Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ben bi görev aldım afrika fili bul dio gidiyom verdiği kordinata doğru bi parıltı oluyo 20 tayfa falan yolladım 1600 yakıtım vardı hepsi bitti ama bişi buamadılar bunu bulmak için özel bişi yapmak lazımmı mesela tam verdiği kordinatamı gitmem lazım bide dururkeen geminin altonda kırmıız ışık çıkıyo arada bu bişi olabilirmi biri bana yardım etsin
  • beyler ben macellan alexander da demircilik yapıyom kılıç isteyen ugrasın. Adamım baya çömez ama yinede 7 lvl kılıcı(şimdilik cuttlas) yapabiliyorum. Burda gavurların arasında kafayı yiyecem. Bir TÜRK görekte kendimize gelek
  • arkadasım bende denedim 45 tayfa yolladım aynı ışıkların oldugu yerde erzak bitene kadar bekledim ama bisi oladı gittim dedigi kordinatlara hiç bişi yok. Kafyı yememek elde degil
  • ''Exchanging and bartering''
    a merchant needs 20 baskets of wheat immediately.he hopes to exchange them with 10 baskets of fish

beyler bu görevde ne demek istiyo ben hemen cevirden yazdım ama bişi anlamadım bu merchand guildin 3. görevi yardım pls pls pls pls
  • tam olarak diyo ki merchantın derhal 20 sepet bugdaya ihtiyacı var. o bugdayı 10 sepet balıkla takas etmeyi umuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxmaximusxxx -- 4 Şubat 2007; 11:43:09 >
  • arkasim ben adamın dedigi kordinata gittim arastırmaya basladım. geminin altı kırmızı olunca 1-2 adamın arastırma esnasında öldü demektir zaten solundaki pencerede ayrıntı yazıyo. sonra burada hiçibişi yok bibi bir yazı yazdı aynı pencerede bende biraz sagda arastırmaya basladım ve sonunda buldum. sende o kordinatların yakınında arastırma yap zaten yaklasınca yaldızlı bişiler oluyo
  • simdi ben 20 sepet bugday alip adama mı vercem görevde yoksa 10 balık alıp omu bna 20 bugday vercek onu anlamadım bide balk istiyosa nerden alcam yoksa gidip yakalıcammı bu arada dediğin gibi adventure görevini yapcam
  • bence adam senden 20 bugday istiyo. ama adam kabul etmezse 10 balık tut
  • Bir an evel 20 buğday istiyor. 10 baliık karşılağında takas yapmayı umuyor.
  • şimdi bende tüccar gemisi var ben merchant görevlerini yapıyom ama diğer görevleride yapsam bişi olurmu
  • birde ben geminin şeklini nasıl değiştircem galiba lvl atyaınca oluyoı ama nasıl lvl atlıcak bilmiyom
  • benim de bir sorum var bende logbook var şimdi benimbunun dogrulugunu tastik ettirmem yani authenticating yapmam lazım nerede nasıl yapabilirim.(sade istanbul yada alexander demeyin adamın o şehirdeki yerinide söyleyin lütfen)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

benim de bir sorum var bende logbook var şimdi benimbunun dogrulugunu tastik ettirmem yani authenticating yapmam lazım nerede nasıl yapabilirim.(sade istanbul yada alexander demeyin adamın o şehirdeki yerinide söyleyin lütfen)

valla dediğinden bişi anlamadım bende yeniyim zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxmaximusxxx

benim de bir sorum var bende logbook var şimdi benimbunun dogrulugunu tastik ettirmem yani authenticating yapmam lazım nerede nasıl yapabilirim.(sade istanbul yada alexander demeyin adamın o şehirdeki yerinide söyleyin lütfen)

tavernlerde onları tastikleyen npc ler onlardan tanımlatabilirsin...

Gemiyi lvl atlatman içinde gemi çeşidine gore geminin levelini artirman lazim mesela ticaret gemisiyse lvl 10 structure yapicaksin lvl 11 de voyage olucak 1. sayfada vardi bu ornek savas gemisi icin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

şimdi bende tüccar gemisi var ben merchant görevlerini yapıyom ama diğer görevleride yapsam bişi olurmu

olacagini sanmiyorum bende yapiorum =)
  • alexander daki npc nerede bilen var mı? tamam ben buldum bulamayanlar için şehrin içinde haritayı açın haritanın en altında Artes bu işlere bakıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxmaximusxxx -- 4 Şubat 2007; 17:15:33 >
  • birde merak ediyorumda ben o kadar acık denizde geziniyom ama niye hiç bi korsan yada baska biri gelip saldırmıyo?
  • uff sorulara bak iştahım kabardı :D

Geminizde goods varsa saldırıya ugrarsınız yoksa pek size ugramazlar

Log book lar tavern de değil her şehirde bu book lari sizden alip size para ve rep veren adamlar var onlara vermeniz gerekiyor tavern lerde bunu alan npc yok.

Trader gemiler merchant gorevleri yapabildiği gibi diğer gorevleride yapabilir. Ama armed ship gorevlerinde baya zorlanırlar gibime geliyo onuda diyim.
    Diğer adventurer ve armed shipler de trader gorevlerini yapabilir. Ben Armed ship im trader görevlerini para durumum sıkıştıgında yapiyorum.

Trader gorevleri size boquence diye bir skill var skill sayfasını açtıgınızda goruceksiniz onu yükseltir birde geminin exchange skillini
    Adventurer gorevleri voyage ve manevrability skillerini geliştirir.
    Armed ship gorevleri ise sea battle ve millitary equipment skillerini geliştirir.

Bunlari uc farklı gemide kasabilir turu ne olursa olsun ama dediğim gibi armed ship gorevlerini diger gemilerin yapması biraz zor olacaktir.Size tavsiyem kolay yapabilmek icin geminizi lvl2 yapin öyle armed ship gorevlerini yapin(trader ve adventurer gemileri için)

• Arada arkadaşlar silah yapimi ve terzilik de ben baya ilerledim (lvl26) isteyen arkadaşlar benden silah yada kıyafet alabilirler fakat gerekli malzemeleri toplayıp getirmek şartıyla armed ship oldugumdan pek karada maden odun calisamiyorum gerekli repi ve sea battle'i toplamam lazimki bir ust lvl e atliyim
  • cvp ların için teşekürler bi sorum daha olucak mesela bi trader lar istediğimiz zaman armed yada adventure diye değiştirebiliyozmu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.