Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VonRabie

Ben buraya yazayım en iyisi.

Ben simyager olacağım fakat nasıl iksir yada potion yapabilirim? Planting skillim 12 ve alchemy 1. Alchemy maddelerini planting de çıkaracağım için bana hangi bitkiler gerekiyor onu yazarsanız çok memnun olurum.

1) İksir veya potion için hangi bitkiler gerekiyor?
    2) Malzemeleri bulduktan sonra nasıl potion yada iksir yaparım? (1. sayfadaki yazıyı okudum ama bir kağıt vardı sağ tıkladığımda kayboldu ve hiç bi yeni bir kutu açılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: İngilizcem var fakat adamlara ne sorsam net cevap alamıyorum sadece linen in terzilik, catnipin iksirler için olduğunu duydum bi adamın 20 tane linen verdiği için linen kasıyorum 93 adet linenim oldu. 7 tane catnip tohumu var onun için 42 catnipim var.

bitkilerin ne olduğu üzerine gelince altta yazar.. crop yada textile diye..crop türündekiler potion yapmana yarar..textile yazanlardanda cloth yaparsın..alchemy potion yapman içindir..ctrl+a yap orda alchemy skillini göreceksin..sewing skillide cloth yapman içindir..

• arkadaşlar size bişi sorucam şu silah skillini açtım sanırım mermi bitti daha kullanmıo nası kullanıcam mermi fln alınıosa da nerden alınıo

arkdaşlar kusura bakmayın buldum

blacksmith den alınıomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 6 Şubat 2007; 20:40:32 >
  • 15 dk sonra oyuna baslicam cok fazla patch i varmi?
  • Hocam çok sağol hallettim 15 tane low healing potion'um var ama şimdi bi sorun daha var bunlar kaçtan satılır Şu forum işi gerçekten ilaç gibi gelecek bir an önce yapılsa keşke. Forumu boş sorularla doldurmamış oluruz.
  • arkadaşlar uye olcam ama Identification No ve Very Identification No dio buralara ne yazmam gerekio yaw
  • orası sifre degistirirken isine yarıcak unutmuyacagın bi numara yaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VonRabie

Hocam çok sağol hallettim 15 tane low healing potion'um var ama şimdi bi sorun daha var bunlar kaçtan satılır Şu forum işi gerçekten ilaç gibi gelecek bir an önce yapılsa keşke. Forumu boş sorularla doldurmamış oluruz.

Elden geldiğince ayrıntılı ve resimli anlatmaya calisiyoruz bu sebepten biraz uzun sürüyo tabi haliyle.Burdan merak ettiğiniz seyleri sorarsaniz forumda nelerden daha ii ve kapsamlı bahsetmemiz gerektiğini bilme imkanimiz olacak diye dusunuyorum.Kısaca sorun babacanlar ne varsa bilgimizin yettiğince dilimizin döndüğünce...

saygılar sevgiler başarılar....
  • yeni server james cook mu
  • aynen öyle
  • trade yapmak yaparkenken de KÂR etmek için alexander dan nereye ne taşımak lazım?
    birde ramming skilini nereden alıyoz ve grappling i nası kullanıyoz bende greek fire thrower gemiye taktım ama kullanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxmaximusxxx -- 7 Şubat 2007; 9:36:41 >
  • arkadaşım ole boş boş tradeyle pek para kasılmaz gorev al surekli gorev yap gorevler surekli 250k 150k bazıları 500k vericek...
  • lisbon daki son trader görevi 2 milyon verio. üstelik çok ta yakına git gel yapıosunuz.. London-Las palmas.. 1 saatte falan biten bi görev vs.

ARkadaşlar geminizi önce ( tercihimce ) ilk 3 lvl trade gemis yapın.. yani structure lvl iniz 25-30 olana kadar da merchant kalın.. geminiz de merchant olsun.. Bu size hem PARA.. hem de ilerde armed ship yaptığınıza deli gibi AMBAR bölümü verir... böylece savaşa girdiğiniz yerdeki ganimetlerin nerdeyse tamamını toplarsınız.. structure u 10-15 olan arkdaaşınız siz halen denizdekileri toplarken bakar durur..

bu şekilde elbetteki bu oyun DENİZ bölümünde UZUN sürer.. Kara bölümü konusunda pek bi deneyimim yok. Onuda bilen bi arkadaş paylaşşsın bence
    --------------

raming skili için sea-battle skilinde 1 puanın olmalı önce.. sonra skill leri aldığın adama gidip. skill tablosunu açınca SPECİAL yazan tab a geçiosun ve SEABATTLE olan şekle tıklayınca altta 3 tane skill açılıo ( puanun olduğunu varsayıyorum yoksa bişii açılmaz )

o 3 şekil RAM,GRAPLiNG ve CANNON FİGHt tır.. skilleri puanına göre SATIN alıosun.. sonra kısayola ekliosun..

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

lisbon daki son trader görevi 2 milyon verio. üstelik çok ta yakına git gel yapıosunuz.. London-Las palmas.. 1 saatte falan biten bi görev vs.

ARkadaşlar geminizi önce ( tercihimce ) ilk 3 lvl trade gemis yapın.. yani structure lvl iniz 25-30 olana kadar da merchant kalın.. geminiz de merchant olsun.. Bu size hem PARA.. hem de ilerde armed ship yaptığınıza deli gibi AMBAR bölümü verir... böylece savaşa girdiğiniz yerdeki ganimetlerin nerdeyse tamamını toplarsınız.. structure u 10-15 olan arkdaaşınız siz halen denizdekileri toplarken bakar durur..

bu şekilde elbetteki bu oyun DENİZ bölümünde UZUN sürer.. Kara bölümü konusunda pek bi deneyimim yok. Onuda bilen bi arkadaş paylaşşsın bence
    --------------

raming skili için sea-battle skilinde 1 puanın olmalı önce.. sonra skill leri aldığın adama gidip. skill tablosunu açınca SPECİAL yazan tab a geçiosun ve SEABATTLE olan şekle tıklayınca altta 3 tane skill açılıo ( puanun olduğunu varsayıyorum yoksa bişii açılmaz )

o 3 şekil RAM,GRAPLiNG ve CANNON FİGHt tır.. skilleri puanına göre SATIN alıosun.. sonra kısayola ekliosun..

arkdaşım şu structure nasıl arttırılıo???bide ben merchant oldum ama elequence arttırmak için trade yapıorum ancak 20 tane mal götürebiliyorum gemi doluyo hemen
    son bişey daha kılıcımı tamir ettirmek istiyorum blacksmith e gidip reparire giriyorum ve kılıca tıklıyorum ama
    tamir edemesin dio

• merchant görevlerini yap.. GÖREV YAP.. kuru kuru trade le strcture lar artmıo hızlıca..
    Kılıcı tamir ettiremezsin.. Üstünde tutunca mause unu zaten yazıyı okursan göreceksin..
  • DH den bi dostumla bu sabah sularına kadar armed gemi kastık sardinia adasinda ve şu an itibariyle james cook serverinda lvl3 gemi bulunmaktadir canlar vatana millete hayırlı olsun :D

(Kardeşim uyuya kalmışım sory ya gemi gelmiş geri nası geldiyse algeries de buldum enerjiside yariya yakindi ahahaha )

Skiller : Odunculu lvl 21 Maden lvl 21 Sword lvl21 Sea Battle lvl21 Voyage lvl21 Millitary lvl 20 manevrability lvl11 Ship building lvl7 :( bir günde kasilan skiller...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

DH den bi dostumla bu sabah sularına kadar armed gemi kastık sardinia adasinda ve şu an itibariyle james cook serverinda lvl3 gemi bulunmaktadir canlar vatana millete hayırlı olsun :D

(Kardeşim uyuya kalmışım sory ya gemi gelmiş geri nası geldiyse algeries de buldum enerjiside yariya yakindi ahahaha )

Skiller : Odunculu lvl 21 Maden lvl 21 Sword lvl21 Sea Battle lvl21 Voyage lvl21 Millitary lvl 20 manevrability lvl11 Ship building lvl7 :( bir günde kasilan skiller...

hayirli ugurlu olsun kardeş.
    arkadasin sayesinde bende lvl 3 gemi yolunda ilerliyorum oyunda cok yardimci oluyor

(dün gece bende ne yazıkki uykuya yenik düştüm ama valla sana helal iyi kasmıssın madenleri)

• size bişi sorucam ben görev aldım merchant guild den ilk görev 10 muz ve 10 dates die bişe istiyo ama dates nerde bulamadım hangi şehirde olduğunu bilen biri söleyebilirmi

bide ben skill açtım mesela full speed skillini açtım ama aşşağı taşıyamıorum nası olucak aynı şekilde kılıç skillerinide taşıyamıorum
  • ilk gorevler genelde istanbul atina alexandre arasinda olur.Hatir ettiğim kadari ilen dates istanbulda gibin geldi bana...

bazi skiller pasive dir üzerine mouse imlecini getirdiğinde çikan aciklamayi okursan goreveksin

ha bide su var karakterin sayfasindan tutup aşşa sürüklersen olmaz belkide öle bişi yaptin unuttum bak onu ekranin sağ alt köşesinde kurdelali kagıt resmi gorceksin ona tikla açilan yerde skillerin duruyo 3 adet sekme olarak ayrilmiş denizde karada ve interaction olarak kilic skilli karada olanda on land yazar.denizle alakali olanlar da at sea denen sekmede...

amma editledik ha oyundayim bi yandan da ondan :D

başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 7 Şubat 2007; 12:40:15 >
  • Bir tiyo odun ve maden skillerinizi hızlı kasmak istiyorsaniz

alex de sadece lvl2 odun cikarana kadar takilir yani lvl 11 e kadar

sonra algeriese gelin sırf lvl2 odun cikarin

lvl 14 de lvl 3 log cikarmaya baslarsiniz algeriesde devam edin kasmaya

maden icinde algeries yerine genoa ya gitmeniz gerekli...

boylelikle kısa sürede lvl21 ve uzerine ulasırsınız...

unutmadan special skillerinizi (skill master in ikinci sekmesinden) sürekli yeni tür odun ve maden cikarmak icin olan study skillerini seçerek geliştirin mana ve taşıma kapasitesini artirmayin o sonraki aşamada yapilacak iş.

sevgiler saygılar başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

size bişi sorucam ben görev aldım merchant guild den ilk görev 10 muz ve 10 dates die bişe istiyo ama dates nerde bulamadım hangi şehirde olduğunu bilen biri söleyebilirmi

bide ben skill açtım mesela full speed skillini açtım ama aşşağı taşıyamıorum nası olucak aynı şekilde kılıç skillerinide taşıyamıorum

muz atinada dates de beyrutta yanlış animsamiosam bu arada selcuk arkadasin bilgisine ek olarak bende bir şey ekliyim =) las palmas tada lvl 3 log cikio =P
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.