Bildirim
VP-D363i + TRIPOD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung VP-D363 ile ilgili görüşlerini (özellikle gece çekimini) hemen yazabilirsen çok memnun olurum. Sitede çok az yorum var. Tripod ile beraber satan mağazalar var. Ancak tripodun markasını yarın öğrenebileceğim. -
Selam disposable,
Aşağıdaki link'ten mini dv kameralar için kullanılan tripod'u bulabilirsin, 23-24 YTL gibi.
Kameranın çekim kalitesini gece (kapalı mekan) ve gündüz dış mekan çekim kalitesi hakkında, zoom süresi konularında yorumlarını acil rica ediyoruz.
Saygılar,
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154749&productid=evsonywt3150dvm -
geçen bir arkadaşın çocuğunun anaokulu gösterisini çektim ışığın zayıf olduğu yerler çok karanlık çıktı. eğer fazla bir beklentiniz yoksa kamera fena değil ama görüntü kalitesi pek iyi değil fazla zoom yaptığınız zaman görüntü dağılıyor 4-5 sn sonra düzeliyor. daha gündüz dış mekanda çekim yapma fırsatım olmadı yapınca onuda yazarım -
kamera konusunda SONY (görüntü kalitesi)tartışmasız bir numara deniyor bende hc 46e almayı düşünüyorum -
Canon'u unutmayalım, canon TR de pek tercih (?) edilmesede yurt dışı review siteleride sony den hicde altta degiller , hatta daha dazla tercih edilmektedirler.
Sanirim sony TR ye cok daha erken girmis ve de pazarlama & servis agini kurmus oldugu icin daha fazla taninmakta ve satilmaktadir.
Canon dv cam'lerden alipta kalitesinden pisman olan bir site sakini gormedim.
slm -
Makkinist yorumlar için teşekkürler, gündüz çekim yorumlarınıda yazarsan ve benim gibi bu cihaı düşünen arkadaşlar yorumlarından faydalanmış olur.
Tekrar teşekkürler,
Saygılar, -
benim bu cihaz hakkındaki yorumum da burda
http://forum.donanimhaber.com/m_7230247/tm.htm -
bende dün bu makineden aldım.Bilgisayarla bağlantıyı kuramadım daha.loş ortamda iyi değil gibi geldi.zaman göstercek nasıl bir alet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X