Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilg.de anlamadıgım nedenlerden dolayı update edemiyorum gıcık oldum.Yeni server'a zıplayacak olanlar varsa bana haber versin cogunluga gore bende gecebilirim.
  • yeni server ın gelmesi benim için cok iyi oldu. ilk 2 günlük acemiligi biraz attım hopppp yeni server yeni baslangıc..
  • begler ben maximus yeni serverdayım ve suan das kırıyom. bu arada alexander dayım savaş gemim var. Enkısa zamanda sizide gormek isterim. Su nunnetsiz gavurlara TURK nası olur gosterelim
  • amaaaan yeni server dayim bende maden gorevini yapiyorum,hemen ordan oduna hemen ordan suna buna aciip iştah geldi armed shipim akşama nasip olursa lvl3 armed yaparim :D

hadi rasgele cemaat :D
  • yeni serverdaki armed ship kasan arkadaşlar beraber toplu kasalim yoksa ilerlemesi zor olur sölim.Turk armed ship bulamazsanizde crete battle field a girin ve orda party kurmaya calisin birileri ile

sevgiler saygılar başarılar...
  • ben armed ship kasayım derken battım ama vaz geçlek yok simdi 1 saat falan para kazanıyım sefere çıkıyom insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

beyler lvl 2 gemi nerede yapılıyo

Lv2 Gemilerin Rebuild'i Genoa'da,Lv3 ve Lv4 Algierste Lv5 ve Lv6 ise gemilerin rebuildini ise Sevillede bulabilirsin.Sen 2'yi sordun ama ben 1 kaç tanesini söyledim,sadece genoa demekle olmaz şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 6 Şubat 2007; 14:24:13 >
  • çok sagol umarım daha ileri levelleride soracak duruma gelirim
  • Arkadaşlar,Oyundan anlayan,deneyimli ve kendine güvenen arkadaşlar benimle bir irtibata geçsinler...Oyuna bir destek sitesi açıyoruz,tasarım falan herşey bitti..Şu anda konu eklemekle uğraşıyoruz.Moderatör olmak isteyen arkadaşlar,benimle irtibata geçsinler veya bu konu'ya mesaj bıraksınlar.Ama gerçketen kendine güvenen ve hizmet verebilecek arkadaşlar olursa seviniriz.Şu anda 2 Moderatör 2 admin var ama siteyi daha açmadık,konu eklemeleri devam ettiği için.Eğer Moderatörlüğe ayıacak zamanınız varsa ve kendinize güveniyor ve oyundanda da anlıyorsanız,Siteye Moderatör olarak alabiliriz.Destek sitesi açıldığında herkes yararlanıcak siteden sonuna kadar.Onun için yavaştan alıyoruz işleri.Bol bol konu olsun,kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın diye çalışıcaz.Ama burada olmuyor gördüğüüz gibi polemikler ve ard ardda atılan mesajlar yüzünden.Rehber burdaki gibi detaysız olmayacak emrak etmeyin,herşeyi en ince detayına akdar inceleyip koyduk.Burdaki rehberide site açılınca editliyeceğim,o zaten oyuna ilk başladığım haftalarda yazdığım bir yazıydı.şimdi ise oyunu çözdük vesselam.Neyse uzun lafın kısası; ben olmassam burada Seljuk hocam var onunla iritbata geçin oda anlatır size durumu...Moderatör olmak isteyenler msn'den bana ulaşşsınlar veya bir Pm atsınlar oaradan halledelim.Mod alımları devam ediyor fakat forum henüz açılmış değil.

Herkese iyi Oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 6 Şubat 2007; 14:26:22 >

• Bence bu konu artik bi ust kademeye cikmali gibi bence şahsen mütemadiyen :D

Dostum eyw. konuyu senin actigin ii oldu gemi olayını uplamalari figurhead lari gemi satılabilirmi gibi konuları detaylandıra detaylandıra hazırlıyorum ss ler npc lerin menüleri lvl atlamak icin gerekli skiller ve nerde nasil kasilabilir gibi sorularada elimden geldiğince anlatmaya calisicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 6 Şubat 2007; 14:30:09 >
  • alalaa oyuna girebiliomsnz suan?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

alalaa oyuna girebiliomsnz suan?...

Oyunda Uptade yapmıyorsa İnternet bağlantını kes daha sonra yeniden aç.yada makinaye bir reset at kendine geliyor...Clinette bağlantı konusunda büyük sorunlar var gerçketenAma bazen çok bekletebiliyor onuda söyliyeyim.
  • oyunu oynamayi cok istiyorum ama 1.3 gb biraz buyuk geldi :( ayın basındayız acaba indirsemmi diye dusunuyorum sizce değermi
  • teşekkurler update imi yapıorm bycado bence indir we hemen gir oyuna bende dun basladım yeni server geldi bu gunde yannız dier online oyunlardan acaip farklı gercekten sabırlı olman we kafa yorman gerekio haberin olsun ama kaçırma bence!!...
  • ii ozman basladim indirmeye

edit:suanda oyun betadami?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycado -- 6 Şubat 2007; 15:18:15 >
  • Evet beta şuan. Daha çok yolu var bu oyunun .

Bu arada ben yeni server a geçmeyi düşünüyorum simyager olacağım. Oradaki arkadaşlar nicklerini yazarsa sevinirm. (Yardım etmek istemeyenler yazmasın :) ).
  • ben maximus yardıma hazırım ama acemi oldugumdan fazla yardımcı olamaya bilirim
  • Ben buraya yazayım en iyisi.

Ben simyager olacağım fakat nasıl iksir yada potion yapabilirim? Planting skillim 12 ve alchemy 1. Alchemy maddelerini planting de çıkaracağım için bana hangi bitkiler gerekiyor onu yazarsanız çok memnun olurum.

1) İksir veya potion için hangi bitkiler gerekiyor?
    2) Malzemeleri bulduktan sonra nasıl potion yada iksir yaparım? (1. sayfadaki yazıyı okudum ama bir kağıt vardı sağ tıkladığımda kayboldu ve hiç bi yeni bir kutu açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: İngilizcem var fakat adamlara ne sorsam net cevap alamıyorum sadece linen in terzilik, catnipin iksirler için olduğunu duydum bi adamın 20 tane linen verdiği için linen kasıyorum 93 adet linenim oldu. 7 tane catnip tohumu var onun için 42 catnipim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 423423 -- 6 Şubat 2007; 20:08:41 >
  • simdi o kagıda sag tıklaman lazim zaten dogru gidisat sonrasında sağ alt kosede kurdelalı bi kagıt gorceksin çark resminin ustunde ona tıkla bi sayfa acılcak orda ust bolumde "onland" yerini sec orda alchemy ye ait skill duruyor.

sevgiler saygılar basarilar

yanlıs yazmisim pardon lvl kasmakdan :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 6 Şubat 2007; 20:25:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.