< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VPN Programı tavsiyeleriniz? (5. sayfa)
-
-
arkadaşlar modemime vpn ayarı yapıp çindeki bir servera bağlamam mümkünmü. ev temizlik robotum çin dışında çalışmıyor. belki işe yarar. bildiğiniz bir ücretsiz vpn varmı denemek istiyorum.
-
Selamlar,
2018'den beri ABD bazli NordVPN kullaniyorum. Hatta en son 1 Mayis 2021'de 2 yillik yenileme yaptim. Gel gor ki ssport+ bu arkadasi Haziran 2021 itibari ile cok guzel engelliyor. 30 gun para iade surecini gectigim icin de hizmeti kullanamadigim gerekcesi ile para iadesi alamiyorum. Farkli bir VPN saglayacisina gectim mecburen. Henuz ssport+'in engelle(ye)medigi bir firma.
Sozun ozu NordVPN 30 gun para iade surecinden sonra yuzustu birakiyor.
Tecrubeli arkadaslar vpn bloklamanin nasil asilabilecegi konusunda yardimci olabilir ler mi? Ben kisisel olarak NordVPN'in onerdigi herseyi yaptim. Maalesef ssport+ engelini asamadim.
Duzenleme: NordVPN dun para iadesini yapti sagolsun. Nord ile ugrasirken alternatif arayislarim sonucu tamamen kisisellestirilebilir bir urun kullanmaya basladim. Su an icin isimi goruyor. Bolge bolge VPN erisimi satin alabiliyorsunuz. Ben sadece TR aldigim icin gunahim aylik $2. Yayin izleme konusunda performans acisindan tatminkar. Arada yayin kalitesi dusuyor fakat izlenemeyecek kadar degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 30 Haziran 2021; 20:51:17 >
-
Tavsiye edebileceğin Ücretli Vpn programı var mı.Kasper sky var 5 cihaz 190 tl tek pc de kullanmak istiyorum.
-
Selam,
Acikcasi tavsiye verebilecek kadar uzman gormuyorum kendimi. Neye ihtiyaciniz oldugunu buraya yazarsaniz daha bilgili arkadaslar yardimci olabileceklerdir. Benim konumum genelden farkli. Buradakilerin cogu TR bazli. Benim tek derdim ABD ikametimle ssport+ seyredebiliyor olmak su anda :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X