Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • james cook acilana kadar de gama da kendi charimdan daha guzel bi adam yaptim yaw
  • da gamma da adamlar nerdeyse lvl10 gemi yapicak yapanlarda var burda ise daha yeni en deli kasan adamda lvl3 gemi var bunlarida dikkate almani isterim Bu senin degerli esya tasirkenki karsilasacagin zorluklara ve bazi gorevlerinde dusman clanlardaki gemilerin sana saldirma imkaninin olmasina da sebep olacaktir. Bu durumda kendini koruyamaya bilirsin....
  • lvl 2 mould nerede satılıyo bilen var mı. Tamam cevabı bldum tripolide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxmaximusxxx -- 10 Şubat 2007; 18:16:39 >
  • tüccar arkadaslar size bir tavsiye bilgisayarın yani beyaz yelkenli ticaret gemilerinin kullandıgı yolu kullanın. Bu sayede size korsan saldırdıgında ataka basmadan 1-2 saniye beklerseniz bilgisayarın gemilerinden biri o korsanla savasıp yeniyo. Tabi bu metodu bilenler olabilir. Bunu korsandan korkup kaçmak olarak algılamayın. Sade zaman kaybetmemek için yapıyoruz bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

lvl 2 mould nerede satılıyo bilen var mı. Tamam cevabı bldum tripolide

Tripoli veya Athens de bulabilirsin

• bu ne yaaa oyunda gördüm
    world of warcraft tan kaçmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 10 Şubat 2007; 21:48:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

bu ne yaaa oyunda gördüm

Günaydın diyeyim önce Bunlar oyunda İtem Mall'dan satın alınan charmlardır.Oyunun tadını herkesin gördüğü gibi odlukça kaçırıyorla malesef15-17 yüzyılda ne büyü sopası ne tauren i hocam yaw...Bu adamın giydiği charm Minatour charm ve hp'ye 1000+ ekliyor,Accuary,dodge rate,defans ve attack ekliyen oldukça işe yarayan charmlar mevcut.Ama bu japonlar tabii ki her oyunun içine edecekler illaBendede var bende mecburen istemeden kullanıyorum bana kullananlara karşı,oyunda bol bol görüceksiniz yakında bunlardan tanesi 100k dan satılıyor ve heryerde bulabilirsiniz çünküBiraz daha yaratıcı birşeyler yapabilirdi yapımcı firma, bence ornament tarzında falan olabilirdi bu charmlar yerine ama asyalı işte hacı,bir olayın içine etmeden duramıyor malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 10 Şubat 2007; 22:52:22 >

• harbi sabrim kalmadi ya hic bi ares den gorev alamiyorum anlamadim neden hepsi basindan def ediyo beni ama biliyorumki daha corsica battle field gorevimin falan olmasi lazim delircem az kaldi agwe bi bak suna dostum neden böle oluyo bu anlam veremedim....

edit : bu voyage exp de 928 lerde sürünüyo oda ayri bi hüzün bunalım ve kriz sanrısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 10 Şubat 2007; 23:24:43 >

• bende su an warriorlardan gorev alamiyorum anlayamadım nedenini. Voyage exp si git gide dusmeye basladi. GEmiyi level 3 yaptım atis basina 1200 civari exp gelirken o da 700-800 e düştü? Level atlamak için exp aralığı zzaten iicene açıldı bide bu exp ler azalıyor. Nasıl level alıncak anlamadım.
  • Beyler,ex olayında şöyle bir durum var,Double Experince Time olayını biliyorsunuz.Bu Double Ex time olayı her skill için farklıdır.Mesela sen 5 saat boyunca voyage kasarsan exin düşür...Ve Altta Prompt olarak şu yazı geçer "Double Experience rewarding for voyage has run out.Ex Start Declining" Tabii buraya voyagenin yerine her skill gelebilir.Ve bu yazıdan sonra voyage skilinizden aldığınzı exler yavaş yavaş eski haline dönemeye başlar...Yani sizce 1500+ 3450+ küsürlü rakamlar almazsınız voyageden veya herhangi bir skilden Double Experience time olmadıkça...Biz oyuna ilk başladığımızda double experience falan o kadarfazla yoktu şimdi neredeyse columbusta bütün gün sürüyor.Bu neden var bende bir anlam verebilmiş değilim ama böyle malesef...Bakın meselan dünden beri falchion ve bare hand kasıyorum bare hand'ı 31'den 35,Falchion skilimide 35'ten 40 yaptım ve ex starst declining başladı 1-2 saat önce.Eski-hali yeni hali diye bir tanımlama yok yani....Bu olay böyle,Double Experience Time yeniden başladığında Experienceler bütün skiller için sıfırlanır ve yeniden eski experience değerlerinizi almaya başlarsınız.Run Out'a kadar getirdiğiniz bir skilinizi bırakıp başka şeylerle uğraşmak en mantıklısı sanırım...Yada Şu anda bulunduğunuz serverda Double Experience time yok,Çünkü normal birşey columbustada böyle olmuştu...Panik yapıcak birşey yok merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 11 Şubat 2007; 2:29:38 >

• haci bendeki promlem double olayi deil o zaten sistem mesaji olarak geliyo hep infoscreende bende şöle bi problem var ares lerden task alamiyorum kanka durum feci dolanmadiğim sehir kalmadi utanmasam öteki ucuna gidicem dünyanin ama farkindayim ordada yok lvl 1 sehirlerdeki gorevleri bitirdim ama lvl2 tasks lar acilmiyo bir türlü ayar oldum dün geceden beri.Gm le konustum oda bisi demiyo anlamadi o arkadasda nasi gm se onuda anlamadim ya neyse durum bu yani char cart oldu kisaca ha bide adam utanmadan bişi bulursan konuyla ilgili post la bana dedi oda enteresan

• ss te koyayım
  • dioku sea battle yi fln yükselt diyo...yani mesela o 21 sea battle istiosa seninki 20yse vermes... 2 level sehirler kaç istiyo bilmiyorum ama 11 veya 21 istiyo iste...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: silov

bu ne yaaa oyunda gördüm

Günaydın diyeyim önce Bunlar oyunda İtem Mall'dan satın alınan charmlardır.Oyunun tadını herkesin gördüğü gibi odlukça kaçırıyorla malesef15-17 yüzyılda ne büyü sopası ne tauren i hocam yaw...Bu adamın giydiği charm Minatour charm ve hp'ye 1000+ ekliyor,Accuary,dodge rate,defans ve attack ekliyen oldukça işe yarayan charmlar mevcut.Ama bu japonlar tabii ki her oyunun içine edecekler illaBendede var bende mecburen istemeden kullanıyorum bana kullananlara karşı,oyunda bol bol görüceksiniz yakında bunlardan tanesi 100k dan satılıyor ve heryerde bulabilirsiniz çünküBiraz daha yaratıcı birşeyler yapabilirdi yapımcı firma, bence ornament tarzında falan olabilirdi bu charmlar yerine ama asyalı işte hacı,bir olayın içine etmeden duramıyor malesef...
    bilgiler icin saol bide oyunda su tabancası fln gördüm böle renkli renkli belliki onlarda paralı ve aşırı abatı özellikleri var adam daha oyuna yeni başlamış belli gidip coyotelere 3 atışta indiriobense daha 15 kere vursam ancak şu mall sistemini çok dengesiz yapmışlar

• quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

dioku sea battle yi fln yükselt diyo...yani mesela o 21 sea battle istiosa seninki 20yse vermes... 2 level sehirler kaç istiyo bilmiyorum ama 11 veya 21 istiyo iste...

kanka bende lvl ler haddinden yüksek lvl4 ship yapicam ama hala daha task lar yokkkkk

yaziyim bak skill lvl leri sana

sea battle 32 millitary 31 voyage 30 (voyage 31 olsun lvl4 ship oldu bil)

• merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım lvl1 gemi mi nasıl lvl 2 yapıcam herşey tamam genoa da adama gidiyom habire "unistall avatars ship name " falan birşeyler diyor bu avatars neyin nesi birde bu neoble title nedir krala gidiyom seviye düşük gibi birşey diyo ama onu nasıl yükseltirim bilmiyorum :( şimdiden teşekkürler
  • avatar dediği geminin önüne taktığın zımbırtılar. fire sea horse wind seahorse gibi. Onu çıkartman gerekiyor. Sonra upgrader edebiliyorsun gemini.
    Noble titler warrior hero vsvs olan ünvanlar. Bunlarıda reputationu artırarak alıyorsun. Warrior olman için 80 civarı hero olmak için 800 knight olmak için 4050 baya bi katlanarak devam ediyor.
  • eyvallah kardeş akşamdan beri sinir olmuştum çok teşekkürler
  • quote:

dioku sea battle yi fln yükselt diyo...yani mesela o 21 sea battle istiosa seninki 20yse vermes... 2 level sehirler kaç istiyo bilmiyorum ama 11 veya 21 istiyo iste...

seabattle 21 de sword falan 14 daha belkide o yüzden alamıyorum taskları. dikkat ettim beyruttakileri alabiliyorum hala. Atinadakiler olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fir3blad3

quote:

seabattle 21 de sword falan 14 daha belkide o yüzden alamıyorum taskları. dikkat ettim beyruttakileri alabiliyorum hala. Atinadakiler olmuyor

E iyide Ares Warrior sana sonsuza kadar görev vericek değilki...O şehirdeki görevini bitirmişsindir...Şimdi git genoa'ya istanbula falan bak oradaki görevleri yap...Bir şehirde çakılıp kalmanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.