Şimdi Ara

VPN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • allah aşkına kimse burda nası vpn kurulacagını bilmiyormu yaw... bilen birisi varsa anlatsın lutfen...
    gereksiz cvb atmayın ...

• VPN ile ne yapmak istiyosun. Yardımcı olmaya calısacagım
  • dsl ustunden ( windows xp ) dosya paylaşımı ve diğer şeyler...
    ayrıca modemlerde vpn desteği yok ama direk natla yonlendirme yapabiliyorum.
    serverın kurulumu nasıl yapılıyor? xp de bunu nası yaparım...herhangi bir xp de calısan vpn server varmı? 2003 serverın ustunde geliyo zaten onu biliyorum...bi de clientten nası baglanılır 2003 teki servera...
  • Xp için vpn server yok ama Cisco VNP Client diye bir program var. İnternetten indirip kullanabilirsin. DSL hat demek istedigin ADSL ise(Cünkü DSL hatlar biliyosun telekom tarafından saglanan kiralık hatlardır.) static ip lerinin olması gerekli. ikinci soruna istinaden. 2003 servera client olarak bağlanmak için Domain Admin olman gerekli. Bunu da Admin olarak 2003 de admin user tanımlanması gerekli
  • bu cisco vpn clien serverlıkta yapabiliyormu??
    2003 te ise bahsettiğin kullanıcı tanımlamasını biliyorum.ancak clientten nasıl bağlanacağımı bilmiyorum.
    ayrıyetten çok saol
  • yok cisco VPN Client bir yazılım. Yani söyledigin cok alakasız bişey:) bilmedigin için zor tabi.:)

ayrıca rica ederim
  • onun bir yazılım oldugunu biliyorum da bu clientin bi de server ı yokmu ?
  • bilgisayara X STEEL programı kurdum ve illaki interneti veya VPN yi görmesi gerekiyormuş. ancak VPN yi kurdum ama yetmedi programı kurmadan önceki aldığım hatayı aldım. kursdan bir arkadaş ise '' bir arkadaş geldi XP cd'sinden bir dosya kopyaladı ve program çalıştı'' dedi. cd ye gerek var mı? yoksa nerde hata yapmış olabilirim?
    arkadaşlar yardımlarınız için
    şimdiden teşekkür ederim
    iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.