Şimdi Ara

VPN ile Local Network Oluşturma Hakkında Yardım..Acil ve Ücretli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sistem kurmaya çalışıyorum bir vpn server oluşturdum ethersoft ile. İşyerinde router ile vpn client yaparak routera bağladığım cihazlar ile evde vpn client bağlantılı bilgisayarım arasında bağlantı oluşturmak istiyorum. Aşşağıda şemaya dökmeye çalıştım. Mikrotik modemler ile bunu yapmaya çalıştım fakat birtürlü beceremiyorum mantıksal hatam mı mevcut acaba. Evdeki bilgisayarımdan vpne client olarak bağlanınca bilgisayarım 192.168.30.11 alıyor fakat router ile yaptığım vpn client bağlantısını aynı lokal ağ içinde dağatamıyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.. Nasıl bu bağlantıyı gerçekleştirebilirim.

Ayrıca ücretli destek verebilecek arkadaş varsa da ayrıntıları konuşabiliriz skype adresim : afiratengur

VPN ile Local Network Oluşturma Hakkında Yardım..Acil ve Ücretli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afengur -- 31 Temmuz 2014; 20:05:54 >

• Bilgisayarinizdaki sanal VPN network kartini, baska bir network kartiyla koprulerseniz ikinci kartinizdan VPN networkunuz dagilir tabi karsi tarafta bunu engelleyecek bir durum yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Bilgisayarinizdaki sanal VPN network kartini, baska bir network kartiyla koprulerseniz ikinci kartinizdan VPN networkunuz dagilir tabi karsi tarafta bunu engelleyecek bir durum yoksa.

köprüleme işinden kastınız nedir acaba router içindemi bu köprüleme işini yapmam gerekiyor.. yapabilirim diyorsanız ücretli destek alabilirim sizden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afengur

quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Bilgisayarinizdaki sanal VPN network kartini, baska bir network kartiyla koprulerseniz ikinci kartinizdan VPN networkunuz dagilir tabi karsi tarafta bunu engelleyecek bir durum yoksa.

köprüleme işinden kastınız nedir acaba router içindemi bu köprüleme işini yapmam gerekiyor.. yapabilirim diyorsanız ücretli destek alabilirim sizden ?

bknz;

http://www.youtube.com/watch?v=OFLtw0uxDYY

• afengur A kullanıcısına yanıt
    merhaba sorun halen devam ediyor ise pm atarak iletişime geçebilirseniz yardımcı olurum. profesyonel olarak bu işi yapmaktayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.