Şimdi Ara

Vsync Hakkında Bir Kaç Soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vsync hakkında bir kitap felan olsa hemen alır okurdum
  • Benim de merak ettiğim bir konu adaptive vsync.Şimdi oyunlarda vsync açtık ayrıca nvidia denetim masasından vsync kısmını adaptive mi yoksa 3d uygulama ayarlarını kullan şeklinde mi bırakmalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Benim de merak ettiğim bir konu adaptive vsync.Şimdi oyunlarda vsync açtık ayrıca nvidia denetim masasından vsync kısmını adaptive mi yoksa 3d uygulama ayarlarını kullan şeklinde mi bırakmalıyız

ben oraya hiç dokunmadım açıkcası bilen birinden yardım beklemelisiniz
  • direkt adaptive vsync aç nvidia contro panelden.. oyunlardaki vsyncleride kapat.. ben böyle test ettim en son ve çok beğendim.. GTX 460 ta güzel olmuyordu ama GTX 670-680 de baya iyi çünkü kartlar güçlü.
  • Ben de bugün hem burdaki yorumu hem de youtube daki linus tech tip videosunu görünce gtx660 ti ile adaptive vsync denedim. gerçekten güzel bir özellik. sanırım normal vsync de mouse biraz lag yapıyordu. ama farkında değildim. çünkü çok hissedilir derecede değildi. ama adaptive vsync açıp oyundaki vsync kapttığımda mouse'ı daha kolay kontol edip daha rahat nişan alabildiğimi farkettim. kısaca ben memnun kaldım ve bundan sonra da sürekli kullanacam. nvida nın yazılımsal üstünlüklerini sayarken de bundan sonra cuda ve physx yanına adaptive vsync de ekliyorum
  • @X-FI

öneri ve yorum için teşekkürler deneyeceğim

@Fire.Sword
    öneri ve yorum için teşekkürler deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

direkt adaptive vsync aç nvidia contro panelden.. oyunlardaki vsyncleride kapat.. ben böyle test ettim en son ve çok beğendim.. GTX 460 ta güzel olmuyordu ama GTX 670-680 de baya iyi çünkü kartlar güçlü.

Peki bunların yanısıra kontrol panelde triple buffering nasıl ayarlanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Ben de bugün hem burdaki yorumu hem de youtube daki linus tech tip videosunu görünce gtx660 ti ile adaptive vsync denedim. gerçekten güzel bir özellik. sanırım normal vsync de mouse biraz lag yapıyordu. ama farkında değildim. çünkü çok hissedilir derecede değildi. ama adaptive vsync açıp oyundaki vsync kapttığımda mouse'ı daha kolay kontol edip daha rahat nişan alabildiğimi farkettim. kısaca ben memnun kaldım ve bundan sonra da sürekli kullanacam. nvida nın yazılımsal üstünlüklerini sayarken de bundan sonra cuda ve physx yanına adaptive vsync de ekliyorum

nvidia kontrol panelde adaptive vsync bulamadım Türkçe dil olduğu için mi acaba sabah uykulu olduğum içinde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 22 Ocak 2013; 11:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pUrpLe DeviL

quote:

Ben de bugün hem burdaki yorumu hem de youtube daki linus tech tip videosunu görünce gtx660 ti ile adaptive vsync denedim. gerçekten güzel bir özellik. sanırım normal vsync de mouse biraz lag yapıyordu. ama farkında değildim. çünkü çok hissedilir derecede değildi. ama adaptive vsync açıp oyundaki vsync kapttığımda mouse'ı daha kolay kontol edip daha rahat nişan alabildiğimi farkettim. kısaca ben memnun kaldım ve bundan sonra da sürekli kullanacam. nvida nın yazılımsal üstünlüklerini sayarken de bundan sonra cuda ve physx yanına adaptive vsync de ekliyorum

nvidia kontrol panelde adaptive vsync bulamadım Türkçe dil olduğu için mi acaba sabah uykulu olduğum içinde olabilir

bendeki de Türkçe. Dikey senkronizasyon olarak geçiyor Türkçe'de. onu uyarlamalı yapın

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 22 Ocak 2013; 13:31:27 >

• quote:

quote:

quote:

bendeki de dürkçe. dikey senkronizasyon olarak geçiyor türkçede. onu uyarlamalı yapın

tamam çok teşekkürler deneyip paylaşacağım sonuçları

• 40 dakikaya yakın adaptive vsync uyarlamalı olarak oynadım.oyunda vsync ayarını kapattım.Bende beğendim açıkcası bundan sonra kullanmayı düşünüyorum.öneren arkadaşa teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 22 Ocak 2013; 15:46:27 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bendeki de dürkçe. dikey senkronizasyon olarak geçiyor türkçede. onu uyarlamalı yapın

tamam çok teşekkürler deneyip paylaşacağım sonuçları

Rica ederim. Beğendiğinize sevindim

• bu arada resimleri eklemeyi unutmuşum bir kaç resim

Vsync Hakkında Bir Kaç Soru  Vsync Hakkında Bir Kaç Soru

Vsync Hakkında Bir Kaç Soru  Vsync Hakkında Bir Kaç Soru

• farklı oyunlarda da deneme yapacağım
  • GTX 765m sahibiyim BF3 Vsynic açıkken sabit 60FPS de olmama rağmen mause ve ekranda lag varmış gibi oluyor.

bu konudaki:http://forum.donanimhaber.com/m_54044642/tm.htm

Renderdevice.triplebufferingenable true

kodu işe yaramadı
  • amd tarafında adaptive vsync benzeri bir ayar varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.