arkadaşlar daha önce PIONEER S 3 ESTB kullanıyordum daha doğrusu 1.5 ay kadar kullandım ama şimdi müzikte zevk vermiyor filmde 10 numara ama bana müziktede yeterli olabicek bir hop lazım 1500 tl ye kadar çıkabilirim eskiden müzik setleri olurdu şimdi onlardanda az var piyasada aslında avr yi değiştiricem stero anfi alıcam bu seferde playstatıon 3 ü blurayı uyduyu bağlayamıcam vsx 520 ye bunların hepsini bağlıyabiliyorum stero anfidede böyle bağlama seçenekleri mevcutmudur mesala müzik için herkez stero anfi öneriyor şimdi benim ne yapmam lazım komple setimi değiştirmeliyim yoksa birtanede stero anfi alsam hem stero anfiyi hemde vsx 520 yi kullanabilirmiyim yada hem müzik hem sinema hemde playstatıon 3 oynarken sesini net alabileceğim bir anfi tavsiye edebilirmisiniz siteden bir abimizde Polk RtiA7 ile Harman Kardon HK980 önermişti ama bağlantılarıda yapmam gerekiyor müzik kadar film izlemeyide seviyorum
bendede vsx520 var.fiyat performans acisindan polk audio tsi 300den daha iyisini bulamazsin.520nin sınırlarini zorluyor diyebilirim.muzik performansi ciddi oranda basarilidir.amacin muzikse bence bu kuleleri listene almani oneririm.ben cok memnunum.ayrica evde goruntu acisindanda cok zarif ve karizma duruyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
benim de aklımda tsi 400 var aslında ama stero anfi kafamı çok kurcalıyor onun için bende kararsız kaldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme