi bir yere kopyalayın.
    7. Telefonu kapatın.
    8. Ses açma ve güç düğmesine basarak açın. Bu aşamada CWM moda girmesi gerek.
    9. Burada anlatılanlara göre CWM modda kurulumu başlatın. Sonrasında rom linkinde yer alan settings patch dosyasını yine cwm modda kuruyoruz.

Rain_man tillaz'ın romuyla antutu testi yapabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.

mtk65xx driver diye arat hocam. Onu yükleyince tüm telefonları görüyor. Muhakkak otg updateleri yapın. Zaten telefon çıktığından bu yana 3 kere update aldı. Avize sesi vs için mobile unchle tools ile sesi açıyorsunuz ki muhteşem oluyor. Kulaklık olarak normal stereo kulaklık kullanın. Mikrofonlu kulaklığa göre değil çıkış. Ses çıkışı inanılmaz iyi. Hele baslara bayılacaksınız. Sakın needromdaki s4 romunu yüklemeyin. Canınız çok yanar.
    Ben cihazı Türkiye'den aldım. Doğrudan getirtmekten pek haz etmiyorum sabredemem o kadar.

Driverları kurdum telefonu gördü ancak Bilgisayarımda telefon hafızasını map ettiği sürücüye tıkladığımda "Diski yerleştirin" benzeri bir uyarı veriyor. Sen telefonu usb ile bağladığında bilgisayardan telefon hafızasına ve telefondaki sdcard'a ulaşabiliyor musun?

Bu arada telefonu 31 Temmuz'da sipariş vermiştim. Beyaz renk ellerinde olmadığı için 10 kadar bekledim ve 9 temmuzda gönderildi. Adamlara söylememe rağmen kutuya cellphone yazmışlar ve gift olarak işaretlemişler. Fiyatı da 22$ yazmışlar. 22 Ağustos ta da elimegeçti.

O konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım. USB belleği aç dediğim anda rahat rahat bilgisayardan gördüm. Hatta cwm ile rom atarken doğrudan telefonu bağlayıp usb üzerinden sdye attım romu.

Kurduğun driverler ların linkini ve kullandığın işletim sistemini yazar mısın? Bir de telefonu hangi yöntemle root ladın.

Bunun için hiçbir driver kurmadım. Ben driver'ı telefon kapalı iken batarya çıkık hali için kurdum. Zaten direk flash disk gibi algıladığı için sistem, herhangi bir driver kurmak gerekmiyor. PDA.net'i denemenizi tavsiye ederim.
    Windows 8 64bit pro işletim sistemi
    http://pdanet.co/
    mtk droid tools. Root için

Hocam şu t ile başlayan telefonu nerden kaça aldınız

• hocam tianheden mi bahsediyorsunuz?

• quote:

hocam tianheden mi bahsediyorsunuz?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

quote:

hocam tianheden mi bahsediyorsunuz?

Evet

hocam ben onu sanalpazardan almistim. rakam olarak kaca aldigim aklimda degil.

• quote:

quote:

Benim buyincoins.com'dam aldığım telefonum bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Ekranı, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Birazdan root yapmayı deneyeceğim. Şu an USB'den bilgisayara bağlamayı deniyorum ancak görmüyor. Bunun için önce driver falan mu yüklemek gerek? Ayarlardan USB hata ayıklama modunu açtım w,n 7 blgisayar görmüyor şu an. Bakalım uğraşıyorum şu an.

mtk65xx driver diye arat hocam. Onu yükleyince tüm telefonları görüyor. Muhakkak otg updateleri yapın. Zaten telefon çıktığından bu yana 3 kere update aldı. Avize sesi vs için mobile unchle tools ile sesi açıyorsunuz ki muhteşem oluyor. Kulaklık olarak normal stereo kulaklık kullanın. Mikrofonlu kulaklığa göre değil çıkış. Ses çıkışı inanılmaz iyi. Hele baslara bayılacaksınız. Sakın needromdaki s4 romunu yüklemeyin. Canınız çok yanar.
    Ben cihazı Türkiye'den aldım. Doğrudan getirtmekten pek haz etmiyorum sabredemem o kadar.

@rastlantisal Hocam ses artırmak için mobileuncle Tools da hangi değerleri kaç yaptınız? Ben sesle ilgili birkaç ayarı yükseltilmesi ancak farkına etmedi gibi. Tekin şimdiye kadar gördüğüm tek olumsuz yani hoparlör sesi ve ahize sesinin biraz az olması geldi.

• quote:

quote:

quote:

@rastlantisal Hocam ses artırmak için mobileuncle Tools da hangi değerleri kaç yaptınız? Ben sesle ilgili birkaç ayarı yükseltilmesi ancak farkına etmedi gibi. Tekin şimdiye kadar gördüğüm tek olumsuz yani hoparlör sesi ve ahize sesinin biraz az olması geldi.

engineer mode / engineer mode (mtk) / hardware / audio / normal mode / sip level 6 sonuna kadar / mic aynı şekilde / sph aynı sph2 aynı / sid aynı / media aynı. Ordaki diğer kademeleri de artırabilirsiniz. Bilhassa avize sesi çok fark ediyor.
    Aynı şeyleri headset mode
    loudspeaker mode ve headset_loudspeaker mode içinde yapıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

engineer mode / engineer mode (mtk) / hardware / audio / normal mode / sip level 6 sonuna kadar / mic aynı şekilde / sph aynı sph2 aynı / sid aynı / media aynı. Ordaki diğer kademeleri de artırabilirsiniz. Bilhassa avize sesi çok fark ediyor.

Ben ordaki headset, speaker vb ayarlarda level1 seciliyken ornegin max degeri 130 olan degeri 150 civarlarina getirmistim. Bu ayar ne oluyor bilgin var mi?
    Yani sayisal degerleri artirmadan level1 leri level6 ya getircez dogru mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ordaki headset, speaker vb ayarlarda level1 seciliyken ornegin max degeri 130 olan degeri 150 civarlarina getirmistim. Bu ayar ne oluyor bilgin var mi?
    Yani sayisal degerleri artirmadan level1 leri level6 ya getircez dogru mu?

level 6 ya getirip sayısal değerleride maxlayacağız.

• Telefonu kullanan arkadaşlar; hattı hangi sim slotunda kullanıyorsunuz normal sim (phone2) mi? Micro sim (phone1) mi?
    Ben normal sim slotunda yani phone2 de kullanıyorum ancak hattımda 3g açık olmasına rağmen edge hızında bağlanıyor. Ayarlardan 3g yi seçtiğim halde bile üstte sadece E harfi çıkıyor ve edge hızında bağlanıyor. Konum olarak Ankara merkezdeyim yani şebeke ile ilgili bir sıkıntı yok. Micro sim slotunu denemedim?
    Sizde durum nasıl?
    Bu arada IMEI olarak Nokia 8310 imesi kullanıyorum. Bununla alakalı olabilir mi?
  • Modaco.com'daki incelemede 3G'ye sadece micro sim slotundan bağlandığı yazılmış. Sanırım normal sim slotunda 3G kullanılamıyor.

"The V5 is a dual SIM dual standby handset meaning that you can have 2 SIM cards active in your phone at one time ready to make and receive calls. Only one of the SIM slots is 3G capable however. The other SIM slot cannot be used to transfer mobile data. The 3G capable slot uses a micro SIM and the GSM only slot uses a regular size SIM"
  • rain_man kullanıcısına yanıt
    IMEI si alınan telefonun modelinin bağlantıda bir önemi yok , eşimin telefonunda Samsung 250 nin imeileri var 3G de problem yok ama, bazı Çin telefonlarında 3G sadece micro simde oluyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

IMEI si alınan telefonun modelinin bağlantıda bir önemi yok , eşimin telefonunda Samsung 250 nin imeileri var 3G de problem yok ama, bazı Çin telefonlarında 3G sadece micro simde oluyor,

Bizim vowney de bunlardan biri sanırım:) Bu arada senin telefon ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 26 Ağustos 2013; 13:06:30 >
  • rain_man kullanıcısına yanıt
    Sorma ya, TR de gümrük problemi çıkmasın diye Almanya'ya gönderttim hala ortada yok, Çinden çıkmış ama Almanya ya gelemedi daha , bugün yarın bir de tablet siparişi vericem aynı şekilde bakalım o nasıl olacak , bu arada tablet tavsiyeniz varsa bildirirseniz sevinirim.
  • BEYLER BENİM TELEFONDA DA BEYAZLAMALAR OLUŞTU SANKİ İÇİNDE LEDLER VAR 2-3 TANEESİ FAZLA IŞIK VERİYORMUŞ GİBİ NASIL GİDEREBİLİRİM BUNU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 555murat

BEYLER BENİM TELEFONDA DA BEYAZLAMALAR OLUŞTU SANKİ İÇİNDE LEDLER VAR 2-3 TANEESİ FAZLA IŞIK VERİYORMUŞ GİBİ NASIL GİDEREBİLİRİM BUNU?

Ekrana baskı oluşmuş sanırım ondan olabilir.

Fotoğraf var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.