Ben Royal Military Oficcerim. Bir sorum olcak Land battle daki skillerin hepsini fulleyecekmiyiz. Yoksa hiç verilmemesi gerekenlerde varmı.
Teşekkürler.
Not:Lütfen anlaşılır bir şekilde cevaplarsanız mutlu etmiş olursunuz. Çünkü oyunda yeniyim. Oyun içerisindeki terimlerin tamamını bilmeye bilirim. ( Kasıtım online oyun terimleri değildir. )
Sa arkadaslar ben caribbean pirates'im ve skilleri daha vermedim (ctrl-S) ve Falchion'um hangi skilleri acıp acmayacagımı soyleyebılırmısınız.. ? yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Milin
Merhabalar ;
Ben Royal Military Oficcerim. Bir sorum olcak Land battle daki skillerin hepsini fulleyecekmiyiz. Yoksa hiç verilmemesi gerekenlerde varmı.
Teşekkürler.
Not:Lütfen anlaşılır bir şekilde cevaplarsanız mutlu etmiş olursunuz. Çünkü oyunda yeniyim. Oyun içerisindeki terimlerin tamamını bilmeye bilirim. ( Kasıtım online oyun terimleri değildir. )
Hayır arkadaşım... Zaten toplamda sana 20 land battle skilli veriyor. Bu da senin oyundaki tercihine ve oynama stratejine göre verilir. Yani PvP ağırlıklı oynayacaksan farklı bir seçenek tarzı, PvE ağırlıklı oynayacaksan başka bir skill yolu seçmelisin.
Dagama&James Cook serverındaysan oyun içerisinden PM at bana bende RMO yum skiller konusunda ve diğer konularda elimden gelen desteği veririm... Nick: BeTeRBöCeK
quote:
Orijinalden alıntı: Mannq_daRk
Sa arkadaslar ben caribbean pirates'im ve skilleri daha vermedim (ctrl-S) ve Falchion'um hangi skilleri acıp acmayacagımı soyleyebılırmısınız.. ? yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
Aynı şekilde arkadaşım. Senin de oyun stratejine göre değişir skiller. PvP ve PvE seçeneklerine göre iki metot var. Skillerin geri dönüşü var Lethe Tool ile sıfırlanabiliyor. Ama sakın Stuntları kafanıza göre vermeyin çünkü onun geri dönüşü çok daha masraflı...
Sende Dagama serverda oyun içerisinden PM atarsan gerekli yardımı yaparız.
oyuna yeni server gelicekmi yada geldimi.
Veya hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz
Voyage Century Online'nin Türkçe versiyonu KARAİNCİ çıktıktan sonra bu başlık pek sessiz kalmış. Bütün Türkler artık karainci'de buyrun.... Ayrıca oyun dvd'si de bedava kargoyu öderseniz eve gönderiyorlar.
Arkadaşlar orjinal serverında oynayan varmı hala? Türkçeleştirilen oyunların akıbetini biliyoruz. Türk serverında oynayan varsa ordan da bilgi verebilirmi?
Oyunu indirip başlıcam ama karar veremedim nerde başlayayım
Orjinal serverda oynuyoruz. 3 şehre sahip tek Türk guildi LastPirates'ta... Dagama & James Cook serverı
Ben oyunu kurdum update yaparken hata veriyor. "Cannot connect to version verifying server n.70.85.150.114:7121, please check if your network is normal and if it allows visiting FTP server.If there is no problem with the network, please click to set button and select other server to up" Hatasını veriyor.
oyunu hala oynayan varmı başlanırmı stres atmak için.
Ne günlerdi be. Oynayan var mı hala ?
quote:
Orijinalden alıntı: _Avcı
quote:
Orijinalden alıntı: Jst1907 Ne günlerdi be. Oynayan var mı hala ?
Ben oynuyorum magellan serverında isterseniz gelin beraber takılalım
quote:
Orijinalden alıntı: Nelth.
quote:
Orijinalden alıntı: _Avcı
quote:
Orijinalden alıntı: Jst1907 Ne günlerdi be. Oynayan var mı hala ?
Ben oynuyorum magellan serverında isterseniz gelin beraber takılalım
hocam valla eğer toplu bi kitle varsa hala oynayan bende gelmeyi düşünmedim değil :D ancak 1-2 kişiysek yine sıkılır bırakırım zaten ingilizcem pek yeterli değil eğer gelme durumum olursa bana en baştan öğretmen gerekebilir :D
Oyunun grafikleri 2007 deki gibi çirkinmi merak ettim :D
benimde canım sıkıldı yüklüyorum şimdi sağlam bir firma almadı ki şu oyunu gitti en dengesiz türk firması aldıydı off off
Tekrar başlayacağım bu oyuna.
vco oynanacak oyun değil arkadaşlar 4 senemi harcadım oynadığım mmorpgler arasındaki en pay to win oyun olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca sırf pay de yetmiyor ivmeli bir şekilde ilerlemek istiyorsanız 1 pcden 5 client açık şekilde yan karakter desteği almanız gerekiyor.
Peki niye 4 sene oynadın derseniz guild wars 2 dahil oynadığım tüm oyunlar arasındaki en iyi siege war ve open world pvp sistemine sahip oyun.Haftalık şehir fethetme olsun, yolunda giden adama saldırıp hapise girme veya itemlerini kaybetme olsun güzel aksiyonlar :) Ayrıca hiç bilmeyen arkadaşlar için bahsetmekte fayda var hem denizde geminizle hem karada kılıç kalkan savaşa biliyorsunuz.Hatta gemilerle savaşırken rakibinize yakınlaşıp kanca atarak güvertesinde kara savaşı yapabiliyorsunuz.Bu açıdan çok taktiksel bir oyundur kara ve deniz itemlerini ayrı ayrı kasmanız ve craftlamanız gerekir...falan filan :)