Şimdi Ara

VPN client ile internete çıkış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bi tezatlık var mantık olarak mümkün olması gerekiyor.

$imdi şöyle anlatıyım. Bilgilerin depolandığı bir sistemimiz var buna bize verilen bir static ip üzerinden bağlanıyoruz. Bunun yanında bilgilerin doğruluğunu check ettiğimiz bir vpn server var fakat vpn server ı açınca ağ üzerinden ve internet üzerinden işlem yapamadığımız için çift bilgisayarla çalışmak zorundayız. Grup başına düşen tek bilgisayar ile çalışıyoruz şu anlık. Vpn kurulu bilgisayar ile internet çıkışını yada ağ çıkışını nasıl ayarlayabilirim?

• Bir arkadaşımız daha sormuş ama sorusu havada kalmış benim de merak ettiğim tam anlamıyla bu.

"Ben bir pc ile vpn kurdum. networkte pc'ler gözükmüyor. ne yapabilirim"
  • Redox yapman gereken su soruyo sordum ama cevabinida buldum..RUN komutuna gelip \\Local ip yazman .. hepsi bu kadar..
  • anladığım kadarıyla VPN bağlıyken hem internet hemde ağdaki diğer pc lere erişmek istiyorsun ağdaki diğer pc lere bguzelsoyy arkadaşımızın yöntemi belki olabilir (denemedim) ancak benim bildiğim kadarıyla VPN bağlıyken internete giremezsin çünkü o programın amacı o sanal gğvenli ağ oluşturmak eğer işin içine internet girecekse güvenlik kalmaz...
  • AdReNaLiYn olayi denedim tamamen bu sekilde calismaktadir..

MCSA...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.