Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle bu konuyu acan ve paylasim yapan arkadaslara tesekkur ediyorum.Bende bu telefonu almayi dusunuyorum.Nereden alayim ve paypallami alayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ekran kalitesi, dokunmatik tuşlar ve GPS ilgili de yorum yaparsan sevinirim. Yorumlarda ekranın çok iddialı, GPS ve pusulanın ise bazılarına sorunlu olduğu söylenmiş yabancı forumlarda. Sen de durum nasıl ve ekran ve GPS için de diğerleri ile kıyaslama yaparsan sevinirim.

Diğer sorum kapakla ilgili. Renk olarak sence hangisi daha iyi duruyor. Benim beyaz sipariş için adamlar 3 gün daha beklememi söylemişler. Senin yoruma göre siyahla değiştirebilirim.
    Bir de kapaklar üzerindeki düğmeler de yer alıyor ve kapak değiştiğinde ses ve güç düğmeleri de kapak ile değişiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

Tunaygs, siz telefona herhangi bir rom yüklediniz mi? Yada rom araştırdınız mı? Sizinki Pandawill den rootlu gelmişti değil mi?

Dostum işlerim vardı vakit ayıramadım. Yarın bütün günümü bu telefona ayırıp imei değişimini filan yapıp newman n2 den komple bu telefona gececeğim. Evet benim ki pandawill den rootlu geldi direk. Rom olarak da sadece aşağıdaki linke ulaştım ama tam araştırmadım. Şuan ki romu bir kullanacağım. Böyle bir sayfa derlemen çok iyi olmuş emeğine sağlık.

http://www.needrom.com/phone-roms/vowney/v5/

• Benimki postalanmış rain_man. Rastlantisal güzel inceleme olmuş. Zopo C2 nin kamerasının çok iyi olduğunu biliyordum, V5 ten bir kaç foto örneği koyarmısın. Birde resimdeki aksesuarların tamamı kutudan mı çıktı? Yoksa sen ayrıca mı aldın? Kapaklar vs ben ayrıca sipariş ettim yoksa boşuna mı aldık?

Yabancı sitelerde ses kısıklığı sorununun Rom ile çözülebileceğini yazmışlar ama GPS için bir çözüm yok, yapılan yorumlar genelde Ön Kamera ve GPS in kullanılamayacak derecede kötü olduğu, ön kamera önemli değil hayatımda kullanmadım neredeyse ama GPS benim için cidden önemli, şimdi telefona kısa bir artıları eksileri gözüyle baktığımda şiyle bir liste yaptım kendime.

Artıları:

FIYAT
    FIYAT
    FIYAT
    MALZEME KALITESI
    FIYAT
    EKRAN - GORUNTU KALITESI
    FIYAT

Eksileri:

Kısık ahize sesi
    GPS problemi
    Kamera kalitesi
    3G bazı kişilerde sorunlu imiş

Kısacası şimdilik alınır görünüyor ama bir kaç eksi daha eklenirse fiyatın kattığı tüm cazibe gidecek benim açımdan.

• quote:

Benimki postalanmış rain_man. Rastlantisal güzel inceleme olmuş. Zopo C2 nin kamerasının çok iyi olduğunu biliyordum, V5 ten bir kaç foto örneği koyarmısın. Birde resimdeki aksesuarların tamamı kutudan mı çıktı? Yoksa sen ayrıca mı aldın? Kapaklar vs ben ayrıca sipariş ettim yoksa boşuna mı aldık?

Yabancı sitelerde ses kısıklığı sorununun Rom ile çözülebileceğini yazmışlar ama GPS için bir çözüm yok, yapılan yorumlar genelde Ön Kamera ve GPS in kullanılamayacak derecede kötü olduğu, ön kamera önemli değil hayatımda kullanmadım neredeyse ama GPS benim için cidden önemli, şimdi telefona kısa bir artıları eksileri gözüyle baktığımda şiyle bir liste yaptım kendime.

Artıları:

FIYAT
    FIYAT
    FIYAT
    MALZEME KALITESI
    FIYAT
    EKRAN - GORUNTU KALITESI
    FIYAT

Eksileri:

Kısık ahize sesi
    GPS problemi
    Kamera kalitesi
    3G bazı kişilerde sorunlu imiş

Kısacası şimdilik alınır görünüyor ama bir kaç eksi daha eklenirse fiyatın kattığı tüm cazibe gidecek benim açımdan.

Merhabalar.
    Ben Türkiye'den aldım. Forumda ilan var hatta. Anladığım kadarı ile yanındakiler media pack. Satıcı bu şekilde almış satıyor. İyi de yapmış. Çokça vakit bulamadım ama navigasyon yada gps için jiayu g3'te olduğu gibi herhangi bir google aracı kurulu gelmiyor. Muhtemelen mobile unchle ile ayarları yapıp igo kurmam gerekecek. Neyse ki g3'ten kalma hd igo elimde mevcuttu. Kamera vs denemelerini yaparım şimdi. Malzeme kalitesine hakikaten söylenecek laf yok. 3g için ise ancak bayramdan sonraki pazartesi servis güzergahında test edebilirim. 45 dakikalık yol tam 3g testine uygun. Misalen diziyi açıp izlemeye başladığımda 4 noktada g3 te kesinti oluyordu. Tianhe de bırak kesintiyi önden dolarak gidiyordu. Keza zopo c2 platinum da öyle.
    Şunu da belirteyim, herkesin iyi bildiği birkaç online alışveriş sitesinin lojistik işini yapan firmanın IT Destek sorumlusuyum. Koşulsuz iade sayesinde elime bir çok cihaz gelip geçiyor ve Garaj satışından önce vipe v işlemleri yaparken iyice irdeleme fırsatım oluyor. Bırakın o parayı 800 - 900 tl bandında alacağız çoğu cihazdan hem dokunmatiği hemde ekranı çok kere daha iyi.

• Ön kamerayı kontrol ettim. Görüntü gayet iyi. Loş ortamda saçma beyaz dengesi veya bozuk görüntü gibi şeyler yok. Hafif bir fluluk var -ki gerçekten çok hafif-. Tango vs gibi programlar için ziyadesi ile yeterli. Jiayu g3'ün ön kamerasından çok çok çok az daha kötü. Arka kameranın review hızı çok iyi. Işıklı ortamda performans iyi, Loş ortamda orta üstü. Ön kamera konusunu sanırım baya bir abartmışlar.
    Antutu test sonucu 12320.
    Sizin için yapacağım bir kaç test kaldı. Biri gps diğeri ise 3g. Gps testini şimdi mobile unchle yükleyip başlatacağım.
    Kolay gelsin.
    Epo açık, agps açık sim kart katılı değil wifi bağlı olarak mobileuncle üzerinden ypgs'i açtığımda hemen 8 tane uydunun yerini gösterdi. Ancak henüz daha sinyal akışı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 4 Ağustos 2013; 17:20:11 >
  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    Dostum bugün 2. imeiyi de geçirdim. 2 hat sorunsuz çalışıyor. Bugün bir çok görüşme yaptım. Ahize sesi çokta kısık değil. Karşıyı tam net duyuyorsun. Biraz daha fazla olsa iyi olurdu elbet. Gps hiç kullanmadım hayatımda nasıl test ederim bilmiyorum o yüzden. Ses çok temiz geliyor ve benim de sesimin gayet temiz net geldiğini söylüyorlar. Bir arkadaşın yaptığı yorum gibi sesi bozma gibi birşeylerle karşılaşmadım.
  • Yukarki mesajımdan sonra az önce kontrol etmek için baktım ki çoktan sabitlemiş bile sinyalleri. Ben teras katta oturuyorum ve ev içinde bu testi yapıyorum. Aynı yerde jiayu g3'ün sabitlemesi 30 dakikayı geçmişti. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 4 Ağustos 2013; 17:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

Yukarki mesajımdan sonra az önce kontrol etmek için baktım ki çoktan sabitlemiş bile sinyalleri. Ben teras katta oturuyorum ve ev içinde bu testi yapıyorum. Aynı yerde jiayu g3'ün sabitlemesi 30 dakikayı geçmişti. Bilginize.

Rastlantisal tesekkurler test icin. Problem uyduya baglanmak degil bulundugu yeri dogru bulamamasi diyorlar. Bu telefonda google maps yokmu? Ya da yuklenemiyor mu? Google maps te bulundugun yeri dogru gosteriyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunaygs

Dostum bugün 2. imeiyi de geçirdim. 2 hat sorunsuz çalışıyor. Bugün bir çok görüşme yaptım. Ahize sesi çokta kısık değil. Karşıyı tam net duyuyorsun. Biraz daha fazla olsa iyi olurdu elbet. Gps hiç kullanmadım hayatımda nasıl test ederim bilmiyorum o yüzden. Ses çok temiz geliyor ve benim de sesimin gayet temiz net geldiğini söylüyorlar. Bir arkadaşın yaptığı yorum gibi sesi bozma gibi birşeylerle karşılaşmadım.

Tunaygs imei yi mtk engineer mode lami degistirdin? Sorun cikti mi? Telefona root atan var mi?

• quote:

Bu arada bugun cok gorusme yapmissin pil durumu nasil?

• Merhabalar.
    Cihazda google navigasyon yok. Route66 yükledim. Ev içinde 2 dakika gibi (belki daha kısa) bir sürede bağlandı ve sokağımdaki lokasyonuma kadar doğru gösterdi. Navigasyon jiayu g3'ten çok iyi ve güçlü.
    Cihaz anormal hızlı kapanıyor ve açılıyor. Ancak bazı yazılımsal sorunları var gibi duruyor. Markette bir kaç kere çalışmayı durdurdu. Bir kere de route66'da çalışmayı durdurdu. OTA desteği sayesinde güncelleme indirdim ancak yüklerken hata verdi. Sanırım adam gibi rom gerekli.
    Batarya konusu iyi gibi. Sim takıp denemedim ama o kadar kurcalamaya gps kapayıp açmaya rağmen hala %90'da.
  • İnceleme ve yorumlar için teşekkürler. Bu arada GPS olayına sevindim. Benim en çekindiğim konuda sıkıntı yok gibi. Rom için buradaki rom çok iyi duruyor. Yorumlarda çok olumlu. Benim v5 geldiğinde ilk deneyeceğim rom olacak.

Diğer sorumda kapak renkleri ile ilgili. En güzel hangisi duruyor? Ses ve güç düğmeleri kapaklar üzerinde değil mi? Kapak değiştiğinde düğme renkleri kapakla değişiyor mu? Ben de duruma göre siparişteki rengi değiştireceğim. Sonra Pandawill den bir beyaz kapak alırım.

Yukarıda bahsettiğim romun özellikleri:
    Initial Release

- All Bloat Removed
    - Google Apps Included
    - Nova Launcher
    - DSP Manager (CyanogenMod Port)
    - Google Play Music
    - Better GPS config
    - Pre Rooted
    - Better APN config

01/07/1013
    - Sound Settings Fix
    - Google Edition Boot Anim
    - Fixed Network Location
    - Add init.d Support To Kernel
    - AOSP System Sounds
    - Corrected The Default AOSP Theme
    - AOKP Battery Mod
    - System Tweaks Settings
    - V5 Update Centre

04/07/1013
    - Per App DPI - Tungstwenty
    - X-Theme Engine - ruqqq
    - Xposed Framework - rovo89
    - GravityBox - Ceco
    - Fixed soft buttons toggle

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

İnceleme ve yorumlar için teşekkürler. Bu arada GPS olayına sevindim. Benim en çekindiğim konuda sıkıntı yok gibi. Rom için buradaki rom çok iyi duruyor. Yorumlarda çok olumlu. Benim v5 geldiğinde ilk deneyeceğim rom olacak.

Diğer sorumda kapak renkleri ile ilgili. En güzel hangisi duruyor? Ses ve güç düğmeleri kapaklar üzerinde değil mi? Kapak değiştiğinde düğme renkleri kapakla değişiyor mu? Ben de duruma göre siparişteki rengi değiştireceğim. Sonra Pandawill den bir beyaz kapak alırım.

Initial Release

- All Bloat Removed
    - Google Apps Included
    - Nova Launcher
    - Google Play Music
    - Better GPS config
    - Pre Rooted
    - Better APN config

01/07/1013
    - Sound Settings Fix
    - Fixed Network Location
    - AOSP System Sounds
    - AOKP Battery Mod
    - System Tweaks Settings
    - V5 Update Centre

04/07/1013
    - X-Theme Engine - ruqqq
    - GravityBox - Ceco

Sırası ile cevaplıyorum:
    1) Bana göre ve sorduğum 5-6 kişiye göre en iyi beyaz kapak duruyor.
    2) Ses ve güç düğmeleri kapağın üstünde. Yani kapakla birlikte düğmelerde değişiyor.
    Telefon beklediğimden çok daha iyi. Linkini verdiğiniz romu da yükleyip nedir ne değildir paylaşırım.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 5 Ağustos 2013; 0:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

İnceleme ve yorumlar için teşekkürler. Bu arada GPS olayına sevindim. Benim en çekindiğim konuda sıkıntı yok gibi. Rom için buradaki rom çok iyi duruyor. Yorumlarda çok olumlu. Benim v5 geldiğinde ilk deneyeceğim rom olacak.

Initial Release

- All Bloat Removed
    - Google Apps Included
    - Nova Launcher
    - Google Play Music
    - Better GPS config
    - Pre Rooted
    - Better APN config

01/07/1013
    - Sound Settings Fix
    - Fixed Network Location
    - AOSP System Sounds
    - AOKP Battery Mod
    - System Tweaks Settings
    - V5 Update Centre

04/07/1013
    - X-Theme Engine - ruqqq
    - GravityBox - Ceco

Bu rom sanki telefonun tüm sorunlarını çözüyormuş gibi duruyor, gerçekten işe yarıyorsa muhtesem olur.

Evet Mobileuncle Tools programına girerek mtk engineer den değiştirdim imeiyini hiç bir problem çıkmadı. Değiştirmesi çok kolay. 3gün 21 saat sonrasında şuan %60 şarjım var. Çok çok az oyun oynadım. Zaten şarjı oyun yiyor yoksa gayet uzun gidiyor.
    Dostum engineer dan ses ayarlarıyla oynadım. Ahize sesini en üst seviyeye getirdim. Şuan ahize sesi ideal seviye de diyebilirim. biraz fazla da olabilir, benim kulaklar az duyuyor da. Kulaklık takılıyken ki ses seviyesini de max. yaptım. Ama bu çok fazla geldi karşı taraf bağırıyormuş gibi oldu :D sonra geri kıstım orta seviyenin biraz üstüne getirdim.
  • quote:

Dostum engineer dan ses ayarlarıyla oynadım. Ahize sesini en üst seviyeye getirdim. Şuan ahize sesi ideal seviye de diyebilirim. biraz fazla da olabilir, benim kulaklar az duyuyor da. Kulaklık takılıyken ki ses seviyesini de max. yaptım. Ama bu çok fazla geldi karşı taraf bağırıyormuş gibi oldu :D sonra geri kıstım orta seviyenin biraz üstüne getirdim.

Buna çok sevindim, benim de kulaklarda problem ver kısık sesi hayatta anlayamam ben, Mobileuncle tools programını dediğin arama ekranına * # * # 3646633 # * # * yazılınca çıkan program mı? Bunda ses için hangi bölümlerle oynadın?

Şarj olayıda bomba oldu, bende oyun oynamam sadece çok yoğun mail alışverişim olur en azından yoğun bir günde 1 gün sabahtan akşama şarjı yetsin yeter bana. İyice sabırsızlanmaya başladım bu alet için. Samsung Galaxy S Duos 7562 den sonra ufo görmüş masum köylüye döneceğimden hiç şüphem yok

• quote:

quote:

Buna çok sevindim, benim de kulaklarda problem ver kısık sesi hayatta anlayamam ben, Mobileuncle tools programını dediğin arama ekranına * # * # 3646633 # * # * yazılınca çıkan program mı? Bunda ses için hangi bölümlerle oynadın?

Şarj olayıda bomba oldu, bende oyun oynamam sadece çok yoğun mail alışverişim olur en azından yoğun bir günde 1 gün sabahtan akşama şarjı yetsin yeter bana. İyice sabırsızlanmaya başladım bu alet için. Samsung Galaxy S Duos 7562 den sonra ufo görmüş masum köylüye döneceğimden hiç şüphem yok

Aynen ama o kodu girince benim telde bir şey olmuyor. Program yüklü bende direk ondan giriyorum. Mtk engineer a girince 3. sayfada audio diye bölüm var orada ses seviyesi değerleri var 1 ile 160 arasında değerler giriyorsun işte :) Oyun oynamıyorsan şarj çok rahat yeter :) arada oynasan bile baya bir gider. Bu işlemci az elektrik tüketiyor ve az ısınıyor diye merak ediyordum. Bütün övgüleri hak ediyor :)

• Kardeşim malesef general Mobile discovery kadar yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.