Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orn sende trader lvl3 ship var diyelim trader lvl 3 ship icin sen manevrabilty ni ve voyageni 21 yaptin ve lvl3 ship sahibi oldun fakat armed a cevirirken oyun senin millitary equipment ina ve sea battle ina bakicak bunlar eger 21 ve üstü değilse lvl3 yapamazsin 10 ve üzeri ise lvl2 yapabilirsin buda geminde kapasite kaybina sebep olabilir.

kısaca armed shipe cevirmeden önce millitary ve sea battle kasman gerek lvl3 için istediği duzeyde ondan sonra gemini herhangi bir kapasite yada dayanıklılık kaybi olmadan armed yapabilirsin shipyard boss da 3 gemi icinde rebuild seceneği bulunmakta bilindiği üzre
  • tarimla ugrasmayi seven arkadaşlarıma tavsiyeler limnos crete scilya gibi adventure adalarinda bol miktarda seed bulabilirsiniz. Ozellikle lemnos adasinda bir hayli fazla sayida bulunmaktalar...
  • beyler bende bitane trade gemisi var ben armed almak isitoym bunu detaylı bi şekilde anlatabilrimisiniz ne yapamm lazım armed gemisi almam için
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

Log book lar tavern de değil her şehirde bu book lari sizden alip size para ve rep veren adamlar var onlara vermeniz gerekiyor tavern lerde bunu alan npc yok.

ben beyrutta log kitaplarini tavern deki npc ye okutuyorum digerlerinde gorev almadigimdan pek bilmiorum =) tortuga dada tavernde npc vardi log kitaplarini okutmak için =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

beyler bende bitane trade gemisi var ben armed almak isitoym bunu detaylı bi şekilde anlatabilrimisiniz ne yapamm lazım armed gemisi almam için

lvl 1 ise ticaret gemini 2 şer tane lvl 1 timber la pig iron alarak shipyard boss lardan deiştirebiliosun gemini
  • en detaylisindan

lvl2 trader merchant gemin var diyelim

yapman gereken işlem : shipyard boss a git ship building sekmesini tıkla acilan sayfada ship secenekleri var battle sekmesini tıkla orada senden istedikleri bulunmakta o gereken malzemeleri topla ve build secenegini sec gemin lvl2 armed olacaktır

not : eger battle lvl2 gemi icin gerekli lvl de değilsen olmaz.

bunun icin sol alttaki gemi resmine tıkla açılan geminle ilgili bilgi sayfasinda millitary equipmen tın 10 ve üstü
    adam resmine tıkladıgında character skillinde sea battle lvl inin de 10 ve üstü olması şart

lvl3 armed ship e cevireceksen gemini ayni yapman gerekenleri yapicaksin fakat lvl3 gemi icinde millitary ve sea battle lvl lerinin 20 ve üstü olması şart

bence cok acik ve anlaşırıl oldu oyunda online'im bana bu konuda pm atabilirsin server magellan nick seljukrock...

buyuk kucuk harf farkı oldugunu unutmusum SeljukRock nick tam olarak bu gün ben cok unutkanim ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 4 Şubat 2007; 20:51:04 >

• dostum haklisin bazi kucuk limanlarda o sekilde bunu unutmusum düzeltmen icin teşekkür ederim oyunda iyi eglenceler bol şans...
  • =) tşklr sanada
  • araştırmaci kimliğimle sizler icin adventurer gorevlerini kolaylaştırıcak bir çalışmada bulundum alin size lvl1 adventurer kordinatlari ne nerde kiminle hepsi bu kordinatlarda :D

1 -514.5 -352.6 Pangolin 1
    2 -444.9 -333.6 liverwort 1
    3 -315.3 -240.0 termite 1
    4 -381.8 -234.2 Snail 1
    5 -414.9 -153.2 city of aleppo 1
    6 -401.1 -140.0 clove 1
    7 -366.8 -149.4 Hatshepsut 1
    8 -361.1 -149.1 NA Hartebeest 1
    9 -352.2 -148.0 Temple of Abu Simbel 1
    10 -347.7 -149.7 Thebes City 1
    11 -334.3 -150.6 Bact camel 1
    12 -229.8 -156.9 Black Rhinoceros 1
    13 -212.5 -156.3 African Elephant 1
    14 -149.9 -127.6 Giraffe 1
    15 -109.3 -146.4 White Rhinoceros 1
    16 -108.6 -151.3 African Ostrich 1
    17 -3.3 -201.9 Sable Antelope 1
    18 -19.7 -248.4 Baboon 1
    19 18.0 -268.0 Gazelle 1
    20 117.5 -248.3 Gorilla 1
    21 432.3 -9.8 B&W Colobus 1
    22 455.0 92.7 Welwitschia 1
    23 454.7 159.5 Blue Wildebeest 1
    24 82.5 310.2 Elephant Fish 1
    25 -48.3 503.8 Rafflesia 1
    26 331.3 -137.7 Hippopotamus 1
    27 321.2 -151.5 Euphorbia tirucalli 1
    28 326.8 -260.4 Christ in Tomar 1
    29 274.0 -542.8 Cockroach 1
    30 82.6 -567.9 Wind Mill 1
    31 22.6 -605.6 Aachen Cathedral 1
    32 253.1 -371.9 Golden Plover 1
    33 168.1 -286.9 Atamira Cave 1
    34 105.4 -343.6 Auvergne Volcano 1
    35 24.3 -370.6 Eisriesenwalt Cave 1
    36 -83.1 -272.0 Vesuvius 1
    37 -108.6 -268.2 Violet 1
    38 -65.6 -407.1 European Gerbil 1
    39 -136.9 -348.3 Booby 1
    40 -223.2 -252.7 Pansy 1
    41 -230.9 -274.1 Olympia 1
    42 -224.5 -265.9 colossus of rhodes 1
    43 -228.1 -266.5 Apollo Temple 1

bundan fazlasi var ama bunun icin beklemeniz gerek sürprizlerle geliyoruz :D

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

Trader gorevleri size boquence diye bir skill var skill sayfasını açtıgınızda goruceksiniz onu yükseltir birde geminin exchange skillini

bir düzeltme; boquence diye bi skill yok onun aslı eloquence dır...oyunda bakınca B gibi duruyor..
  • simdi sana şöyle sölim bu oyunda bana o skilli dudak resmi olan diyende var.Okuma kıtı adamda var elli kere skilli anlatsamda gene ısrarla pm den soranda var bişeyi yazıyosam belli kapasiteye indirgeyerek yaziyorum ki okuyan herkez anlasin sen biliyosan onun dogrusunu ne mutlu sana başarılar sevgiler saygılar...

ayıp olmasin bir değişik versiyonda daha anlatmaya calisayim ben burda yazdiğimi orda arkadaşların gormesi lazim herkesde sular seller gibi ing cede yok mecbur acinca ne goreceğini sölüyoruz arkadaşlara buda second edition olsun might be back if you need help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 4 Şubat 2007; 23:59:24 >
  • Ehem. Sohbetinizi böldüğüm için kusuruma bakmayın. Arkadaşlar ben bu oyunu beta başlamadan 2 gün önce indirdim ve 3-4 gün beta serverında oynadım. Fakat alpha serverında oynamadığım için oyun hakkında çok bilgim yoktu ve Türk göremediğim için sıkıldım ve bıraktım. Şimdi bu kadar Türk'ün oynadığını görünce yeniden başlamaya karar verdim. Fakat forumu takip edemedim ve sizin nerede oynadığınızı bilmiyorum. Bana hangi serverda oynadığınızı söylerseniz bende gelirim.

Birde şu var. Oyun başlangıcında 3 update server'ı var. Bunların ikisi US biliyorsunuz. Bunların hangisine girdiğim önemlimi? Çünkü 1. server da oynuyordum ve şuan giremiyorum Cannot Connect diyor.

Cevaplarsanız teşekkür ederim bu oyunu sevdim ve Türklerle oynamak daha zevkli diye düşünüyorum. Hepinize İyi oyunlar.
  • us1 us2 cn update serverlarıdır hanginden girersen gir sonucda karşına aynı magellan colombus ve da gamma cıkıyor ben magellandayim nick SeljukRock buyuk kucuk harf e duyarli belirteyim simdiden sana iyi eglenceler bol şans
  • Teşekkürler bilgiler için. Ben 3-4 gün sadece altın ve skill kasmıştım bildiğim kadarıyla onun için Colomb da devam edicem. Nickim KillRoY. Oyun hakkında canlı yardım gerekiyor foruma yazarak bitecek iş değil :). Eğer yardımsever bi arkadaşımız varsa bana pm atsın eğer bende yapabilirsem ona atarım. Teşekkürler
  • Ad:
    Soyad: 2007*2008 Öğretimyılı I.Döney I.Yazılı sınav soruları
    1)Silah olarak ne önerirsiniz kılıç mı, baltamı, tabancamı.....
    2)Acık denizde bakınca bir suru gemi var ve hepsinin ustunde ayrı şey yazıyo. bun yazılar bize ne anlatıyo? ayrıca tun gemiler(özellikle yeni bir adaya girdiginizde karşınıza çıkanlar) birer oyuncumu yoksa bilgisayarın yonettigi gemiler mi.
    3)Gemimizin yelkenlerini yada govdesini boyamak bize bişi kazandırırmı?
    4)Deniz savaşı yapmak istiyoruz ama daha çok çömeziz nerede kimle savaşmalıyız?
    5)Task mining gorevinde ne yapmamızı istiyo?
    NOT: istediginiz sorudan başlayabilirsiniz. Her soru 20 puandır BAŞARILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxmaximusxxx -- 5 Şubat 2007; 10:21:21 >
  • aradaşlar aslında bu topice mesaj atmıcaktım ama duzeltmek istiorum..

iki gemiyi yan yana alabilirsiniz yani tek gemi alıp butun isleri onla yapmanız gerekli değil...

şimdi ikinci gemi icin shipyard boss a gidip buy/repair bolumunde sail e girin ve bitane sail alın.sonra sail yerinize bakın bu gemi geldiyse gidin ve bu gemiyi merchant,armed,adventure gemisi istediginizi 2 odun ve 2 pig iron varsa yapin..2 geminiz var simdi.

bunları degistirmek icin docker e gdip orda dock dicegiz ve hangisini istiosak secip take out dicegiz bole degistircez..

ancak gemiyi bıraktıgınız limandan beleşe,baska bi limandan ucretle alırsınız(40k,10k vs.vs.)

yani alex de duran bi gemiyi atinadan denize cikarmak icin para ister...
  • adventurerlerin colleting sea shells gorevini anlayan var mı surch for lettered cones on the beach of athens diyo
  • merhaba arkadaslar
    oyuna bende sizin sayenizde yeni basladım ancak iskenderiye de lvl1 adventure görevlerinin bazılarında belirtilen kordinatlara gitmeme ragmen orda istenen item leri bulamıyorum mesela African Elephant yada discovery insect ikisinde de baya bi beklememe ragmen hiç bir iz bulamadım....
    acaba yeri falan mı kazmak gerekiyor yada özel bi arama skill i falan mı var?
    etrafdaki birkaç kişiye sordugumda o görevler bug lı dedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

adventurerlerin colleting sea shells gorevini anlayan var mı surch for lettered cones on the beach of athens diyo

athens sahilinden lettered cones toplıyacaksın sonra onları şehirin içindeki pascal isimli npc ye onaylatacaksın. onaylattıktan sonra görevi aldıgın guild master a tastik ettirceksin
  • çok sagol bende sana yardımcı olmaya calısayım. bende afrika fili ararken çok zorlandım. önce dedigi kordinatlara git oraya yaklasınca o kordinatların etrafında yandızlı bi bolge gorunuyo ama kısa bi sure yaldızlı kalıyo bide ses duyacaksın. o bolgenin ortasına gel ve arastırmaya basla mesela 50 adamın varsa 40 ını yolla arastırmaya. bekledin bekledin bisi çıkmadı ozaman geri don ertesi gun bidaha git. ben 3 kere gidip geldim. bide tesadüfmüdür bilmem ama geceleri araştırma yapma ben hep aradıklarımı sabahları buldum. geceleri hep adamlarım oldu ama bişi bulamadılar. haydi sana kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.