Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Vox Pathfinder 10 gitar amfisi Satın Al 9 Mayıs 2018 11:04 1 1 Vox Pathfinder 10 gitar amfisi Merhaba arkadaşlar,Vox Pathfinder 10 elektro gitar amfimi satıyorum. Limited edition olarak geçiyor kırmızı renginden dolayı, piyasada bu renk bulunmuyor ama fonskiyon olarak siyahından bir farkı yok. Sadece daha güzel görünüyor. Amfide en ufak bir sorun yok, çizik dahi yok hatta. Elime bir Fender Mustang II geçtiğinden ben de bir kaç defa kullandım sadece. Kutusunda teslim edeceğim. İstanbul'da cihaz, dileyen gelip deneyebilir.Fiyat pazarlıksızdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 50 TL değerinde Steam cüzdan kodu 40 TL Satılık 1.8m+ Fifa Coin SATILDI Contigo Snapseal Kenton Çelik Mug - 590ml