Şimdi Ara

Vpn Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımla telefonum arasında vpn bağlantı kurmak istiyorum. samsung marka telefon kullanmaktayım. yani android işletim sistemine sahip cihazım. bu vpn bağlantısını bilgisayarımı uzaktan kontrol etmek için falan kullanmıycam.
    Bilgisayarımda güvenlik kameralarını izlediğim program bulunmakta. kayıt cihazının markası unimoc . güvenlik kameralarını izlemek için gerekli olan programı telefonuma kurdum. wirelesten bağlanıp iş yerindeyken kameraları izleyebiliyorum. ama eve gittiğim zaman izeleyemiyorum. yani kayıt cihazının dışardan izlenebilme özelliği yok. yerel ağda izleyebiliyorum. zaten ip leri statik olarak vermiştik. şimdi ben eve gittiğim zaman aynı local ağdaymış gibi bağlanabilip kameraları izlemem gerekiyor. internette baya araştırdım. başka bir bilgisayara vpn ile bağlantı kurmayı anlatmışlar hep.

yani şöyle özetleyeyim. iki tane bilgisayarım var. birisi evde birisi iş yerinde. eve gittiğim zaman iş yerimdeki bilgisayarıma bağlanabilmem için vpn bağlantısı kurmayı biliyorum. ama iş yerimdeki bilgisayarı bu özelliğe yani vpn ile başka bir bilgisayarın bağlanabilmesi için ne yapılması gerektiğini bilemiyorum. bu özelliği öğrenebilirsem telefondanda rahatlıklı vpn ile iş yerimdekil bilgisayarıma bağlanıp aynı ağdaymış gibi telefondan kameraları izleyebilicem.

umarım anlatabilmişimdir. vpn bağlantısı ile bir bilgisayara bağlanmayı biliyorum. ama bağlanacağım bilgisayarın ayarlarını yani vpn e açık hale getirmeyi bilmiyorum. bana bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

• Direk pc üzerinden telefona vpn yapıcagın için ya bir programla yapabilirsin yada microsoftla iletişime geçip pc üzerinde vpn ayarlarını yapıp telefonla uyarlaman lazım çok işin var haberın olsun
  • Arkadaşlar telefon işini karıştırmayın siz. ben sadece iki bilgisayar arasında vpn bağlantısı kurmak istiyorum. yani birisi sunucu birisi istemci. yani birisi server olucak birisi diğeride client. clienti servere bağlamayı herkes açıklamış internette onda sıkıntı yok. ama sunucuyu nasıl vpn bağlantıya hazır hale getiriceğimizi kimse anlatmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus750 -- 5 Kasım 2014; 11:52:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.