Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağol hocam hoşbulduk diyelim ama kaçırdınız sanırım henüz ben cihazı almadım arkadaşımda vardı o çözemediği için ben ona yardımcı oldum bir iki romda denedim testlerdende geçirdim fiyatına göre iyi.
    almayı düşünüyorum ama tr piyasası 2. plan öncelik yurtdışından tanıdıgın tanıdıgı ile getirmek :) bu süre ne kadar uzar bilemiyorum ama 1 hafta içerisinde cevap gelicek olumlu olumsuz. eğer olumsuz ise en ucuza buldugum tr piyasasından birinden almak olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

tamam hocam hemen deniyorum.

edit: tamamdir bu gaps calisiyor. tesekkur ederim.

evet bende öyle düşünmüştüm sağlam gapps paketi :)
    normalde ben farklı bir nikli xda da paylaşıyorum kendi yaptıgım rom ları cihazım geldiğinde güzel bir başlıkta yaptıgım çalışmaları yamaları oluşturacagım bir başlık belirleriz beraber.
    sizler sadece sevdiğiniz istediğiniz uygulamaları romları vs test edin gerekirse portlarızda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanetler

quote:

normalde ben farklı bir nikli xda da paylaşıyorum kendi yaptıgım rom ları cihazım geldiğinde güzel bir başlıkta yaptıgım çalışmaları yamaları oluşturacagım bir başlık belirleriz beraber.
    sizler sadece sevdiğiniz istediğiniz uygulamaları romları vs test edin gerekirse portlarızda :)

inşallah en kısa zamanda cihazınıza kavuşursunuz. bizde sayenizde cihazlarımızı daha verimli kullanırız.

sormak istediğim birşey var sony xperia c için kendi cihazında kullandığı kaynak kodlarını paylaştı cihaz mtk6589 kullanıyor ve biz bu kodlarla bizim cihaza port etsek ve kernelde oynayıp biraz overclock(gpu ve cpu) yapılabilir mi?

• arkadaşlar ben pek telefondan anlamıyorum. bir arkadaşlımız söylemiş:
    galeride fotoğraflarda geçiş yaparken çık hızlı bir çizgi geçiyor ekranda. yani 2 tane telefon var elimde ikisindede aynı sorun var.
    aldığım iki telefondada ekranda pixel sıkışması gibi beyaz noktalar var.

Edit: Bir ricam olacak. biriniz romun yüklenişini ve imei atılışını video yapıp yollayabilir mi? ben sizin yaptıklarınıza biraz fransız kaldım :D
  • ahmet
    quote:

quote:

quote:

inşallah en kısa zamanda cihazınıza kavuşursunuz. bizde sayenizde cihazlarımızı daha verimli kullanırız.

sormak istediğim birşey var sony xperia c için kendi cihazında kullandığı kaynak kodlarını paylaştı cihaz mtk6589 kullanıyor ve biz bu kodlarla bizim cihaza port etsek ve kernelde oynayıp biraz overclock(gpu ve cpu) yapılabilir mi?

Overclock, wifi sinyal seviyesinin artırılması, kamera ve ses kalitesinin iyileştirilmesi vb. şeylerin yapılabilirliğini ben de merak ediyorum. Örneğin Xda Dev.'da 6589t işlemcilerin aslında birebir 6589 işlerin overclock edilmiş halleri olduğu ve bazı 6589 cihazların overclock ile 6589t gibi çalıştırılma yöntemlerinden bahsedilmiş. Bizde stabil şekilde böyle iyileştirmeler yapabilirsek telefon tadından yenmez :)

• ekran dalgalanması yazılımsal bir durumdur.

@rain_man
    6589 in 6589t olarak overclock yapılması olablir bir ihtimal
    Overclock, wifi sinyal seviyesinin artırılması, kamera ve ses kalitesinin iyileştirilmesi yapılabilir bir durum ses ve görüntü için ama wifi nin sinyal arttırma durumunu çok beklemeyin ama fark ediyor tahmini % 5-10 arası artabilir desire hd de olmuştu bu.
  • @555murat henüz cihazı almadım aklımda kalanlar ile yazıyorum ama %90 emimin merak etme :)
    1-ilk önce bunu sdcard içine at kolay bulabileceğin dosya kökdizin olsun
    indir:http://www.mediafire.com/download/qykz0wf77s6144s/V5-ROOT.zip

2- güç açma + ses arttırma basılı tut recovery mode çıkar karşına ordan
    Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard ->v5-root u seçip OK le işlem 5 sn sürüyor sonra geri ( back) de sürekli restart yap yeniden başlat
    superuser izin istediği takdirdi izinlere onay ver allow veya izin ver diye seçmen lazım uyarı çıkınca.

Cihazın arttık Root lu demektir sonra marketten : Mobileuncle MTK Tools indir imei lerin yedeğini al bu programla imei backup demesi lazım
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&hl=tr
    aldıgın bu yedekle istediğin zaman yine bu programı yükliyerek imeki restore edebilirsin sen garanti olsun diye *#06# ilede imei not et.

3-rom yükleme işlemi ise:
    a: rom u indir SD card at
    b:recovery mod a al ( ister Mobileuncle MTK Tools ile ) güç açma + ses arttırma basılı tut
    – Wipe Data / Factory Reset -> seçip OK le ikisinide ve Advanced in içindeydi sanırım system formatı seçip yine OK
    c: sdcard aki rom u seçip
    Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> rom.zip seç OK de
    d: recoveryde en başa gel restart de cihazın açılmasını bekle bazı romlarda bu süre 15 dk bulur

alıntı yapan kişi kaynagı belirtsin lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanetler -- 10 Eylül 2013; 16:49:53 >

• quote:

ekran dalgalanması yazılımsal bir durumdur.

@rain_man
    6589 in 6589t olarak overclock yapılması olablir bir ihtimal
    Overclock, wifi sinyal seviyesinin artırılması, kamera ve ses kalitesinin iyileştirilmesi yapılabilir bir durum ses ve görüntü için ama wifi nin sinyal arttırma durumunu çok beklemeyin ama fark ediyor tahmini % 5-10 arası artabilir desire hd de olmuştu bu.

Wifi bence şuan iyi cekim gucune sahip hatta galaxy s4 ile ayni seviyede cekiyor motorola atrixden daha iyi.

Benim buldugum yazilimsal sorunlar.

. pusula
    . pil yuzdesi
    . ışık seviyesi en dusukte dahi cok parlak gece rahatsiz ediyor.
    . performans diger mtk 6589 cihazlara oranla sanki biraz dusuk gibi geldi.
    . kamera cekimden sonra fotograf goruntuleme olmuyor (Türkce dilde gecerli)

Baska aklima gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arakadaşlar sizde bulduğunuz sorunları ahmet_01 arkadaş gibi listenin altına ekleyerek gidin birlikte çözümler bulalım
    örnek:
    . pusula
    . pil yuzdesi
    . ışık seviyesi en dusukte dahi cok parlak gece rahatsiz ediyor.
    . performans diger mtk 6589 cihazlara oranla sanki biraz dusuk gibi geldi.
    . kamera cekimden sonra fotograf goruntuleme olmuyor (Türkce dilde gecerli)
    . xxxx
    . xxxx gib...

cihazı henüz almadım ama tahmimce ilk 5 sorunu çözebiliriz pusula kernellik yada driverlik bir sorun gerisi basit kod ve xml eklemeleri ile çözülür.
  • quote:

@555murat henüz cihazı almadım aklımda kalanlar ile yazıyorum ama %90 emimin merak etme :)

Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard ->v5-root u seçip OK le işlem 5 sn sürüyor sonra geri ( back) de sürekli restart yap yeniden başlat
    superuser izin istediği takdirdi izinlere onay ver allow veya izin ver diye seçmen lazım uyarı çıkınca.

Cihazın arttık Root lu demektir sonra marketten : Mobileuncle MTK Tools indir imei lerin yedeğini al bu programla imei backup demesi lazım
    aldıgın bu yedekle istediğin zaman yine bu programı yükliyerek imeki restore edebilirsin sen garanti olsun diye *#06# ilede imei not et.

b:recovery mod a al ( ister Mobileuncle MTK Tools ile ) güç açma + ses arttırma basılı tut
    – Wipe Data / Factory Reset -> seçip OK le ikisinide ve Advanced in içindeydi sanırım system formatı seçip yine OK
    d: recoveryde en başa gel restart de cihazın açılmasını bekle bazı romlarda bu süre 15 dk bulur

Root kisminda zorlanabilir cunku ilk basta recovery çince geldi. Root icin pc den mtk tool programi ile kolayca root ve imei degistirme yapilabilir telefondan hata ayiklama acik olmali.

• quote:

quote:

@555murat henüz cihazı almadım aklımda kalanlar ile yazıyorum ama %90 emimin merak etme :)

Root kisminda zorlanabilir cunku ilk basta recovery çince geldi. Root icin pc den mtk tool programi ile kolayca root ve imei degistirme yapilabilir telefondan hata ayiklama acik olmali.

şuan başlıyorum yapmaya inşallah becerebilirim çok sağolun bu arada

• adım adı uygula sabırla oku çünkü ben erinmedim sabırla yazdım :)
  • Yada telefondan mobile uncle ile recovery update diyince internet uzerinden otomatik yuklenebilir.

Bu arada @kehanetler hocam paylasimlariniz icinde tesekkur ederim.

• şansa bak hafıza kartını çıkardım taktım biçimlendir diyo .s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: 555murat

şansa bak hafıza kartını çıkardım taktım biçimlendir diyo .s.s

Tekrar cikarip takin olabilir bu tarz seyler.

• hafıza kartınız hasar görmüş biçimlendir diyor :(
  • Bilgisayara takincada mi ayni.

• kart okuyucum yok takamıyorum bilgisayara
  • Hafiza kartinin bakir pinlerini kolonya alkol gibi birseyle temizleyin kurutup tekrar deneyin.

• quote:

Hafiza kartinin bakir pinlerini kolonya alkol gibi birseyle temizleyin kurutup tekrar deneyin.

hayla aynı şeyi söylüyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.