Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Ben Voyage Century Online Türkiye forumu yaptım ama portalla beraber.Link:http://voyagecentury.phpbb24.com/
    Şimdilik siteye oyun haritaları,rehber,ssler vs. koydum.Forumda rütbe sistemi,tema benzeri şeyleri hallettim ama forumda mesaj ve üye yok.Yakında onlarda gelir.Google'dan "Voyage Century" yazıp Türkçe Sayfalarda aratırsanız ilk sayfada görürsünüz.İyi oyunlar.

tebrikler güzel çalışma olmuş..bu site sadece da gama serverını mı kapsıor...bizimkide 2 güne kadar orjinal voyage forum sitemiz açılıor şu an yapım aşamasında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 25 Ocak 2007; 21:48:31 >

• nedir bu kvga gürültü anlamıyorum her poka bi kavga çıkıyor kim ne derse desin çok gereksiz bir tartışma. güçlü olan keser anubisi:) ve diğerleride oyunu sonradan öğrendikleri için geriden geliyorlar. ama ne bu hırs anlayamadım. bırakın kavgayı herkez kendi yoluna gitsin uğraşmasın birbiriyle. sonuçta burası bir rehber paylaşmak amaçlı. ha eğer illa didişcez diyosanız oyunda halledersiniz. bence bırakın burda tartışmayı lvlinizi kasın
    İyi eğlenceler
  • Kavga etmeyi keselim.Türkler olarak amacımız birbirimize destek olarak ilerlemek olmalı,köstek değil...
  • assdass'ında dediği gibi 1 hafta gibi bir süre içerisnde sitemiz açılıyor arkadaşlar.İnşallah orada daha iyi bir ortamda konuşup,beraber birşeyler paylaşıcaz.Sevende,çekemeyende sağolsun birşey diyemiyorum,dilimde lafalr tükendi çünkü...Sadece gülüp geçiyorum bu yukarıdaki resimlere ve tartışmalara...Site bir aksilik olmazsa 1-2 güne deiyorum,ama daha sağlam birşey yapmak isitoyruz...Yani kafadan sallama bir site veya bedavaya dagıtılan forum sitesi türünden birşey olmayacak...Burdaki tartışmalarda bıktım çünkü.Bu kadar rehber hazırlayalım,dil dökelim oyunu anlatalım daha sonra aldığımız,karşılaştığımız olaylara bak...Geçen adam küfür etti modlar onu banlamak yerine sadece mesajlarını silmekle yetindiler...Eskiden biz ufak küçültücü bir şey söyleyince hemen 7 gün ban'ı yerdik...Mod'lara bu konuda kızgınım gerçketen...Onun dışında boy gösterisi yapılmak için açılmış ve içinde tek bir bilgi ile olmayan bir-iki topic gördüm bugun...Ordan devam etsinler arkadaşlar onlar.Onlar sadece oradan devam ederler.3-5 kendini bilmezin yüzünden ben topic'i silecek değilim...İnanın şu anda girdim UrbanBoy ile 1-2 yeni arkadaşın mesajlarını görünce içime bir rahatlık geldi.Ben kimseden çekinecek yada geri çekilecek bir tipte adam değilim...Alayınız sıraya geçsin,kralınız bir adım öne çıksın.Hadi bakayım,sağdan gidin cüzdan bulursunuz şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 26 Ocak 2007; 1:43:46 >

• abi yeni yerleri nasıl keşfedecem ?
    isimi urbanın dediğimi abi ?
  • ya çok çok biliorum bana kızaaksınız çünkü biyerde görmüştüm ve bulamadım abi bu haritalardan kaç tane toplayınca açılıyor ve açılınca napıcaz ayrdım ederseniz çok minnettar kalırım haydi Türkler gösterin gücünüzü heryeri feth edicezzz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdass

quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Ben Voyage Century Online Türkiye forumu yaptım ama portalla beraber.Link:http://voyagecentury.phpbb24.com/
    Şimdilik siteye oyun haritaları,rehber,ssler vs. koydum.Forumda rütbe sistemi,tema benzeri şeyleri hallettim ama forumda mesaj ve üye yok.Yakında onlarda gelir.Google'dan "Voyage Century" yazıp Türkçe Sayfalarda aratırsanız ilk sayfada görürsünüz.İyi oyunlar.

tebrikler güzel çalışma olmuş..bu site sadece da gama serverını mı kapsıor...bizimkide 2 güne kadar orjinal voyage forum sitemiz açılıor şu an yapım aşamasında..

Bu site oyunla ilgili herşeyi kapsıyor.Daha geliştireceğim.Bu daha başlangıç.Birde kendi guidınızın bölümünü ekleyebilirim.Sadece söylemeniz yeter.

• beyler kusura bakmayın tamamını okuyamadım turklerın yogunlukta oldugu server hangısı oyunu ındırdım kuruorum su an da nerde baslarsam guıld falan var saglam benı alabılecek merchant olucam ben
  • @agwe
    Yürü be voyage century'nin kralı sensin kim tutar seni.Gerçekten süper adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultragamer -- 26 Ocak 2007; 17:54:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultra_GameR

@agwe
    Yürü be voyage century'nin kralı sensin kim tutar seni.Gerçekten süper adamsın.

biri gitse öbürü gelio ya...
  • Ya adamın ettigi lafları gormuonmu.
    "Ben kimseden çekinecek yada geri çekilecek bir tipte adam değilim...Alayınız sıraya geçsin,kralınız bir adım öne çıksın.Hadi bakayım,sağdan gidin cüzdan bulursunuz şimdi... "
    Offf tarza bak yaw. Biz boşuna tartışmısız bu adamla.
  • quote:

Ya adamın ettigi lafları gormuonmu.
    "Ben kimseden çekinecek yada geri çekilecek bir tipte adam değilim...Alayınız sıraya geçsin,kralınız bir adım öne çıksın.Hadi bakayım,sağdan gidin cüzdan bulursunuz şimdi... "

sen tartışmassın sen ana bacı küfür sayarsın mod larda bakar...
  • Haklı gördü adamlar demek ben bilmem
  • quote:

Ya adamın ettigi lafları gormuonmu.

Sen hala burdamısın?!Biraz kendinden utansan,azıcık delikanlı olsan ettiğin küfürlerin arkasında durursun.Mod'lar hiçbirşey bile yapmadılar sana nedense...Ayrıca senin gibi adamlarlar tartışmaya bile girmem zaten yukarıdaki lafımda senin tipteki adamlar içinde,diğer türlü insanca anlatınca anlamazsınızı malesef böyle konusunca dokunuyor sanırım...
  • Arkadaşlar bi yanlış anlaşılma oluyo burda guildden ben kendi isteğimle çıkmıştım ve tekrar girdim neresi ile dinlediği(okuduğu) belli olmayan arkadaşların lafına lütfen inanmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro.Dr.Oyun -- 26 Ocak 2007; 20:10:58 >
  • Arkadaşlar oyun kaç mb çok güzel gibi de kota...
  • ya biraz alakasız olucak ama

okuduklarımda dikkatimi çeken bişi oldu "asdass" oyunun oynamayı ii biliyo olabilirsin ama sürekli diğer kişileri ezme çabasındasın sürekli milletin açığını arayıp onların yaptığından daha iyisini yaptığını kanıtlama çabasındasın amacın bilgi paylaşmak değil show yapmak sürekli alaycı tavırlarda cvplarla karşındakinin siniri bozmaya çalışıyosun çok fazla yukardasın biraz aramıza in...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

ya biraz alakasız olucak ama

okuduklarımda dikkatimi çeken bişi oldu "asdass" oyunun oynamayı ii biliyo olabilirsin ama sürekli diğer kişileri ezme çabasındasın sürekli milletin açığını arayıp onların yaptığından daha iyisini yaptığını kanıtlama çabasındasın amacın bilgi paylaşmak değil show yapmak sürekli alaycı tavırlarda cvplarla karşındakinin siniri bozmaya çalışıyosun çok fazla yukardasın biraz aramıza in...

ne konuştun beee

edit:bu arada nedir bu sidik yarisi anlamadim sonuçta 10 yıl sonra ne yaptığınızı hatırlamicaksiniz bile ha o ha siz ne fark var savasmayalim sevişelimmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycado -- 26 Ocak 2007; 21:26:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

ya biraz alakasız olucak ama

nerden çıkardın bunları...ne alaka benim sürekli birilerini ezme cabasi içinde olduğumu nerden biliosun...benim atistigim adamlarla aramda ne geçtiğini biliomusunda böle konuşuosun...ben sebeb siz yere kimseye laf atmam..muhakak bi sebebi vardır....bu bölümde kaç kişiye gerek burdan gerek oyundan gerekde özel mesajla yardım ettim ben...ama adam kalkıp rehberde kocaman yazan seyi sorarsa ben ona sitem ederim...ama dier atistığım kisilerle münakaşımın arkasında muhakkak bi durum vardır...bundan başka şeyler çıkamayın....bende sıkıldım artık malum guilden kisilerle atışmaktan onlarla değmiycek kadar zaman kaybediorum çünkü....

• Toplasan Şu Oyunda Kaç Tane Türk Var? 20-30-40 vs...

Yarisi Birbirine Düşman O Birine Öbürü Ötekine Sayıp Sövüyor..Oyunu İyi Bilmek Değil Oyunda Birbirini Desteklemek Önemlidir..Birbirinize Destek Olacağınıza Köstek Oluyorsunuz..

Foruma Bir Neşeyle Giriyorum Hayda Yine Birbirlerine Girmiş Millet Anlamıyorum Ne Paylaşamıyorsunuz..?

Yardımlaşma ve Dayanışma İçinde Bir Oyun Dileklerimle

Saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.