Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi sey daha olabilir server back up falan tarzinda onuda düşünmek gerek ben offical sitede bisi goremedim konuyla ilgili bulan bi linkini atsin buraya bi incelemek istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

bende dc yedim bi daha gireyim dedim bi baktim james cook yok.
    resmi forumda bakimda oldugunu söylüyorlar.

ben baktımda goremedim ne kadar surcegide yaziomu?
  • resmi sitede degil de resmi forumun da bisiler var söyle kihttp://www.voyagecenturyonline.com/forum/viewtopic.php?t=10286
  • anladigim kadari ile server beta olarak acilmis ve suan kapandi sonucda tekrar acilcak ama bizim character datalarini korurlarmi yoksa korumazlarmı iste orasi mechul onumuzdeki 1 2 saat icinde yada en gec yarina bisi cikar yada serveri acarlar bu süre zarfinda genelde online oyunlarin acilan serverlarinda data testi yapiliyor bir süre ama data res lenirmi yoksa korunurmu bilemem dediğim gibi saglik olsun yapcak bisi yok :D gene kasariz

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

anladigim kadari ile server beta olarak acilmis ve suan kapandi sonucda tekrar acilcak ama bizim character datalarini korurlarmi yoksa korumazlarmı iste orasi mechul onumuzdeki 1 2 saat icinde yada en gec yarina bisi cikar yada serveri acarlar bu süre zarfinda genelde online oyunlarin acilan serverlarinda data testi yapiliyor bir süre ama data res lenirmi yoksa korunurmu bilemem dediğim gibi saglik olsun yapcak bisi yok :D gene kasariz

kardes ne diyon sen agzindan yel alsin kolay mi kastik o kadar emek verdik. eger dedigin gibi char lar giderse benimde oyundan büyük ölcüde sempatim gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeXtrin -- 9 Şubat 2007; 17:49:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

quote:

anladigim kadari ile server beta olarak acilmis ve suan kapandi sonucda tekrar acilcak ama bizim character datalarini korurlarmi yoksa korumazlarmı iste orasi mechul onumuzdeki 1 2 saat icinde yada en gec yarina bisi cikar yada serveri acarlar bu süre zarfinda genelde online oyunlarin acilan serverlarinda data testi yapiliyor bir süre ama data res lenirmi yoksa korunurmu bilemem dediğim gibi saglik olsun yapcak bisi yok :D gene kasariz

kardes ne diyon sen agzindan yel alsin kolay mi kastik o kadar emek verdik. eger dedigin gibi char lar giderse benimde oyundan büyük ölcüde sempatim gider

kankacim biliyorum serverda ilkleri yaptik senle farkindayim bende ama gidicegine ihtimalde vermiyorum... ha olmuyoda değil kimi online oyunlarda oluyo ama adamlar basta anons ediyolar beta datalari silincek bak ona göre diye bunda anons edilmedi ama yapmiycaklari anlaminada gelmez elemanin biri offical forumda yazmiş sistem mesajini ona gelen soru sordugundami ne gelmiş sanirim hiçbişeyden mesul değiliz diye....

• müjde serverdaki baglanti sorunlarindan dolayi kapatilmiş adamlar şuan severi tekrar online yapmak için calisiyorlarmis gecici bi problemden dolayi kapatildigi belirtildi kaynak moderator foruma yazmiş hayırlı olsun :D
  • james cook serveri acilmistir herhangi bir kayip yok charlarda sorunu cozmüşler..........

suan oyundayim hayırlı olsun

edit: yaklasik bi 1 saatlik zaman dilimini rollback yapmişlar kayip sadece son 1 2 saat icerisinde yaptiklarinizla sinirli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 9 Şubat 2007; 19:06:49 >
  • ya ben mercant görevi yapıyorum ama çok az para veriyo bırak 150k yı 4k fln werio şu an 200silver param kaldı gemi de tamir beklio ameleliğe werdim kendimi

ama gerçekten durumum vahi neden bu kadar az para werio yada hangi görewi yapmam lazım?
  • ilk baştaki merchant görevlerinin fazla bir getirisi olmuyor ama ilerleye görevlerde gelen para artio
  • quote:

james cook serveri acilmistir herhangi bir kayip yok charlarda sorunu cozmüşler..........

edit: yaklasik bi 1 saatlik zaman dilimini rollback yapmişlar kayip sadece son 1 2 saat icerisinde yaptiklarinizla sinirli....

O 1-2 saat içinde sana Medal Of Courage veya Pure gold Mask çıksaydı yine böyle düşünürmüydün merak ediyorum hacı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alykone

ilk baştaki merchant görevlerinin fazla bir getirisi olmuyor ama ilerleye görevlerde gelen para artio

saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

james cook serveri acilmistir herhangi bir kayip yok charlarda sorunu cozmüşler..........

O 1-2 saat içinde sana Medal Of Courage veya Pure gold Mask çıksaydı yine böyle düşünürmüydün merak ediyorum hacı

O dediklerin varya yuregimi hoplatti desem öyle bir seyin basima gelmesini birak dusunmesi bile kabus falla allahdan daha ezik kıvamindayim server yeni hesabi ilerki zamanlarda boyle birseyin basimiza gelmemesi temenisiyle başarılar diliyorum kardeşime colombusda sevgiler... goruselim arada :D

• haydaa server yine yok oldu
  • James Cook aramıza döndü fakat yine bir rollback gelmiş. Ne güzel odunculuğu lvl 21 yapmıştım lvl 3 gemi için düştüm yollara server kapandı ve rollback geldi olacak işmi bu ya.
  • again bu sabah gene server shutdown sebep connection problem yazdi adamlar :D cok can sıkıcı gene roll back arada bisi keşfetttim adamlar sistem mesajindan once sen oyunu kapat diye mesaj atiyolar 10dk icinde falan diye onceden yoktu bu belki roll back'den etkilenmememizi saglayabilir deneyelim gorelim :D
  • Beyler bu cvo nasıl indirilio yaw..http://voyagecenturyonline.com/download.php burdan indiremedim.biri bu sorunu halletmemde yardımcı olursa sevinirim.
  • kardesim sen basta bi hata yapmıssın gordugum 3 farkli yere ki bunlardan biri cok alakasiz bir konu baslıgı altında bu konuyla ilgili yazi yazmissin diğeride ottoman navy guild alanina orasi tanisma ve guild le alakali olaylarin paylaşildigi alan fark ettinmi bilmiyorum postmu kasiyon nabiyon anlamadim neyse o senin kendi fikriyatin.Offical web sitesine gir download kisminda en altta 2 ayri stün görceksin orda soldaki bolum flash get yada benzeri download programlari ile indirebileceğin yerdir sağdaki alanda ise torent dosyalari bulunmakta bit comet azerus bit lord gibi programlari kullanarak indirebilirsin.

Bu dediğim programlari arama motorunu kullanarak indirebileceğin siteler de bulabilirsin. tekrar yaziyorum adlarini Flash get normal cekim icin torent icin azerus bit comet bit lord.

şimdiden kolay gelsin oyun size 1.3gm dolaylarinda patchlerde var ama fazla deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 10 Şubat 2007; 11:43:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackD

Beyler bu cvo nasıl indirilio yaw..http://voyagecenturyonline.com/download.php burdan indiremedim.biri bu sorunu halletmemde yardımcı olursa sevinirim.

eger torrent kullanmayi biliyorsan en iyisi torrent dan indirmen çünkü diger http serverlari resume özelligi vermiyor (üyeli olanlar haric)
  • james cook server i acildi tekrardan :D enteresan baya
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.