Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • advanture gemilerinin Manuverablity'si 10 olması gerekiyor abibumanuverablityi nasıl arttıracas k.bakamssanız bianlatabilirmisiniz ?
  • adass mısın ne haltsın al buda sana kapak
     Voyage Century Rehberi!
  • y
    quote:

Orjinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

Kapak ha gülmek istiorum kapak olduğuna emin misiniz daha demin 5 kisi 15 dk da kestik anubisi ya bide yanina gelemessiniz dio ağlamak istiyom axe lvli 15 olan adam kesti biliyo musunResimler gelcek yakında merak etmeyin.

ya olm sen gene nie atladın olaya kemik atan oldumu sana...5 kisi 15 dk da kestik dion bide biz 4 kisi 2 dk da kesioruz onu hatta birimiz ciplakti...senin bu dedigine çocuklar güler...senin hakkaten pskolojik sorunlar var durduk yere ne die sataşıon şimdi..

Oduncu 15 dk da 5 kişi kesmişşiniz bide kapak diosun..noldu hırs mı yaptın yoksa ağladınmı...bu kadar dert etme siz de bi gün ıkınmadan kesersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 25 Ocak 2007; 18:11:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy_26

advanture gemilerinin Manuverablity'si 10 olması gerekiyor abibumanuverablityi nasıl arttıracas k.bakamssanız bianlatabilirmisiniz ?

2 turlu artar
    yeni yerlere gittikçe artar (ki çok az artar)
    keşifler yaptığın takdirde artar
  • muahha bide scroll kullanmis adamlar yuuuuuuuuuuuuuuhh ezikler sizi..ne kapağı lan kendinizi kapak ettiniz..resmi çeken adamdaki cana bak 525 yazık olm size hırs yapıp ta ağlamayın bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 25 Ocak 2007; 18:15:04 >
  • 5 kişiden 3 ünün canı 300 tü ve üstünde 8 defencelik item vardı.Size göre o kolay demek anca kolay şeyleri kesiyosunuz zoru denemeye bi tarafınız yemiyo o bize göre zordu ve kestik size göre kolaydı ve kestiniz sence hangisinde daha çok emek harcanmış?
  • quote:

5 kişiden 3 ünün canı 300 tü ve üstünde 8 defencelik item vardı.Size göre o kolay demek anca kolay şeyleri kesiyosunuz zoru denemeye bi tarafınız yemiyo o bize göre zordu ve kestik size göre kolaydı ve kestiniz sence hangisinde daha çok emek harcanmış?

ya ne saçmalıon sen ben mi dedim sen o piramide girmeyi bilmessin die...adam öle bisi dediyse kapak inida alir...zoru denemeyi bi tarafiniz yemioda ne demek nerden biliosun...bisiyi cok biliomus gibi konuosunuz ya bide...otu boku bu topicten ögrendiniz...sen daha lvl 1 lik görevleri yapamayip gelip bize soruodun..ne çabuk unuttunuz da adam olup burda kelime yapıosunuz...bi basın gidin ya kac kere dedik gidin kendinize bi topic acin naparsaniz yapin die...
  • Bu topiği emin ol bizden çok kirletiosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro.Dr.Oyun -- 25 Ocak 2007; 18:53:30 >
  • quote:

Bu topiği emin ol bizden çok kirletiosun

varligin bile kirletmeye yetior...hadi bas git sizden bi tip topic acmış koş orayı pislet...
  • tmm beyler sallayin..takilmayin dikkate bile almayin bazi kisler topici zimmetlemis bosverin alsinlar topiclerini artik napiolarsa yapdinlar...
    (anladin sen onu)

vede o bugun olmadi dedigi biz ole orda keisoduk girek dedik girmeye calistik item istedi gittik leaderi ekstik icinden anahtar cikti ben gridim ama silk girmedi o cikti...
    kapak kime kapak onuda herkes bilio....
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

tmm beyler sallayin..takilmayin dikkate bile almayin bazi kisler topici zimmetlemis bosverin alsinlar topiclerini artik napiolarsa yapdinlar...
    (anladin sen onu)

vede o bugun olmadi dedigi biz ole orda keisoduk girek dedik girmeye calistik item istedi gittik leaderi ekstik icinden anahtar cikti ben gridim ama silk girmedi o cikti...
    kapak kime kapak onuda herkes bilio....

1 k can veren scrollu basipta 5 kisi 15 dk da kesiosanız kusura bakma kimse kapak olmadı....ben sana oyunda cvbını verdim son sözümü hatirla sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 25 Ocak 2007; 19:25:03 >
  • 15dk deil 5 dk dan fazla surmedi emin ol....

her zaman acigiz...
  • advanture gemilerinin Manuverablity'si 10 olması gerekiyor abi burada geçen gemilerin lvl atlaması için gerenkli olan manuverablity var ya o ne ? nereden bakıcas kaç lvl olduğunua şimdiden teşekkürler
  • quote:

Kapak ha gülmek istiorum kapak olduğuna emin misiniz daha demin 5 kisi 15 dk da kestik anubisi ya bide yanina gelemessiniz dio ağlamak istiyom axe lvli 15 olan adam kesti biliyo musunResimler gelcek yakında merak etmeyin.

ben demiorum bu gördüğün gibi adamın dior...
  • tamamdır buldum onu abi geminin özelliklerinde ama şimdiki sorum çok önemli hani skiller arasında voyage skil i varya benim onun special skill pointi 4 onları nasıl kullnacam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy_26

tamamdır buldum onu abi geminin özelliklerinde ama şimdiki sorum çok önemli hani skiller arasında voyage skil i varya benim onun special skill pointi 4 onları nasıl kullnacam ?

onu skill mastera gitcen special skill dicen ve ordan ücretini ödeyip açtırcan...
  • nasıl abi anlamadım hani doğdupğumuz şehirde adam var tamam oan gidecez hangi skili açtıracas ? peki
  • Agwe oynuyorsa demekki guzeldir ne zamandir forumlara bakmıyordum :) bakalim oyun nasil biseymis
  • Ben Voyage Century Online Türkiye forumu yaptım ama portalla beraber.Link:http://voyagecentury.phpbb24.com/
    Şimdilik siteye oyun haritaları,rehber,ssler vs. koydum.Forumda rütbe sistemi,tema benzeri şeyleri hallettim ama forumda mesaj ve üye yok.Yakında onlarda gelir.Google'dan "Voyage Century" yazıp Türkçe Sayfalarda aratırsanız ilk sayfada görürsünüz.İyi oyunlar.
  • süper urban üye olurum ben
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.