Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derackles,hacı ben 1-2 gün yokum potc sardım...Aslında o kadar iyi bir oyun değilde yine voyage century potc'dan gerçekten çok büyük şekilde yararlanmış...ben daa önce sid meiers pirates oynadığımdan,potc'da farklı gelmedi yani...Neyse hacı 1-2 gün giremeyebilir oyuna,zaten işlerimde var.Sen sölersin herkese Msn'de kapaı Jakoben'e,Rospel'e,barbaros'a vs işte söyle bizim elemanların hepsine...
  • arkadaslar lvl5 gemi nerde yapiliyor bide gemi ele gecirme olayi varmidir acaba
  • gemi ele geçirmek diye bi olay yok sadece gemiyi borda ediyosun

lwl5 gemi sevilla da yapılıyo lwl 6 da orda yapılıyo

sevilla

Voyage Century Rehberi!
  • sp potion nasıl yapılıyor? Vendordan satın almak pahalı geldi bana. (planting 10 alchemy 10)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fir3blad3

sp potion nasıl yapılıyor? Vendordan satın almak pahalı geldi bana. (planting 10 alchemy 10)

SP pot yapması daha pahalı 20 tane bitki istiyor onun için,Asıl vendordan alsan daha karlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 31 Ocak 2007; 3:01:38 >
  • Adam tavsiye deil sadece nasıl yapıldığını sormuş. Ben mi yanlış anlıyorum acaba ????? Biliyorsan nasıl yapıldığını anlatta tavsiyeyi sonra verirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

Adam tavsiye deil sadece nasıl yapıldığını sormuş. Ben mi yanlış anlıyorum acaba ????? Biliyorsan nasıl yapıldığını anlatta tavsiyeyi sonra verirsin.

bu topicte yeterince polemik var zaten...başka polemik yaratmak zorunda deilsin...
  • arkadaşlar şimdi bi gemiye grapling yaptım diyelim.Kimi öldürmem lazımki savaşı kazanıyım ayrıca bu gemi rapling olayında ipucu falan ufak yardımı dokunabilecek şeyler söylermisiniz

bide yendiğim zaman karşı tarafın sailorları bana katılır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

Adam tavsiye deil sadece nasıl yapıldığını sormuş. Ben mi yanlış anlıyorum acaba ????? Biliyorsan nasıl yapıldığını anlatta tavsiyeyi sonra verirsin.

Oyunda bana sp pot yapıp satan,kendini sp pot işine adamış bir adam bul ben oyunu bırakıcam.İlla polemik yaratmak isitoyrsan yaratırız...Bilmediğin birşey hakkında neden yorum yapıyorsun acaba?!Sp potların fiyatı 1600 silver,20 tane otu toplasan veya o 20 tane otu satsan bunun 2 katı kadar para edersin,seed olarak satarsan...Gidipte Sp pot yapıp 1600 den koyarsan kimse almaz 1500 den koysan yine zarardasın..Gidip mine kaz pure iron çıkart 5k dan sat tanesini...Sp pot işi zaman kaybı,Üstelik ne yapmak istediğimide sana soracak değilim.Sp pot işine girmek tamamen bir hata,yapması zor ve satılmasıda zarardan başka bir şey değil.Biraz silkinip bu ukala ve artist tavırlarını üzerinden atıp adam gibi sorsaydın nasıl anlatılıyor diye,analatabilirdim nasıl yapıldığını ama senin gibi adamlara tam çözüm versen yine nasıl oluyor derler iyi bilirim,onun için git de kendin çöz oyunu polemik yaratıp durma burda ve post kasma+ bilmediğin bir şey hakkında yorum neden yapıyorsun bende onu anlamış değilim?!

• polemik çıkartma diyosunuz ama bence ikinizde polemik çıartıyosunuz agwe ve asdass

biraz daha yumuşak dille konuşmayı niye denemiyosunuz
  • quote:

sp potion nasıl yapılıyor? Vendordan satın almak pahalı geldi bana. (planting 10 alchemy 10)

Daha nasıl düzgün sorulcak bu soru anlayamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_
    Biraz silkinip bu ukala ve artist tavırlarını üzerinden atıp adam gibi sorsaydın nasıl anlatılıyor diye,analatabilirdim nasıl yapıldığını ama senin gibi adamlara tam çözüm versen yine nasıl oluyor derler iyi bilirim

Ayrıca bunlar ne demek ? Ne artistliği ne ukalalığı ? Bence sen sen polemik yaratıp post kasıyorsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_
    Biraz silkinip bu ukala ve artist tavırlarını üzerinden atıp adam gibi sorsaydın nasıl anlatılıyor diye,analatabilirdim nasıl yapıldığını ama senin gibi adamlara tam çözüm versen yine nasıl oluyor derler iyi bilirim

Ayrıca bunlar ne demek ? Ne artistliği ne ukalalığı ? Bence sen sen polemik yaratıp post kasıyorsun

Kardeş ben bunları sana demedim zate,yanlış anlamışsın pisipisi 'ye dedim ben bunları sana sadece sp potion olayının resmen zarar odluğunu ve hiç bu işe girmemeni söyledim...Senin soru soruş tarzında hiçbir şey yok ama yukarıdaki arkadaşın malesef birşey istemekten bile aciz odluğu açıkça belli.Ve benim post kasamya hiç ihtiyacım yok,ordaki mesaja bakıp kimse kimseyi değerlendirmez ve ordaki mesaj sayısınında bana hiçbir faydası yok bunuda belirteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 31 Ocak 2007; 16:26:50 >

• beyler yoğun işler yüzünden bir kaç hafta oyuna giremeyebilirim.
    birde sp pot için recipesini bulman lazımki oda athensteki merchant masterdaki beer festival görevinin sonunfda recipesini ödül olarak alıyorsun. potlarla ilgili geniş bilgi için oyunun ana sayfasındaki forumda meteo die aratıp çıkan konulara bakın az derecede ingilizce gerekiyor ki oda herkezde var:).
    İYİ OYUNLAR
  • arkadaslar size gene ihtiyac duydum oyunda bende gene bir sorun cikti galiba
    sorun su sea-batlle ben 31 oldu ve title yaptim ama bir turlu exp arttimiyor bunun bir turlu cozemedim arkadaslar yardimci olmanizi bekliyorum..
    titleyimi yanlsi yaptim skill den yapilan title olmuyormu buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurka -- 31 Ocak 2007; 19:19:27 >
  • hyneas lar nerede bulunur?questi bitirmem için 2 tanesini öldürmem lazım?suburb larda bulamadım hiç.

ayrıca lvl 31 den sonra 100 e kadar açtırman lazım skilli.yoksa exp gelmez.
  • actiramadim iste onu bilmiyom bilsem cozecem bana sea-batle onemli cunku
    hyenas bir sey yok onalr beyaz kurt kesecen ismi yanlis yazmislar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurka -- 31 Ocak 2007; 19:38:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurka

arkadaslar size gene ihtiyac duydum oyunda bende gene bir sorun cikti galiba
    sorun su sea-batlle ben 31 oldu ve title yaptim ama bir turlu exp arttimiyor bunun bir turlu cozemedim arkadaslar yardimci olmanizi bekliyorum..
    titleyimi yanlsi yaptim skill den yapilan title olmuyormu buna

Bak şimdi skill master'a gidip orada üstteki ilk seçenedği tıklıyorsun,daha sora alt tarafta "promote" yazan yere tıklayıp ok deyiorsun.Bu 31+ olmuş bir skilli phase:2 yapma olayıdır.Ve phase:2'ye sadece 7 tane skilini geçirebilirsin.Kafanda karakterinin geleceğine dair bir yapılandırma olsun yani Her 31+ olan skilini phase:2'ye geçirme sakın sadece ve sadece 7 skilini pahse 2 'ye geçirebilirsin promote ettikten sonra experience'de eskisi gibi gelmeye devam edicektir

@Epik artemis

Hyenas'lar Wild Wolflardır.Wild wolfları Kıbrıs adasında,genoada veya istanbula girmeden önüne çıkan 2 adada "Thasos island" ve "lemon island" da bualbilirsin.Yada geno'ay gidip görevini yapabilirsiniz.
    İnşalllah her türlü soruyu cumartesi gününden sonra oyuna hazırladığımız özel bir sitede cevaplıyacağız.Burdaki rehberden daha detaylı bir yazı hazırlıyoruz.Her türlü konuda yorum veya bilgi verebileceğiniz bir site olucak...
    @Rospel

Hacı nerelerden yaw...Oyuna girince bana derackles'e veya Jakoben'e bir pm veya mesaj t anlatıcaklarımız var sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 31 Ocak 2007; 20:38:40 >

• TESEKKUR EDERİM _Agwe_ SONUNDA İHTİYAC DUYDUGUM SEYİDE KASABİLECEM 2 TANE SİNİ "promote" YAPTİM DAHA 5 HAKKİM VAR GUZEL KULLANMAM LAZİM ZATEN DİGERLREİ 31 ZOR GELİR
  • cemaate hayırlı geceler,yarın okuyacaklara iyi gunler.Ben Voyage Century oyununu tester döneminden beri oynayan bir arkadaşınızım fakat oynadıgım serverda hiç turk yok (USA1 deyim Colombus) bu yüzden turklerin oldugu şöyle sohbeti bol aksiyonu güzel bir ortama geçmek istiyorum. Sıfırdan kasariz maksat ortam olsun eğlence olsun.Gec yazmis olabilirim önceden elli kere bagrına bagrına buraya hangi serverda oldugunuzu yazmisda olabilirsiniz sevgili arkadaşlarım ama bir kısım mesajlari okuyunca inanin arama istegimi kaybettim kavgalar gürültüler falan ne gerek diymi zaten eti budu 10 15 kişiyiz oyunu oynayan türkiyeden sanırsam...Diyeceğim odurki bana bir zahmet hangi serverda oldugunuzu söyler iseniz sizlere katılmaktan zevk duyacagım yardimlar cevaplar ve ilgiler icin şimdiden teşekkür ederim.Herkese oyunlarinda başarılar iyi eglenceler güzel piramit basmalar :D

Not: _awge_ ve bir kaç mesai saati gozetmeksizin yardim için sabır taşı misali debelenen kardeşlerim takdire şayansınız insanlara yardim etmek için sarf ettiginiz bu caba yadsınamayacak kadar güzel.

Tabir ve cümlelerde kabalik sezinlendiyse affolsun mizac,huy ve karakter den oluşan bir durum yanlış anlaşılmasın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.