Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çektim ?uan ama görünmüyor foto?rafta beyaz bir sayfaya girince çok dikkatli bakynca görünüyor
  • 555murat 5 kullanıcısına yanıt
     Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

bunun gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 26 Ağustos 2013; 14:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Telefonu kullanan arkadaşlar; hattı hangi sim slotunda kullanıyorsunuz normal sim (phone2) mi? Micro sim (phone1) mi?
    Ben normal sim slotunda yani phone2 de kullanıyorum ancak hattımda 3g açık olmasına rağmen edge hızında bağlanıyor. Ayarlardan 3g yi seçtiğim halde bile üstte sadece E harfi çıkıyor ve edge hızında bağlanıyor. Konum olarak Ankara merkezdeyim yani şebeke ile ilgili bir sıkıntı yok. Micro sim slotunu denemedim?
    Sizde durum nasıl?
    Bu arada IMEI olarak Nokia 8310 imesi kullanıyorum. Bununla alakalı olabilir mi?

Yok dostum. Micro sim kısmı 1. olan. Micro sime takarsan 3gyle kullanabilirsin. 2. slotta edgeden yukarı kullanamazsın. imei ile hiç bir alakası yok. 3310 imei geçirdim ben :D
  • ahmet__01 kullanıcısına yanıt
    resimde belli olmuyor ama o siyah ekrande küçük 2-3 tane ışık var gibi düşünün öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 555murat

resimde belli olmuyor ama o siyah ekrande küçük 2-3 tane ışık var gibi düşünün öyle

Sıkışmış piksel denilen durum olabilir. Pixeller beyaz ise büyük ihtimalle sıkışmış olan, eğer renkliyse ölü olma ihtimali yüksek. İnternette biraz aratın birkaç çözüm yolu vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    şuanda araştıyorum bakalım. siyah ekranda beyazlık varsa diyor. bende beyaz ekranda beyazlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 555murat -- 26 Ağustos 2013; 17:04:50 >
  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyatmış ama Türkiye'ye göndermiyorlardı diye hatırlıyorum.
  • MIUI Vowney icin resmi rom cikarmis. Bu hafta sonu denemeyi dusunuyorum. Merak ettigim su an custom rom kullaniyorum. Bunun uzerim cwm modda tekrar custom rom kurunca daha once yukledigim imei ler gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 30 Ağustos 2013; 0:50:03 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaygs -- 7 Eylül 2013; 18:05:22 >
  • Benimkide gelmis sonunda, bu hafta almanyaya gidiyorum cumaya elimde olur. MIUI ROM deneyen oldu mu?

• Henüz kurup denemedim. Fırsat bulabilirsem deneyeceğim.
  • rastlantisal R kullanıcısına yanıt
    merhabalar arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım ve birkaç sorum olacak...

vowney v5 ile ilgili çok güzel yorumlar okudum ve almayı düşünüyorum.

sorum şu: telefonun kalınlığı focalprice sitesinde 8mm deniyor ama pandawill sitesinde 9,2mm diye geçiyor hangisi doğru? hangi siteden alayım ve gümrükde sıkıntı yaşama olasılığımız nedir.?

bu sorularıma bir cevap verirseniz çok sevinirim.

teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymenhalil

merhabalar arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım ve birkaç sorum olacak...

vowney v5 ile ilgili çok güzel yorumlar okudum ve almayı düşünüyorum.

sorum şu: telefonun kalınlığı focalprice sitesinde 8mm deniyor ama pandawill sitesinde 9,2mm diye geçiyor hangisi doğru? hangi siteden alayım ve gümrükde sıkıntı yaşama olasılığımız nedir.?

bu sorularıma bir cevap verirseniz çok sevinirim.

teşekkürler....

ben buyincoins'ten aldım posta hala yolda 9.2mm olarak biliyorum. alacaksan buyincoins harici biryerden al benim pakete telefon yazmışlar.

gümrük işi şans işi.

• peki paketin üstüne ne yazdırmak lazım?

arkadaşlar önerebileceğiniz site yokmu bu site sıkıntı yaşatmadı diyebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymenhalil

peki paketin üstüne ne yazdırmak lazım?

arkadaşlar önerebileceğiniz site yokmu bu site sıkıntı yaşatmadı diyebileceğiniz?

paketin üstüne mp4 yazdırın düşük fiyat gösterin ve hediye yazılmasını isteyin.

aliexpress ten alabilirsin.

dediğim gibi gümrük şans işi. bazen telefon yazarlar takılmaz bazen her istenen yazılır yinede takılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 2 Eylül 2013; 18:04:10 >
  • hayırlı akşamlar, vowney v5 de mobileuncle ile imei değiştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uc90tr

hayırlı akşamlar, vowney v5 de mobileuncle ile imei değiştirebiliyor muyuz?

Bi zahmet edipte konuyu okusanız.
  • Teşekkürler @turkerny. Konuyu okuyup, inceledim. Sim 1 için IMEI girişini yaptım. Lakin Sim 2 için denemelerim sonuç vermedi. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaygs

...
    Güncel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaygs -- 7 Eylül 2013; 18:06:05 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.