Şimdi Ara

Vshare ve Tongbu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki market / platform hakkında iki sorum var ..

1- Bunlar cihaza herhangi bir zarar verir mi , sorun oluşturur mu ?

2- İkisinin arasındaki fark ne ? Ve hemen hemen tüm ücretli uygulamalar var mı ?

• hayir zarar vermez. 90% i var
  • Bunu bende merak ediyordum öğrenmiş oldum Teşekkürler KRML_KNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunuza zararli yazilim girebilir , ne de olsa uygulama ve oyunlar virus taramasindan gecmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JLW

telefonunuza zararli yazilim girebilir , ne de olsa uygulama ve oyunlar virus taramasindan gecmiyor

hocam belliki yenisin ama iphone icin olan bir virus yox tabii cydia-dan girdigimiz verilercalina bilir ama ben tum iphone modellerinde jb yapib kullanmis biri olarak soyluyorum hic bir sey olmaz uygulama crackledigimiz zaman bile icinde virus olma olasiligi 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

telefonunuza zararli yazilim girebilir , ne de olsa uygulama ve oyunlar virus taramasindan gecmiyor

hocam belliki yenisin ama iphone icin olan bir virus yox tabii cydia-dan girdigimiz verilercalina bilir ama ben tum iphone modellerinde jb yapib kullanmis biri olarak soyluyorum hic bir sey olmaz uygulama crackledigimiz zaman bile icinde virus olma olasiligi 0

Hocam tesekur ederim ama arkadasin dedigi gibi virus korkutuyo acaba suana kadar bu marketlerden zarar gormus biri var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 28 Ekim 2014; 17:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

quote:

quote:

Hocam tesekur ederim ama arkadasin dedigi gibi virus korkutuyo acaba suana kadar bu marketlerden zarar gormus biri var midir ?

hocam ne virusunden bahs ediyorusunuz? iphone icin virusmu var? varsada ben raslamadim. virus dediginiz sey nedir? rat mi trojanmi? bu exe dosyasimiki icerisine yerlesdirilsin olsa bile iphoneda virus calismazki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

quote:

quote:

hocam ne virusunden bahs ediyorusunuz? iphone icin virusmu var? varsada ben raslamadim. virus dediginiz sey nedir? rat mi trojanmi? bu exe dosyasimiki icerisine yerlesdirilsin olsa bile iphoneda virus calismazki

Tamam o zaman korkusuzca yukleyebilirim.Tesekkur ettim tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 28 Ekim 2014; 18:00:27 >

• iOS un iki model uygulama uzantısı var. .deb ve .ipa

appstore dan indirdiğimiz uygulamalar .ipa dır ve sadece kendilerine verilen klasör kadar değişiklik yapma hakları vardır. Uygulama yükleyemezler,başka uygulamalara sizden izinsiz ulaşamazlar.

.deb ise ayarlar,fotoğraflar,iTunes,appstore,saat,hesap makinesi gibi SİLİNEMEYEN uygulamalardır. Cihazın heryerine erişebilirler. Örneğin safariden tongbu yüklemek gibi. .deb uygulamaları apple tarafından yüklenir ve her yetkiye sahiptir.

Jailbreak dediğimiz işlemle cihaza bir .deb dosyası olan Cydia yı yüklüyoruz. Ve cihazın tüm ayarlarına erişmiş oluyoruz.

İşte iphone a virüs bulaşma ihtimali bu konu ile yok oluyor. Yani .ipa dosyaları virüs bulaştıramaz ama Cydia dan virüs bulaşabilir ve buda zor bir ihtimaldir. Saçma sapan repo kullanmassanız rahat olabilirsiniz.

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkur ederin hocam bilgilendirme icin

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

iOS un iki model uygulama uzantısı var. .deb ve .ipa

appstore dan indirdiğimiz uygulamalar .ipa dır ve sadece kendilerine verilen klasör kadar değişiklik yapma hakları vardır. Uygulama yükleyemezler,başka uygulamalara sizden izinsiz ulaşamazlar.

.deb ise ayarlar,fotoğraflar,iTunes,appstore,saat,hesap makinesi gibi SİLİNEMEYEN uygulamalardır. Cihazın heryerine erişebilirler. Örneğin safariden tongbu yüklemek gibi. .deb uygulamaları apple tarafından yüklenir ve her yetkiye sahiptir.

Jailbreak dediğimiz işlemle cihaza bir .deb dosyası olan Cydia yı yüklüyoruz. Ve cihazın tüm ayarlarına erişmiş oluyoruz.

İşte iphone a virüs bulaşma ihtimali bu konu ile yok oluyor. Yani .ipa dosyaları virüs bulaştıramaz ama Cydia dan virüs bulaşabilir ve buda zor bir ihtimaldir. Saçma sapan repo kullanmassanız rahat olabilirsiniz.

Saygılar

zaten bilgi calinsa bile maksimum kayitli kontaktlar calina bilir benim sahsi gorusum ve onada yetki vermedikden sonra bir sey olmaz

• Vshare vb programlar appstorenin açığından yararlanan yazılımdır.Iphonun degil.

Yani vsahre bir appstore açığı bulmuş ordan markete sızıyor cihazlarımıza degil

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Vshare vb programlar appstorenin açığından yararlanan yazılımdır.Iphonun degil.

Hayır alakası bile yok. Vshare appcake tongbu 25pp nin kendi sunucuları vardır. Appstore un öle bişe yapması olanaksız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Vshare vb programlar appstorenin açığından yararlanan yazılımdır.Iphonun degil.

Hayır alakası bile yok. Vshare appcake tongbu 25pp nin kendi sunucuları vardır. Appstore un öle bişe yapması olanaksız

http://shiftdelete.net/apple-appstore-hacklendi-38570

• İos 8.1de yuklemiyor bisey iniyor yuklemiyor vshare id pw verdikleride olmuyo yuklenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6 ma vshare ile minecraft yukleyene kadar bende oyle saniyodum fakat telefon cpktu resmen elmafa takili kaldi saatlerce restore yapcam apple serverlari yavasladi rezil olduk resmen ondan sonra para vermeye basladim oyunu siz siz olun bulasmayin

• Her yorum kafami karistiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lifevita

İos 8.1de yuklemiyor bisey iniyor yuklemiyor vshare id pw verdikleride olmuyo yuklenmiyor

Evet 8.1'de tırt hepsi, şimdilik :(

• bir kaç gündür kullanıyorum şuan bi sorun yok tongbuda ama yavaş indiğinden gece bırakıyosun sabaha anca iniyor sonra bilgisayardaki tongbu programından fixliyorxun id passw istediğinde veya güncelleme alıp uygulamadar atar olduğunda fix 10 saniye sürüyor zaten devam ediyosun tekrar kullanmaya ama nasıl id passw olayını düzeltiyor bi fikrim yok itunes/appstore bilgilerine mi erişiyor yoksa crackliyor mu bi fikrim yok açıkçası
  • Kardeş ben hep kullandım şu zamana kadar hiç bişey olmadı zaten ios için tek virüs keyloger oda genellikle cydia dan bulaşır vshare ve tongbu için jb gerekmez jb olmayan telefonada virüs imkansız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.