Şimdi Ara

VPN Programı tavsiyeleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
88.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısmen evet kısmen hayır.

Her ülkede log zorunluğu yok. Bu yüzden eğer vpn sunucusu Kıbrıs gibi bir ülkedeyse, sunucuya log zorunluluğu getirilemiyor. Şayet bu Türkiye'deyse biliyorsunuz son iki yılın kayıtları tutulmak zorunda.

VPN araştırması yapıp hidemyass gibi programları kullanmak isteyenler olursa, inceleme yazıma baksınlar.http://www.incele.co/hidemyass-vpn-programi-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgxg2 -- 20 Temmuz 2014; 13:59:29 >
  • Kardeşim hotspot'un reklamlarından **** ile kurtulabilirsin, bahsettiğin bilgisayarsa chrome eklentisi olan zenmate'i tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 mgbyt iyi bir rakam mı sizce bu kotayla neler yapılabilir, videolu cahat yapmak için çok az değilmidir bilgi verirmisiniz...
  • Zenmate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 3 Ekim 2014; 16:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aramen

başlıkta gördüğüm kadarıyla kotalı saçma sapan vpnleri kakalamaya çalışmışlar :D Vpn kullanacaksanız ya ücretisiz sürümlerin reklamlarına ve yavaşlığına alışacaksınız, ya da güzel bir ücretli program kullanacaksınız. ben şahsen böyle şeylere para harcamayı saçma buluyordum ama phormu duyunca ucuz bir şeyler bakındım. genelde karşıma 3 tane serverı olan dandik programlar çıktı. her gördüğünüz vpni indirip satın almayın, bilgisayarınıza zarar verirsiniz. firmanın büyük ve kaliteli olmasına dikkat edin. bu konuda ben kesinlikle purevpni öneririm. 35 farklı serverı var, 7-24 online danışma olayı var ve ayda 8 lira. kendim kullanıyorum şuan kesinlikle öneririm. bir 3 gün deneme süresi var, deneyin. kaliteli hizmet neymiş görürsünüz :Dwww.purevpn.com bakmak isterseniz.

android uygulaması da var, satın aldığınızda hem bilgisayarda hem iphoneda hem androidde kullanabiliyorsunuz. ben androidde kullanıyorum, sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

keşke 8 tl olsa 8$

• Vpn bile kullansan girdiğin siteleri göremicek ancak yaptıgın aşırı trafi seni ele verecektir.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    hocam hot spotun cracki ile ilgili bilgi verebilir misiniz hala crack yaparak full sürümü kullanma şansımız var mı varsa nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

hocam hot spotun cracki ile ilgili bilgi verebilir misiniz hala crack yaparak full sürümü kullanma şansımız var mı varsa nasıl

uzgunum, vpngate.net e goz atabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VPN konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Evimde ki internete pc, tablet, akıllı telefon gibi cihazlarla bağlanıyorum. VPN programını internete bağlandığım tüm cihazlara kurmam şart mı?

Direkt modeme VPN kurarak, internetime bağlanan(kablolu ve wifi ile) bütün cihazların yasaklı sitelere erişimini sağlayabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimitar

VPN konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Evimde ki internete pc, tablet, akıllı telefon gibi cihazlarla bağlanıyorum. VPN programını internete bağlandığım tüm cihazlara kurmam şart mı?

Direkt modeme VPN kurarak, internetime bağlanan(kablolu ve wifi ile) bütün cihazların yasaklı sitelere erişimini sağlayabilirmiyim?

PureVPN'de bu hizmet mevcut. Bir de OpenDNS diye buna benzer bir hizmetleri daha var. Hazır Türkiye pazarına giriş yapmışlarken bir gözat.

http://purevpn.com/tr/

• Okayfreedom diyen olmamis

+18 ciler hadi yine bendensiniz

• CeLL-MaN kullanıcısına yanıt
    http://www.****larindir.com/hide-ip-easy-full-indir-ip-gizleme.html

Yalnız Google Chrome kullanıyorsan Zenmate eklentisini kur hiç uğraşma çatır çatır gir istediğin yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztercan -- 1 Mart 2015; 21:39:45 >
  • Ne için vpn kullanacağınızı seçin

Download

Gizlilik

Engellei içeriklere erişim

Kişisel Görüş: Her ne olursa olsun Hidemyass seçmeyin log tutma ve paylaşımları ayrıca tecrübelerimden çok kötü bir firma olduğun söyleyebilirm. Hızlı ve büyük bir firma olabilir ama güvenlik 0. İpvanishten uzak durun tüm gizlilik bloglarında İpVanish paylaşılmış sanki hepsi bir ağız yapmış gibi güvenmiyorum ben açıkçası. İpVanishi reklam edenlerin de çıkarı olmasa etmezler emin olun, sizin kötülüğünüz istemiyorlar ama sizin İpVanish kullanmanızı istiyorlar. ipredator denenebilir sonuna kadar kampanyaları da oluyor arada. BolehVpn denenebilir. Tor prjeleri yakından takip edilebilir. Ama güvenlik için free kullanmak bence en iyisi
  • Ipvanish Turkiye'de de bulunan istanbul, izmir ve Bursa sunuculari dahil dunyanin en guvenilir vpn firmalarindandir. Sifir log politikasi mevcuttur. Yani sizin onlara gonderdiginiz ilk baglanti loglarini bile tutmazlar. Ayrica eski bir CDN (Starlink content delivery network) firmasi oldugundan direk backbone router'larin bulundugu isp'lerde usunuculari bulunur ve bu sebeble hizlari yuksektir.

Bunun Tr'de destegini veren kisiler yuksek teknik bilgi birikimine sahip güvenlik danismanligi yapan kisiler. Turkiye'de cogu vpn firmasinini Tr'de promote eden kisiler pazarlama kokenlidir. Oncelikli satis odakli olup gerilla marketing uygularlar.

IPVanish 'in, blog.saklansana.com uzerinden kullanicilari guvenlik konusunda bilinclendirme hedefi vardir. Kisisel guvenligin ve gizlilgin gunumuzdeki onemini vurgular.

Baska hicbir vpn firmasinin kullanicilari guvenlik konusunda bilinclendiren, Turkce destegi olan bir guvenlik portali yoktur. Sadece vpn incelemeleri yapip satisa yonlendirirler.

Sonradan gelen edit:

Ucretsiz vpn'ler sanildiginin aksine daha guvensizdir:

Ücretsiz VPN sağlayıcıları aktivitelerinizi kayıt altında tutabilirler, ve gezinme davranışlarınıza göre özel reklamlarla canınızı sıkabilirler.
    Kullanım alışkanlıklaırınızı belirleyip, ilerisi için size gösterecekleri potansiyel reklamları belirleyebilirler.
    Daha az sayıda sunucuları olmaktadır ve gizliliğe, paralı olanlar kadar önem vermezler.
    Çok iyi hizmet verenler vardır ancak gezintilerinizin kayıt altına alınması yani loglama ve gizlilik sizin için önemliyse ücretsizlerden sakınmanız gerekir.

Gene de bütçeniz çok kısıtlıysa ve hızlı çabuk ortalama bir güvenlik arıyorsanız sizin için çok iyi bir seçim olabilirler.
    Üyelikli VPN sağlayıcıları gizliliğinizi ve güvenliğinizi daha ciddiye alırlar, çünkü zaten bunun için para vermişsinizdir.
    Kullanıcı davranışlarını kaydetmezler ve size reklam göstermezler.
    Gerçekten nette verinizin kayıt altına alınmasını istemeyen kişilerdenseniz, gizlilik ve güvenlik sizin için önemliyse, ücretli servisleri tercih etmek avantajlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fobix -- 8 Mart 2015; 18:38:37 >

• bedava vpn istiyorsan bu videoyu inceleyebilirsin.

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=j9yl1xsy20E
  • quote:

Orijinalden alıntı: fobix

Ipvanish Turkiye'de de bulunan istanbul, izmir ve Bursa sunuculari dahil dunyanin en guvenilir vpn firmalarindandir. Sifir log politikasi mevcuttur. Yani sizin onlara gonderdiginiz ilk baglanti loglarini bile tutmazlar. Ayrica eski bir CDN (Starlink content delivery network) firmasi oldugundan direk backbone router'larin bulundugu isp'lerde usunuculari bulunur ve bu sebeble hizlari yuksektir.

Bunun Tr'de destegini veren kisiler yuksek teknik bilgi birikimine sahip güvenlik danismanligi yapan kisiler. Turkiye'de cogu vpn firmasinini Tr'de promote eden kisiler pazarlama kokenlidir. Oncelikli satis odakli olup gerilla marketing uygularlar.

IPVanish 'in, blog.saklansana.com uzerinden kullanicilari guvenlik konusunda bilinclendirme hedefi vardir. Kisisel guvenligin ve gizlilgin gunumuzdeki onemini vurgular.

Baska hicbir vpn firmasinin kullanicilari guvenlik konusunda bilinclendiren, Turkce destegi olan bir guvenlik portali yoktur. Sadece vpn incelemeleri yapip satisa yonlendirirler.

Sonradan gelen edit:

Ucretsiz vpn'ler sanildiginin aksine daha guvensizdir:

Ücretsiz VPN sağlayıcıları aktivitelerinizi kayıt altında tutabilirler, ve gezinme davranışlarınıza göre özel reklamlarla canınızı sıkabilirler.
    Kullanım alışkanlıklaırınızı belirleyip, ilerisi için size gösterecekleri potansiyel reklamları belirleyebilirler.
    Daha az sayıda sunucuları olmaktadır ve gizliliğe, paralı olanlar kadar önem vermezler.
    Çok iyi hizmet verenler vardır ancak gezintilerinizin kayıt altına alınması yani loglama ve gizlilik sizin için önemliyse ücretsizlerden sakınmanız gerekir.

Gene de bütçeniz çok kısıtlıysa ve hızlı çabuk ortalama bir güvenlik arıyorsanız sizin için çok iyi bir seçim olabilirler.
    Üyelikli VPN sağlayıcıları gizliliğinizi ve güvenliğinizi daha ciddiye alırlar, çünkü zaten bunun için para vermişsinizdir.
    Kullanıcı davranışlarını kaydetmezler ve size reklam göstermezler.
    Gerçekten nette verinizin kayıt altına alınmasını istemeyen kişilerdenseniz, gizlilik ve güvenlik sizin için önemliyse, ücretli servisleri tercih etmek avantajlıdır.

Saklansana'ya sonsuz teşekkürler ayrıca sitede ki yazıları yazanlara sonsuz teşekkürler. Fakat İpvanish 0 loglama yapmıyordu bir kaç ay önce güvenlik politikalarını açıp okumaya erindim ama istenirse bakarım ki düşüncen az da olsa loglama yaptıkları.

Tekrar söylüyorum ne için vpn kullanacağımıza bağlı. O çok güvenlikli firmalar basit brute forcelar ile bile binlerce şifrelerini kaptırıyorlar. Arkamzda durmuyorlar. Yaptıkları her şeyi gizli tutuyorlar. Evett... pahalılar bizden para alıyorlar.

Hiçbir şey ortada olan kadar gizli değildir. Free vpn firmalarının yüzde 90 nı basit girişimlerdir açılır ve kapanırlar. Basittirler. Ve ayrıca kımi kızdırdığımıza bağlı bazı şeyler hma dan bizi bulan ipvanishtende bulur tordan bizi bulan psiphondan da bulur. Mac adresinden bulur donanım idlerinden bulur modem idnden bulur.

Bazı vpn firmaları tos ve sopanın köpeği olmuşlardır(bkz,hmavpn). Ama ipvanish bunlardan birisi değildir bu bakımdan övgülere layıklar.

• var mı güncel vpn free ?
  • Hepsi ucretsiz numarasiyla basliyor ama kullanmaya kalkinca herseyin kisitli oldugu anlasiliyor. Ip sayisi, baglanti hizi, ulkeler vs. ucretsiz yasakli sitelere girme programlari genelde demo mantiginda calisiyor.
    Ben TorGuard aldim su an indirmde 50% Torrent, P2p dosya paylasimi izni veriyor, routing- baglanti hizinizi yukseltebiliyor, ayni anda 5 aygit ile girebiliyorsunuz. Yillik indirim ile 29.99$ sozde ucretsiz rakiplerinden kat be kat daha uygun fiyat. eniyi-vpn.com Incelme ve kupn kodu bu sitede.
  • Android için VPN kullananlara ücretsiz ve çok hızlı bir vpn Invisible net vpn.

https://play.google.com...etails?id=net.invisible
  • Ya ben hem mobilde hemde pcde kullanmak istiyorum tek ücret ödeyip ikisindede kullanmak istiyorum tunnelbear çok iyi ama xpde çalışmıyor hotspot sheild de bu özellik varmı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.