Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle kaç yaşındasın bilmiyorum ama 16-17 yaş altı pek oynamaz bu oyunu.knight-ikv-silkroad-wow oynadım bu oyundaki tadı hiçbir oyunda bulamadım,2 yılı geçti hala oynuyorum biraz zor bir oyun diyebiliriz ama ing varsa iyi olur
  • 15 yaşındayım.İngilizcem var.Dediklerini bende oynadım WoW dışında hiç biri beş para etmez Evet zor oyunmuş ama harbiden sağlam.Yardımınızla çözerim Dagama'da başladım oyuna.
  • arkadaşlar sizin oynadıgınız us mu yoksa eu mu eger us sa hangi server ben eu ya baktım ama bulamadım
  • ÖNEMLİ RİCA

ARKADAŞLAR EMEK HARCAYIP SİTEMİZİ KURDUK. AMA BİR KAÇ ARKADAŞ DIŞINDA KATILIMCI YOK. KENDİ FORUMUMUZDA OYUNUMUZLA İLGİLİ HER TÜRLÜ PAYLAŞIMI YAPABİLİRİZ.

http://vcotr.creaforum.net

Admin: Mr.BeTeR
    Admin: TR_ALPEREN
  • GüzeL paylaşım saol oynayabilirim..
  • çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudiko -- 25 Kasım 2009; 14:38:22 >
  • 1 lv cloth üğrettim fakat bunu kullanamıyorum nası kullanabilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku22 -- 2 Ocak 2010; 17:07:01 >
  • 30 lvlim beni guilde alıcak var mı oyundaki isim=MadSoul
  • arkadaşım hangi serverdesin yazmamışsın guilde alın diyorsun.

DaGama da isen bana pm at
  • arkadaşlar bende oyuna başlamak istiyorum acaba hangi serverdasınız yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı oyunu kavramam için ?
  • dün akşamdan beri oyuna giremiyorum. her siteyi açıyor sadece igg com u açmıyor
  • Dagama Server Turks Guildi kurulmuştur.

Detaylarını
    Voyage Century Online Türkiye Forumlarında bulabilirsiniz...

http://vcotr.creaforum.net/ bulabilirsiniz
  • arkadaşlar ben 29 level caribbean pirateyim fakat bunu değiştirmek istiyorum.Bu mümkün mü?Mesela su anda treasure hunter olabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acrobat83 -- 30 Ocak 2010; 16:19:55 >
  • Olabilirsin. Ama bunun için 1 milyon Silver coinse Rebirth Book(primary) alman lazım. 29 levellik char için bunu yapacağına sıfır char açsan 2 günde zaten 45 level oluyorsun. Dagama serverındaysan pm at bana. BeTeRBöCeK.

Bir de oyunun forumuna gelirseniz sorunlarınızı daha pratik çözebiliriz.

Voyage Century Online Türkiye Forumları
  • Herkese selamlar şu anda yeni açılan(marco polo'ydu sanırsam) serverde karakter oluşturdum.Nickim "Red_Alert".hepinize iyi oyunlar dilemek istedim.
  • Turks Guildi'nden açıklama:

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günkü savaşta; Alliance'mız JUGGS'a gerektiği gibi destek verilmiş sonucunda da alliance'mız yeni bir zafere imza atmıştır. Bunun bizim için hem üzücü hem de sevindirici yanları vardır.

Savaşın ardından MURDOKK isimli üyemizin ayrılığını fırsat bilenler, TURKS Guildinin dağıldığı dedikodusunu yaymıştır. TURKS Guildi 17 "TÜRK" evladıyla yoluna güçlenerek devam ediyor.

İkinci bir üzücü yanı da Dagama Serverı'nda daha öncede yaşandığı gibi ikinci kez iki Türk guildi karşı karşıya gelmiştir. Bu karşı karşıya gelişi çeşitli şekillerde adlandıranlar oldu. Bizi Türk düşmanlarıyla aynı safta yer almakla suçlayanlar oldu. Soruyoruz?

"Bulunduğunuz alliance bir Türk alliancı da biz mi yabancılarla Türk düşmanlarıyla aynı saftayız?"

Bizim ayrılığımızın sebebi olan ahlaksız, kişiliksiz, büyüğüne saygısı, küçüğüne sevgisi olmayan tek bir kişiyi halen baş tacı yaptığınız için 17 TÜRK evladı öz kardeşlerinden ayrı düştüyse; 17 kişiyi birden suçlamak haksızlık değil mi? Bunun sorumlusu 1 kişi için 17 kardeşini ayrı safa gönderenlerdir. Defalarca söyledik, uyardık. Dinlenilmedi. Kısa ayrılıklarımız oldu önemsenmedi. Ama sonunda bu önemsenmezlik yollarımızı tamamen ayırmaya itti bizi!

Kötü söz sahibinindir!

Biz hiçbir arkadaşımızı gücüyle, leveliyle, itemiyle, IM'iyle değerlendirmiyoruz. Bunların hiçbirini de önemsemiyoruz.

Bilinsin ki dağılmadık daha da güçleniyoruz. Gücümüzün kaynağı itemimiz değil dostluğumuzdur.

Dagama&James Cook Serverı
    TURKS GUILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMIGAMania -- 12 Şubat 2010; 15:05:25 >

• http://buzz.igg.com/vc/690362

bi yardım edersiniz artık demi ;d
  • ya oyunu indirdim update yaptı ama oyuna giremiyorum
    id ve pw yi yazıyorum kabul etmiyor ama sitesine girebiliyorum
  • ewet aynı sorunu bende yasıyorum kafayı yedim oynda girdimde yanlsı dior ama sitesinden weya iggy den rahatlıkla girebiliorum cok sacma :S lutfen yardım edin yoksa 7 lv savas gemisi 158 m para okadar 50 + skll okadar emegim bosa gidicek yardım edebilirseniz cidden dua edicem sizin icin :(
  • bende uyelik wardı bi kac aylıgına biraktim oyunu tekrar basladım oyunun offical sitesi weya iggy den girebiliorum ancak oyunda girdigim zaman yalıs dior lutfen yardım edin :( 8 lv savas gemis gidicek :(
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.