Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

lvl 3 toplari nerede satiliyo?

Algiers shipyard boss'ta bulabilirsin
  • Oyundan bir enstantene.... Yeni baslamaya niyetli arkadaslara bir seyler anlatir umarim....

Resimdekiler Dextrin ve ben (O alev topuna benzeyen Dextrin garibim saglam kusku yedi )

Voyage Century Rehberi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

hmmm o npc durbunleri pahalı mı yaa?ben npc ye sattım 15-30k ya gidiolardı

sen sanirim yanlis anladin npc durbunu derken ne demek istedin bilemiyorum.Bu manevrability denen skillin lvl 70 olunca o durbunu kullanabiliyosun buda lvl8 ve üstü gemi sahibi olman demek.
  • yaw bende oyundan hep durduk yere atio gemiden inerken sehre giderken atio genelde oyundan options dan özellikleri düsürsem acaba yardimi olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

yaw bende oyundan hep durduk yere atio gemiden inerken sehre giderken atio genelde oyundan options dan özellikleri düsürsem acaba yardimi olurmu

offical web sitesinde ve forumunda bu konu ile ilgili bilgi bulunmakta linki veremiycem simdi ama bakarsan orda acmislar baslik bayada faydali

basarilar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

quote:

yaw bende oyundan hep durduk yere atio gemiden inerken sehre giderken atio genelde oyundan options dan özellikleri düsürsem acaba yardimi olurmu

offical web sitesinde ve forumunda bu konu ile ilgili bilgi bulunmakta linki veremiycem simdi ama bakarsan orda acmislar baslik bayada faydali

basarilar...

Saol

yaw birde bi gemiye saldiram dedim ama hay saldirmaz olaydim beni batirdi simdi ne yapmam gerekio kendimi sehirde dogurdum ama

EDİT:birde bunu yazarken guard bana bisiler dedi ama ben hemen kabul ettim bakamadan bi zindanda dogdum durduk yere bi gemiye saldirdigim icinmi oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycado -- 8 Şubat 2007; 21:06:57 >

• quote:

quote:

quote:

basarilar...

Saol

yaw birde bi gemiye saldiram dedim ama hay saldirmaz olaydim beni batirdi simdi ne yapmam gerekio kendimi sehirde dogurdum ama

EDİT:birde bunu yazarken guard bana bisiler dedi ama ben hemen kabul ettim bakamadan bi zindanda dogdum durduk yere bi gemiye saldirdigim icinmi oldu bu

simdi dostum bu beyaz yelkenli nami deger alliance gemilerine saldirdinmi tüm alliance ulkeler tarafindan kisaca tum dunya :D suclu ilan edilirsin. Herhangi bi sehre girdinmi topcu kuleleri seni vurur direk kafasinda zzz yazisi çıkan binalar yani ve denizdeki beyaz yelkenli diğer gemilerde öyle. olduda sehirde dogdun oldukten sonra guardlar yakalar ve bir mesaj cikar bu mesajda turkce olarak kefalet parani ode,savas,kac,hapse gir. zaten son dediğime tiklamana gerek yok o kendisi otomatik oluyo.hapis süresi 72 dk olmasi lazim.

asil tiyo hapisde fareler var onlardan kesip iclerinden cikan biseyle adini unuttum hapisde cikis kapisina gelmeden solda lagim kanalindan kacabilirsin. bir diğer olayda masada oturan bi eleman var sana belli miktar chip verir ve senle bi oyun oynar bu oyunda senden chipleri yere istedigi miktarda atmani talep eder. bunu shift tusuna basili tutarak chiplerin üstüne tiklar cikan kutucuga adamin dediği miktari yazar drop edersin. Basit matematik sorulari gibi bi oyun birazda sacma sonra sana yazman gereken cümleyi söyler cikis kapisina gider o cümleyi "normal" chat e yazarsin sonrada cikarsin

başarılar ha bide allah sabir versin :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

basarilar...

Saol

simdi dostum bu beyaz yelkenli nami deger alliance gemilerine saldirdinmi tüm alliance ulkeler tarafindan kisaca tum dunya :D suclu ilan edilirsin. Herhangi bi sehre girdinmi topcu kuleleri seni vurur direk kafasinda zzz yazisi çıkan binalar yani ve denizdeki beyaz yelkenli diğer gemilerde öyle. olduda sehirde dogdun oldukten sonra guardlar yakalar ve bir mesaj cikar bu mesajda turkce olarak kefalet parani ode,savas,kac,hapse gir. zaten son dediğime tiklamana gerek yok o kendisi otomatik oluyo.hapis süresi 72 dk olmasi lazim.

asil tiyo hapisde fareler var onlardan kesip iclerinden cikan biseyle adini unuttum hapisde cikis kapisina gelmeden solda lagim kanalindan kacabilirsin. bir diğer olayda masada oturan bi eleman var sana belli miktar chip verir ve senle bi oyun oynar bu oyunda senden chipleri yere istedigi miktarda atmani talep eder. bunu shift tusuna basili tutarak chiplerin üstüne tiklar cikan kutucuga adamin dediği miktari yazar drop edersin. Basit matematik sorulari gibi bi oyun birazda sacma sonra sana yazman gereken cümleyi söyler cikis kapisina gider o cümleyi "normal" chat e yazarsin sonrada cikarsin

başarılar ha bide allah sabir versin :D

heh aynen oyle oldu :) 108 dk beklememi istio fareleri kesemiom kaciolar paso siskonun oynu oynayam belki cikarim onla saol yardimlarin icin allience lere dalmam bende bidaha :

• off bunu nasil unuturum sakin oyunu kapama online olman lazim kaparsan bitmez süre kaldigi yerden tekrar actiginda devam ediyo kapiyim yarina cikmis olur deme yani zamaninda kapidan cikis icin tiklaman lazim benden demesi...
  • beyler ben suan fugaralıgın sınırlarındayım. Para kazanmak istiyom(kim istemez ki) ama merchant gorevlerini yapamıyom gemimin kapasitesi küçük ne önerirsiniz?
  • yaaa oyunda adam yürümeye başladı koşmuyo nasıl düzeltebilirim bi tuşu mu var yoksa taşıdığı yüklemi alakalı şimdiden teşekkür ederim

saolun düzelttim yükle alakalıymış herkesten özür dilerim

birde bende grapling için yunan ateşi var 3 slot olmasına rağmen birinde grapling var diğerleri boş acaba grappling skillini kaç yaparsak 2 . bi smoke ya da grapling koyabilicez ya da öle bi imkan varmı

o boş slotlara da bomba koymak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 9 Şubat 2007; 10:19:44 >
  • yok arkadaşım grapları sadece 1 tane koyabilirsin.grap varken oralara fishing ağı fln koyabilirsin diğer slotlara...

o kosmada bulmussun saten agırlıgın senin taşıma kapasitenin %90 ından fazla olursa yurumeye baslar adamın...

maximus sende merchant gorevi yap yinede 100 tane istio mesela en fazla 10 gidis geliste yaparsın yani...yine en az 150k verir 250k fln verir...
  • cok sagol 10 sefer yapıyom ama yaptıgıma fazlasıyla deyiyo. Bide yolda gariban korsanlar beni çeviriyo 1 atışlık canları var.
  • quote:

off bunu nasil unuturum sakin oyunu kapama online olman lazim kaparsan bitmez süre kaldigi yerden tekrar actiginda devam ediyo kapiyim yarina cikmis olur deme yani zamaninda kapidan cikis icin tiklaman lazim benden demesi...

gec kaldin yaw nese saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

cok sagol 10 sefer yapıyom ama yaptıgıma fazlasıyla deyiyo. Bide yolda gariban korsanlar beni çeviriyo 1 atışlık canları var.

ama isin varsa urasamicaksan bribe yap gec trade gemisiyle bide zaman kaybetme onlarla kucukler peg leg ler 400 gold alio iron hand lar 1k alio...
  • yaw gemiyi rpr yaptirmak amma pahaliya mal oluyo yaw :S tum parami harcadim
  • lvl 4 ve 5 toplarını nereden bulabilirim. bire crate leg armor ship ler nerede adaya giriyom en kucugu iron ship leg ler
  • canlar yol arkadaşlarim n'olur yapmayin ya maximus oku biraz abi forumda bunlardan ben ve diğer konu hakkinda bilgisi olan arkadaşlar yazdi bunlari hep lvl4 lvl5 canonlar satilmiyo bak önceki sayfalara n'olur ya.

kalbini kırmak icin yada ne bilim su kapakci zade muhabbeti icin yazmadim bu yaziyi haberin olsun tamam

repair hakkindada ship building skillini ac skill tutordan dostum onu kas sonra skill sayfasi varya su meshur hani maden odun isledigin yer rehberde yaziyo bunlar gerci hep ama... orda repair skillini gorcen bakinca onu al f bara koy gerci o buyuk ihtimal f barinda vardir page down page up tuslari ile f barlarina bak offshore da ve high seade gemini demirleyerek tamir ettirebiliyosun ucretsiz tamam ship building lvl in kacsa saniyede o kadar 30 yap saniyede 30 puan repair yapsin gemini olay bu yani

herkese başarilar ama lütden arkadaşlar okuyun rehberi n'olur bu yazida kimseyi rencide etme niyetinde değilim bunuda bilin alinmayin yani

edit :D crete peg leg armor deil o armed gemi crete yani girit adasinin önünde ve arkasinda ikişerden 4 tane battle field var onlara gir orda kes 5 tane o gorev senden 5 tane armed ship kesmeni istiyo armed shipleri tüm adalarin battle field larinda bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 9 Şubat 2007; 15:58:32 >

• arkadaşlar yeni server kaldırıldımı yoksa bana mı öle geliyo oyuna girmiyodu sonra başka bi server da char açtımm ama çıktım ve yenisine girim dedim bi baktım server adı yazmıyo eğer öle bi konuda bilgisi olan var mı???
  • bende dc yedim bi daha gireyim dedim bi baktim james cook yok.
    resmi forumda bakimda oldugunu söylüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.