Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun 1.3 gb dolaylarin offical web sitesinden download kısmından indirebilirsin 2 türe ayrilmiş biri torent icin ki tavsiyem odur diğeri flasget we benzeri download programlari ile indirilebilen kismi

Bu da yapmiyim dedimde yapatim dediğim kıyak olsun
    Adventurerda gorev yapmak cok kolay cıkın kardesim high sea ye kıyı şeridini tarayin gemiye full sailors alin her kıyıdaki yüksek palmiye dibinde bir bulunmasi gereken hayvan bitki yada tapinak benzeri yapilar var benden sölemesi alin buda kordinatlarin oldugu offical web sitesindeki forum sayfasi

http://voyagecenturyonline.com/forum/viewtopic.php?highlight=direction&t=7142

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: poysion

byeler bu oyun çok kota harcarmı mesala günde 2 saat oynasam ayda kaç gb harcar?

Oha günde kaç Gb mi yer mi ne yaptın sen yaa...5 saat oynasan 20 Mb gidio Gb yiyen oyun olsa kimse oynamaz ki bunu Türkiyeden... sen değerleri karıştırdın galiba

bence sen tekrar oku
  • teşekkür ederim indircem bu gece bırakırım muhtemelen yarın başlamış olurum oynamaya. şuanda upload yapıyorum bi ark için ondan sonra başlarım indirmeye.
    1.3gb 512k netle kaç saat tutar acaba.
  • aranızda macellanda olan var mi? olanlar nicklerini yazabilir mi? ben xmaximusx (kaşif)
  • ben magellandayım. Metal_Heart
  • Bende seljukrock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 3 Şubat 2007; 19:24:58 >
  • oyuna 15dk içinde giriyorum da bişi sorcaktım sanki yunan ve türkler olarak seçioduk yanlış hatırlamıyosam ve türklerin tipi hangisiydi nası seçebiliyorduk? tabi böle bişi varsa.
  • erkeklerden arkadaki eleman kızlardan hangisi bilmiyorum ama yunan dogarsan oyunu bırakma belli miktar paraya istanbula gelip ırkını ottoman yapabilirsin istanbuldaki sehir agasından yapicaksin onuda istersen gidip amerikalı japon falanda olabiliyosun o sadece başlangıc icin magellandayim gel diger konulardada elimden geldigince yardimci olmaya calısırım...
  • bide ben bi yerde okumuştum bi arkadaş yazmiş us2 den gir biz ordayiz diye o fark etmiyo arkadaşlar us1 us2 cn1 bunlar update serverlari oyunun clint ini update etmek icin kullanılan dagıtıcı birimler sonrasinda oyuna girdiginizde bunlardan hangisini secerseniz secin magellanda colomb da gamma da ayni mekan yani ayni carinizi acarsiniz deneyin gorun :D

panik yapmayin bizim server kapali giremiycez oyuna diye digerinden update etmeyi deneyin ve oyuna girin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 3 Şubat 2007; 20:15:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

aranızda macellanda olan var mi? olanlar nicklerini yazabilir mi? ben xmaximusx (kaşif)

Magellan serverında 3 kişi takılıyoruz nickler
    Apocrypha, Xanros, Seaman
    Bizde yeni başladık sayılır. Guild kurma planları içindeyiz. Tabi bunun için adam gerekiyor. Katılmak isteyen warsa burdan veya öm den belirtsin.
  • Hazırda varsa eğer bi türk guildi o da olabilir. Tabi belli bi yaş ortalamasının üzerindeyse.
  • falla benim yas 24 turk guildi yok bildigim kadari ile benim guild ii durumda isterseniz karma biseyler yapabiliriz dayanisma falan güzel gorevlerde yardim ediyorlar saolsunlar benim gemi lvl3 suan colombdan geldim bende buraya colomb daha beter :D zaten orda oynanmaz onuda sölim adamlar suan ucmus durumdalar turk var diye magellan yapim dedim iide ettim sanirim... nick seljukrock armed ship
  • magellanda benim bildiğim kadarıylada türk guild henüz yok..tüm guildlerin tek tek bilgi kısımlarını okudum ama türkçe birşeyler yazanı bulamadım..sağlam adamlardan kurulu bir guild kurarsak oyunu çok daha zevkli bi hale getirebiliriz..birde "just for fun" düşüncesine sahip olan kimseler daha uygun olur..
  • mentalite bendede ayni ama önemli olan paylasimci ve dayanısmacı olmak ben bunları ararım karsımdaki adamda yani odun lazim bas bakalim dedimmi odunu basmasi lazım ben denizde boss bulcam diye ugrasırken odun kasmayla vakit harcayamam sonucda bendende o arkadas ıtem ıstıycek yuksek lvl lere gelince bu daha belirgin oluyo benden solemesi adama scrool lazim npc de 500k dan yuksek scrool lar gordum bunları borda atarak kaptanlardan cıkara biliyosun yani kimse kimseden her seyi beklemesin kurulcak clandada bunlarin ayarlanmasi yapılmak zorunda ve illaki bir hiyerarsi şart bazi gorevlerde organizasyon yapilmali belli konularda gorevler verilmesi lazim ben suan online'im oyundan bana ulasabilirsiniz.

seljukrock nick!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 3 Şubat 2007; 22:32:26 >
  • şimdi bi athens var birde diğer yer var anlamadım acaba hangisine gitsem.
  • adam secme ekranindaysan arkadaki delikanlıyı secersen ottomansin kızları bilmiyorum hangisi!!! serverim magellan nick seljukrock magellana gelirsen pmden gorusuruz...

oo bidakka sen baska seyden bahsediyo gibisin biraz daha acarmisin konuyu tam olarak hangi ekrandasin sen hatirlayamadim gitmekden bahsedince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 3 Şubat 2007; 22:37:58 >
  • girdim oyuna magellandayım adım aynı commoner galiba karakterim ticaret deniyorum işte.
    kız benim char bu arada o senin dediinin önündekini seçtim.
  • kardes cok pardon ben senin nickini bilmiyorum onun icin sormam gerekti :D bi yazarsan pm den bana seljukrock nick benim su an online im

arada en iyi canon buck shot bence :D
  • Su an crete steel tooth smugling ship gorevinde bug var ben 4ncüye yapiyorum gorevi lvl i yeten arkadaslara duyrulur server magellan 3 tane kesiyosun ve seabattle in 12k artiyo repde rep 15 1881 silver veren bir gorev ramming le alabiliyom onlari zaten masrafsiz :D
  • aynı derken donanimhaber nickle aynı saulreaver şuan çıktım oyundan 12 gibi giricem malum neti toplu kullanıyorus bende yattıklarında dierlerini atıyorum. :) saulreaver nick bnm
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.