Şimdi Ara

VPS tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSH ya da terminal, artık her ne diyorsanız, kullanımı olan bir linux vps hosting kiralayacağım.
    terminal bulunması çok önemli çünkü bir çok program yükleyeceğim ve zaman zaman kendi cloud ım olarak kullanacağım. kesinlikle sadece bir cpanele sahip kullanım kısıtlı vpsler ile ilgilenmiyorum. tüm kontrolün bende olduğu bir vps istiyorum. (isterse cpanel de olmasın, önemli değil. yeter ki ssh var olsun)

avrupa merkezli olması da önemli.
    ve en önemlisi teknik destek. sorularımın cevapsız kalacağı bir hosting istemiyorum.

tavsiyeniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: calimdor

SSH ya da terminal, artık her ne diyorsanız, kullanımı olan bir linux vps hosting kiralayacağım.
    terminal bulunması çok önemli çünkü bir çok program yükleyeceğim ve zaman zaman kendi cloud ım olarak kullanacağım. kesinlikle sadece bir cpanele sahip kullanım kısıtlı vpsler ile ilgilenmiyorum. tüm kontrolün bende olduğu bir vps istiyorum. (isterse cpanel de olmasın, önemli değil. yeter ki ssh var olsun)

avrupa merkezli olması da önemli.
    ve en önemlisi teknik destek. sorularımın cevapsız kalacağı bir hosting istemiyorum.

tavsiyeniz var mı?

Merhaba;

Web sitemizden tercih edebileceğiniz VPS paketlerimiz stoklarda mevcuttur. Tüm VPS hizmetlerimizde Root izni yani bahsettiğiniz SSH ( Terminal ) izni verilmektedir ve tüm yönetim size aittir. İstediğiniz programı kurma imkanına sahip bulunmaktasınız.

cPanel tercihi ise size kalmış birşeydir. Sipariş esnasında cPanel istiyorum kısmını işaretlerseniz cPanel yüklenebilir ( aylık 35 TL lisans ücreti bulunmaktadır ) veya Plesk Panel seçebilirsiniz ( aylık 1 TL ücreti bulunmaktadır. )

Ödemelerinizi Paypal, Kredi Kartı, Banka Havalesi veya PTT Posta çeki hesabı ile yapabilmektesiniz.

Bilginize...

VPS Paketleriniz Görüntülemek İçin Adres:http://www.proirc.net/vps-sunucu.html

* Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. %18 KDV farkı ve 5 TL'lik kargo ücretinin ödenmesi halinde tarafınıza/kurumunuza fatura düzenlemesi yapılmaktadır.

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    destek@proirc.org / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• 15 gün önce VPS sunucu arayışlarım sonucunda DigitalOcean diye bir siteyle karşılaştım.
    5$ aylık ücrete 1 core CPU 512MB Ram ve 1 TB BW veriyolar.
    20 GB SSD HD veriyorlar ki SSD disklerin performanslarınız bilirsiniz.
    Amsterdam'da sunucuları var ve ping süreleri gayet düşük.
    Üstelik 2014SSD promosyon koduyla hesabınıza 10$ lık ücretsiz yükleme yapıyorlar.
    Yani 2 aylık ücreti peşin vermiş oluyorlar.
    Site arayüzleri çok temiz ve çok kullanışlı.
    Tavsiye ederim. Deneyin derim.

Link: https://www.digitalocean.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaramazca -- 7 Şubat 2014; 19:05:39 >
  • Merhaba,

ben bulutkare'yi kullanıyorum. Kullandığın kadar ödüyorsun o yönü ile çok iyi. Amazon gibi saatlik yani. Bir de 1 GB VDS 10 TL fiyatı da iyi gibi.
    Bir de linode, vultr ve digitalocean var tabiki.
  • aşağıdaki firmayı 5 yıldır kullanıyorum öneririm . Sıkıntı yaşamadım , 3 yıl shared hosting 2 yılınıda vps olarak kullanıyorum . SSH , WHM ve cpanel ile kontrol mümkün .

www.justhost.com/track/rovima?page=/vps
  • google clodu en temizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    hosting tavsiyesi (2025)
    geçen ay açıldı
    IPTV tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.