< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsemre34 -- 5 Nisan 2024; 1:4:15 > |
VPN

-
-
Windscribe adında bir VPN var. Ben yıllardır bunu kullanıyorum. Eskiden devlet sosyal medya yasağı vb. getiriyordu kullanıyordum. Şimdilerde tozlu raflarda. Ücretli bir VPN. Ücretsiz 10 GB hak veriyor. Bir yerden takip edince +5 GB daha veriyor. Aylık 15 GB hak veriyor. Sürekli kullanım için az olabilir. Ücretleri senin için şimdi baktım. Yıllık plan alınca aylık 5.75 dolara geliyor. İşin VPN üzerine kuruluysa fiyat olarak bir şey değil. Yıllık plan almazsan aylık 9 dolara geliyor. Hiç bir problem yaşamadım bu arada. Bende bir sürü VPN kullandım. En iyisinin bu olduğunu düşünüyorum.
-
teşekkürler hocam birde ben otomatik olarak ıp seçen vpn arıyorum yani ıp değiştire tıkladığımda sürekli farklı bir ülkeye farklı ıpye atmasını istiyorum ama o kadar vpn denedim hiçbirinde böyle bir özellik yok senin kullandıkların arasında bu özelliği olan varmı yani her seferinde farkı ıp için farklı sunucu ülke seçtirmeyen manuel olmayan varmı windscribe böylemi mesela otomatik değiştir seçeneği varmı ?
-
Şimdi denedim. VPN'i her bağladığımda farklı bir ip'ye bağlanıyor. Kapatınca otomatik benim ip'ye dönüyor. İstersen bi yükle bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Proton çalışıyor bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X