Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alykone

quote:

Orjinalden alıntı: silov

size bişi sorucam ben görev aldım merchant guild den ilk görev 10 muz ve 10 dates die bişe istiyo ama dates nerde bulamadım hangi şehirde olduğunu bilen biri söleyebilirmi

bide ben skill açtım mesela full speed skillini açtım ama aşşağı taşıyamıorum nası olucak aynı şekilde kılıç skillerinide taşıyamıorum

muz atinada dates de beyrutta yanlış animsamiosam bu arada selcuk arkadasin bilgisine ek olarak bende bir şey ekliyim =) las palmas tada lvl 3 log cikio =P

las palmasa kadar lvl1 gemi n'olur cok merak ediyom :D ve ne kadar sürede gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 7 Şubat 2007; 14:59:17 >
  • bende officer tufegi var ama kullanamıyom noble rank too low diyo bu noble rank nası artıyo? bide bizim nekadar oldugunu nası goruyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

bende officer tufegi var ama kullanamıyom noble rank too low diyo bu noble rank nası artıyo? bide bizim nekadar oldugunu nası goruyoz

alt tusuna basili tut nickinin yaninda commoner yazar bu senin noble rank'in.Alexde dogduysan ve alt a basili tuttugunda basinin ustundeki bayrak ottoman bayragi ise (yani gri) alexandre ve istanbuldaki sehir agalari diye adlandırdigim adamlara git.Adlarini hatirlamiyorum ama ikiside en arkada.Kırmızı ise basinin ustundeki bayrak atinalisin ozaman atinada ayni islemi yapicaksin.Npc nin etrafinda iki tane guard olur koruma icin bunlar ya bank clerk dir yada sehrin kiralidir diyim bakinca anlaman icin.Menüsü basit new apply rank yada I want to bilmemne diyen seceneği sec yeter gerisi gelir.

kolay gele
  • sagol yardımlarım için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alykone

quote:

Orjinalden alıntı: silov

size bişi sorucam ben görev aldım merchant guild den ilk görev 10 muz ve 10 dates die bişe istiyo ama dates nerde bulamadım hangi şehirde olduğunu bilen biri söleyebilirmi

bide ben skill açtım mesela full speed skillini açtım ama aşşağı taşıyamıorum nası olucak aynı şekilde kılıç skillerinide taşıyamıorum

muz atinada dates de beyrutta yanlış animsamiosam bu arada selcuk arkadasin bilgisine ek olarak bende bir şey ekliyim =) las palmas tada lvl 3 log cikio =P
    çok saol çözdüm ctrl+A tuşuna basınca kara da ve denizde yapabilidiğin bölmenin altında çıkıomuş bu arada dates in yeri için de saolun

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

ha bundan sonra benden cevap beklemeyin kardesim ben hic bisiden mesul yada sorumlu degilim burda bilgimizi paylaşiyoz yardim ediyoz rutbe yok diye sallayan yok okuyup geciyolar yarbayin ellerini öpen biraderlerim size diyorum az insan olunda yardimlarimiza saygi gösterin olurmu ha simdiden eyw herkese sorulariniza cevap vercek arkadaşlarada allahdan sabir dilerim

tesekkür etmesini bilenlere basarilar pm den yada forumdan....

banlayin amk beni

walla sen fazla bile dayandın

• bu bankadaya para yatırabiliyomuyuz yatırırsak faiz veriyo mu
  • arkadaşlar size son bi soru bundan sonra soru sormicam inşallah ben kıyafet dikicektim ancak tekstil istedi ve ben bu tekstili bulamadım acaba hangi şehirden alındığını ya da nelerle yapıldığını sölerseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • En kötü bilgilerimle cevap vermeye çalışacağım tekstil dediği kumaş için gereken madde sanırım. Bu maddeleri istersen bitki ekerek çıkarırsın (Misal linen) istersen satıcılardan satın alabilirsin.

Fakat haberin ola her kıyafet için farklı şeyler istiyor. Ne istediği kağıt ta yazıyor olması gerekiyor oyunu bende bilmediğim için sana daha fazla yardımcı olamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 423423 -- 7 Şubat 2007; 22:15:27 >
  • textil linen,jute gibi bitkiler textil bitkileridir...bunlardan 5 tane topladınmı 1 tane cloth yaaprsın..cloth lada kıyafet...

ayrıca cloth u leather ve wool lardanda yapabilirsin....
  • ben de bu oyuna baslasam yardımcı olur musunuz ? ( özellikle de agwe kardeşim. )
  • james cook da iki cengaver corsicayi basarken :P

• ben oyuna yeni basladim biraz zor geldi yaw :) hep silkroad ko benzeri kolay oyunlar oynadıgım icin bu biraz karmasik geldi ama cook guzel bir oyun :) james cookda basladim anlamaya calisiyorum birazcik.
  • Tortugaya gidip korsan olanlari kesmeye gidiyom nihahahaha

buda VCO şiiri olsun

Fire Tower imi acarim
    Adami kandil gibi yakarim
    Ben Armed şipim
    Yaklaşani yakarim :P olmadi ama idare edin artik
  • warrior olmak ne kazandiriyor bir kazanci varmi
  • iste zevkli ve guclu oluon iste savasıon....baska oyunlarda nası savaşıon bundada ole iste...baska adamlarlada savasabiliyosun...pk sistemi var...korsan olabilion...bunları yaspabilmek icin savaş gemin olması ii olur yanı..

ama köşe olmak istiosan zengin olmak istiosan merchant gorevlerini yap surekli cok manyak para kaldırırsın....en kolayları kolay deilde yanı normal olanlar 150k 250k,500k....bazıalrı 1m 2m verio...
  • yaa oyunda paraya pek ihtiyacın olmuo zaten ben warriorum mesela 2 lvl armed shipim war hero unvanım war ama ayrıca merchant gorewlerini we handicraftsman gorewlerini de yapiorum senin karakterinle alakalı sakin sakin ciftcilik yapmak fln istiosn handicraft a younlaş,denizlerde bi sehirden bi sehire mal taşımak istiosn merchant ol,kotulukle sawasmak unvan kazanmak istiosan(weya iyilikle de sawasabilirsin korsan olup :P)warrior ol,hiçbiri diilde bilinmeyeni kesfetceksen adventurer a younlaş skill point derdi falan yok allahtan oyunda istediini yap :D bence en zewklisi warrior.Bu arada napcaksan yap ama questleri kesinlikle yap!!ii para,reputation point we skillerini geliştirmene yardımcı oluoo
  • bence var ama bu oyuncunun kabiliyetine gore değişir ben armed shiple her şeyi yapabiliyorum. ama adventurer ve merch shiplerin savaş kapasiteleri dusuk bu yüzden denizdeki boss gemilerin kesiminde bişi yapamiyolar armedla rahatlikla kesebiliyorsun ve item larda cok guzel suan elimde lvl70 gozcu durbunu var ki bu boss dan dustu ki server acilali daha 4 gün oldu olmadi.
  • hmmm o npc durbunleri pahalı mı yaa?ben npc ye sattım 15-30k ya gidiolardı
  • lvl 3 toplari nerede satiliyo?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.