Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indiriyorum şuan 10 saat kaldı neden bukadar yavaş indirio bu
    birde register olunan yerde Identification No.: diyor o ne? yardım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 1 Şubat 2007; 0:14:16 >
  • oraya bildigin unutmayacağın bir no yaz bu sana gerekli değiştirmelerde ve sorunlarda lazim olucak bir çeşit güvenlik mekanizması
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

beyler yoğun işler yüzünden bir kaç hafta oyuna giremeyebilirim.
    birde sp pot için recipesini bulman lazımki oda athensteki merchant masterdaki beer festival görevinin sonunfda recipesini ödül olarak alıyorsun. potlarla ilgili geniş bilgi için oyunun ana sayfasındaki forumda meteo die aratıp çıkan konulara bakın az derecede ingilizce gerekiyor ki oda herkezde var:).
    İYİ OYUNLAR

Cevap için teşekkür ederim.

@_Agwe_
    Tamam, uzamasın mevzu. kapandı bitti gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

oraya bildigin unutmayacağın bir no yaz bu sana gerekli değiştirmelerde ve sorunlarda lazim olucak bir çeşit güvenlik mekanizması

eyw saol
    bu arada 80% oldu oyuna şimdiden kanım ısındı
  • arkadaslar forumda soyle bir gezince ottoman navy clanının kapandıgını okudum ben macellandayım aklı basında arkadasları yenı bir baslangıc yapmak isteyenleri zevkli bir oyun oynamak isteyenleri bekliyorum yapcak bişi yok gonul isterdiki tum turk arkadaşlarım şu oyunda aynı serverda buluşşsa ve orda yapılansak daha iddialı bir kuvvet haline gelirdik canlar saolsun sevgiler saygılar...
  • Arkadaşlar Ramses nerde ?? nanji görewindeki.
  • hatırladıgım kadari ile alexandre da diye biliyom bu piramit muhabbeti üstünden baya geçi binlerce görev var oyunda cok komplike yaniliyoda olabilirim...
  • canım sıkıldı ufak tavsiyelerde bulunayim dedim
    para konusunda sıkıntı cekerseniz ki illa olur merchant guild görevlerini tavsiye ederim aç kalmazsınız
    high sea de gezerken kıyı şeridinde gördügünüz parıltılar orada keşfedilecek bir şey oldugunu gösterir hemen o mevkiye yerleşin ve gözcülüğe başlayın tavsiyem kısa sürede bulmak istiyorsaniz fazla adam görevlendirmeniz ii olur.
    odun ve madenlerde bir olay var her şehirde maden olabilir ama bazı şehirlerde lvl3 ve üzeri madenleri bulmanız daha kolaydır bunlar genelde ship buildinglerin oldugu sehirlerde bulunuyor.
    oyunda gördüğünüz üzre çeşitli scrool lar var sağ clickle bunları charınıza okutup yeni şeyler yapabilmesini sağlıyorsunuz örneğin kılıc yada tabanca tüfek gibi diyelim bunların scroolarını black smithlerden bulabileceğiniz gibi bazı görevlerdede reward olarak verir.Bir durumu daha var korsan avlarında borda ladıgınız zaman falcon ve üstü gemilerden genelde çıkıyo bilmiyorum bana öle oluyor farklı düşünceler elbette olabilir.Bu korsan gemilerinden çıkan scroollar ise tabi biraz daha afilli mod da olanlar aklıma bunlar geldi şimdilik ii akşamlar.
    Ha unutmadan warrior ship ler en ii expi crete battle field de kasar eger lvl2 yada lvl3 ise sonrasında sicilyaya dogru kaysınlar karadeniz de hades var oraya pek ugramayın derim size lvl4 de bi denersiniz...

• beyler oyunda agwenin dediği gibi bi gemi adlım adveturer gemi daha sonra gidip adventurer masterla konuştum ve birisiyle daha konuşup planing skilli aldım galiba şimdi athenaya gitmem lazım ama ben alexander cityden ayrılamıyom ne ayak nasıl gitçem athenaya yardım edebilirmisiniz bu arada silahta alamadım ben ne yapçam bitkici olmak istiyom agwenin dediğine göre athenada değerli bi bitki varmış onun tohumunu bulmaya gitmek istiyom ama şehireden ayrılamıyom yani denizlere açılamıyom yardım edebilecek olan varmı
  • dockerdan ''Sail Off'' seçeneğine tıkla ama yanında yeteri kadar provision(yiyecek.yakıt) olsun.o athensteki de linen jutede var ama ilerki lvlerde plantingin yanında mutlaka alchemy ve sewingide aç sewing çok iyi para getirir(şahsen merchant görevleri bitince en iyi para yöntemi bu)
  • ya beyler şu görevleri detaylı bi şekilde açıklayabilirmisiniz ben bir şey anlamdım istanbulda planig yapıyodum okadar çok mining yetiştirdimki zavallı kız koşamıyo öle mal mal dolanıyom ist. da look bokta athens ist. beyrut bide iskenderiyenin resimleri var acaba nular görevmi ben ne yapmalıyım şimdi ya hiç kimse yardım edemicekmi
  • OFFF BİRİ BNA YARDIM ETSİN YA HİÇ BİŞİ ANLAMADIM NE YAPÇAM BEN GÖREVMİ ADLIM ACABA Bİ B*K ANLAMADIM HİÇ Mİ İNSAN YOK YARDIM EDECEK YARDIM ETMİCEKSENİZ AÇMAYIN BÖLE Bİ KONU KARDEŞİM
  • oyunda yüzlerce görev var şimdi sana hepsini açıklamaya kalkarsak kitap yazmış oluruz..sorduğun soruların ki ortada tam anlamıyla bir soruda yok aslında, cevapları ilk sayfada ilk mesajda yani bu başlığın açılma sebebi olarak gösterilen yazıda mevcut..ama belliki sen direk gümm diye olaya balıklama atlamışın..

"planig" burda kastın planting mi? öyleyse sen bitki yetiştirdin..yatiştirdiğin bitkilerin üstüne gelince altta ne olduğu yazar..crop yada textile yazar..textile yazanlardan cloth yaparsın..crop yazanlardan potion yaparsın..cloth lardanda elbise şapka falan yaparsın..olay bu kadar..ama bunları yapabilmen için ilk olarak bunların kağıtlarını bulup üzerinde sağ tıklaman lazım..o kağıtlarıda görev alınca veriyo..

merchant guild master,ares warrior guild master da falan "accept task" a basarsan görev alırsın. görev alınca senin o "look bok" aslı logbook tur dediğin kitap işareti yanıp sönmeye başlar..o zaman görevi almışsındır..logbook a tıkladığındada ne görev aldığın açıklaması yazar..

diğer mining,timber-felling ship-building meslekleride anlattığım şekle benzer şekildedir..ilk sayfanın ilk mesajını okumanı tavsiye ederim..

• cvp için saol ben sadece nasıl görev yapılcağını bilmiyodum o kadar şimdi dediklerini yapıyom bu arada ing. katliamı yaptığım için özür dilerim
  • arkadaşlar sizden bişi isticem şu oyunun clientleri sanırsam sadece 1 i çalışıyomuş arkadaşım bana öle demişti adam 4 kere fln indirmiş heraldi hepsi hatalı çıkmış sonunda olmuş ama hangisiydi unuttum son zamanlarda indiren biri bana söleyebilirmi
  • araştırmaci kimliğime bürünerekdene sizlere npc leri tanıticiiim arkidişler öğrenin amma bundan sonada soru sormiin gozunuzu sevim konuyu acam zaat-ı muhterem munasıb kişilik awge kardişimiz başlangıcını ve mantıgını harkülade anlatmiş sabredip okusaniz sorun yok npc yide ben size hazir ediim olsun varsin gayri su an itibariylen npc ler anlatilacaktir.çalişmaya başliyom sevgiler saygilar emeği gecen herkese teşekkürler...
  • cok pardın ust uste iki mesaj oldu ama unutmusum oyunu download etmek icin torent kullanmanizi aşırı bir şekilde tavsiye ederim saygılar sevgiler bol muhabbetler.Bit comet yada benzeri programlari aramamotoru kullanarak bulabilir bu programların search sayfalarinda aratarak oyunu bulabilirsiniz hızlı ve etkili cozum...
  • eveett npc leri anlatalim basligini atarakdannnn (resim koymaya ugrasmiycam o kadarda değil anlarsiniz sanırim okusaniz yeter)
    1.Docker : Bu abimiz iskele babasıdır.Acık denizlerde maceraya cikmak icin bu abimizden destur almaniz gerekmekte.Üzerine solla bi tıklayin size sayfa acilcak orda sail off seceneği ile acik denizlere çikabiliyosunuz ama tabi sartlari var.Orn belli sayida denizciye sahip olmaniz ve porvision bulundurmaniz gibi.Denizci almak icin sailors a tiklayin ordan aliyosunuz.porvision icinde orda tiklancak yer var zaten gorursunuz.Bunlari aldik sail off dedik karsınıza iki dene secenek cikar bu high sea yani acik deniz diğeri offshore yani limana giriş alani.offshore neden var ne alaka demeyin balik tutmak icin falan koymus adam herseyin bi sebebi var oyunda yani.
    2.İlk girdiniz oyuna dimi sırıtnızı iskelye dönün karşınızda sag tarafinizda bi dayı var ona gidin adi Delacro bu abi baslangıcda size biraz yardim edicek dediklerini dikkate alin ingce sozluk le yanina gitmenizi tavsiye ederim onun durdugun duvarin arkasinda...
    3.Shipyard Boss var bu abide geminin çeşitli aletini edavatini satan gemiyi modifiye eden bir abidir cok severim baya bi ahbap olucaksiniz zaten onunlada.
    4.voyage tutor abimlede pek konusmadim size genel oyunla ilgili bilgi verir aynen benim suan yaptigim gibi yine redhouse sözlukle basına gideceğiniz bir abi kısacasi :D
    5.sırt hala iskeleye dönük karşımızda alexandre abimizin şehri solumuzdada adventurer master abi bu abimiz bize çeşitli şeyleri keşfetmemizi isteyen içinde aşırı bi gezginlik taşıyan abimizdir size çeşitli gorevler vericektir.Onu bul şunu bul gibi.
    6.ilk merdivenleri çıkin ve orda durun solunuzda ares warrior master abi olcak oda armed ship seçen arkadaşlarimizin medarı iftari korkusuz patronu :D bu abide size bol bol onu kes bunu biç gibisinden gorevler vericek.
    7.alexandre abimizin şehrinin kapilarina dayanin içeri girin girdiğiniz gibi durun hemen dibinizde skill master abi varki kendisi bir hayli muhim delikanlılardandır alemle ilgili çeşitli rajonlar bundan ogrenilir. Kılıc tüfek tabanca madencilik odunculuk tarim ve koy işleri deniz savaşcılıgı kaşiflik gibisinden onunda sayfalarini dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim.
    8. kapıya sırtınızı verin solda duvar dibinde guildci abimiz var ke kültürüyle clancı abi clan basvurularini yapabilir clan arena yada battle arenalara burdan dalabilirsiniz.
    9. yoldan ilerleyin 4 yol agzında durun sağa dönün sağ omuz üstünüzde alchemist abi var bu abi şurupçu pot satar falan filan durumlari.
    10. onun tam karşı kaldırımında bank clerk ve wherehouse var clerk abi cok pis bakar gabel misali ahaha bu paralari toplar repo falan misali takilir
    wherehouse abimizde mallarınızı korur size yaşancak bir yuva verir alexandre da
    11. biraz ileride trader var alip satici işte bişiler alirsiniz ondan sona başka şehirdeki gene bunun kankasina satarsiniz para kazanirsiniz o şekil
    12.trader abininde ilersinde 3 dene dikili taşın etrafinda abiler var isimlerini simdi yazamiycam sanki ilkokul seviyesine indirgenmiş gibi olucak bu iş iicene o npc abiler de size gorevler verir bir sürü yaparsiniz
    13 onlarin arkasinda hussein abi var oda şehrin ağası ondanda commoner yaziyoya kafanizda sahip oldugunuz rep puanina gore ondan başlık alirsiniz warrior hero knight cart curt diye gidiyo

Şimdi arkadaşlar alexandre şehrini bu yazdiklarimin ve konu başındaki ön eğitim turunun yardımı ile oynaya bilirsiniz.Oyunun mantigi su 7 denizde denizcilik yapin ama mal gibi değil her yönden kendinizi geliştirerek.En büyük tavsiyem size tüm npc leri dolaşın oyunda hiç bişi yapmadan ve adamlarin dediklerini okuyun hazira mama kimseye yok ben bu oyuna başladıgımda turk namına insan yoktu kendim cozdum zevkine aratirken arama motorunda bu sitede de oynayanlarin oldugunu gordum.Turk milletinin en buyuk eksigi okumaya tahammulu olmamasıdır. Okuyun araştırın elinizde sozluk biraz ingce kasın.Nası olsa forumda kekin biri yazar cevap demeyin geri zekalı sorular sormayın daha akıllı oldugunuzu bilin iyi oyunlar sevgiler saygılar

Her şehir alexandre da gordugunuz gibi dir sadece binalar ve npc lerin durduklari yerler farklı az gezin hepsini bulursunuz...

• byeler bu oyun çok kota harcarmı mesala günde 2 saat oynasam ayda kaç gb harcar?
  • bende başlayabilirim şu2 mooons daha da gecikecek galiba. indirebileceğim bi adres verebilirmisiniz. kaç gb ki bu oyun rehber de göremedim download adresini.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.