Şimdi Ara

VTEC NEDİR NASIL ÇALISIR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
9
Favori
144.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elalembialem_

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

O modellerde de oynanmamış, sağı solu kurcalanmamış, kazasız, temiz, bakımlı araç bulmak neredeyse imkansız gibi.. Böyle araçlara da ciddi paralar istiyorlar..
    Sizin bütçeniz ne kadar?

24000tl ye kadar çıkabilirm :)

eğer araç temiz olursa ama araç konusunda hemfikir olduk değilmi yanii 1996-1999 arası 1,6 160hp dohc vtec moturlu civiclerden bahsediyoruz ...

benim anladığım bu :)

Aynen hocam araç konusunda hem fikir olduk :)

O fiyatlara düzgün bi sedan vtec alabilirsiniz. Araç bulursanız bana buradan haber verin bende bakarım araç ne durumdadır diye eder mi etmez mi kendimizce bi yorumda bulunuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Şu anda piyasada ki ( bana göre ) en temiz vtec :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-japonyadan-ozel-64546987/detay

bilmiyorum pazarlık durumu nedir ama çok düşeceğini sanmam.

Diğer beğendiğim sedan vtecler :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-white-fm-vtec-71839138/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-vti-fiyat-sondur-22-000-70800130/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-amcadan-orjinal-vti-65762903/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-hatasiz-vti-65296167/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-subaydan-sedan-vti-0-km-garantili-motor-64902818/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sedan-vti-69334825/detay

Hiç biriyle görüşmedim araçlar ne durumdadır tam fikrim yok ama beğendiklerimi sizinle paylaşıyım dedim :)

HB düşünürseniz başka ilanlar da atabilirim.

sayın hocam valla ne diyim ellerine emeklerine sağlık :)

tam benim aradığım araç bundan sonrasını kendim hallederim sizi daha fazla zahmete sokmak ayıp olur

çok teşekkür ederim...

• Rica ederim hocam ne demek benim için keyif vtec araştırmak.
  • quote:

Rica ederim hocam ne demek benim için keyif vtec araştırmak.

ManJaQ_Blade hocam

yaklaşık 1 aydır benim içinde baya büyük bi zevk halini almaya başladı bu vtec olayı

ya volvo s40t4 alıcam 1,9 turbo benzinli 200hp

yada civic vtı alıcam başka yolu kalmadı :))

• quote:

quote:

ManJaQ_Blade hocam

yaklaşık 1 aydır benim içinde baya büyük bi zevk halini almaya başladı bu vtec olayı

Vtec bambaşka birşey hocam temizini bulursan kaçırma al, ben 98 model hatchback vtec aldım açık mavi rengi, yaklaşık 2 ay oldu alalı çok şükür büyük bi sorun çıkarmadı. Ufak tefek masrafları vardı onları hallettim bi. Ama 5500 den sonra o vtec açışı hissetmek herşeye değer

• quote:

quote:

quote:

ManJaQ_Blade hocam

Vtec bambaşka birşey hocam temizini bulursan kaçırma al, ben 98 model hatchback vtec aldım açık mavi rengi, yaklaşık 2 ay oldu alalı çok şükür büyük bi sorun çıkarmadı. Ufak tefek masrafları vardı onları hallettim bi. Ama 5500 den sonra o vtec açışı hissetmek herşeye değer

hocam ben hiç vtec kullanmadım nasıldır bilmiyorum açıkcası

ama 5500d/d bana çok geliyor 5500d/d vericek gücü volvo s40 t4 de 2500d/d alabilyoruz ve yakıt tüketimleride neredeyse aynı 3-5 kuruşluk bir fark var

ama tabiki bi yanda honda motoru bi yanda volvo açıkcası çok kararsızım bakalım hangisi nasip olucak :)

honda açıkcası 5000tl kadar daha fazla :)

• 2003 civic sedan var bende. vtec motor. prins lpg kit var. vtec denilen şeyi nasıl hissedebilirim? ses falan mı duymam gerekiyor nasıl oluyor bi kısa özet geçebilir misiniz beni alıntı yaparak teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

2003 civic sedan var bende. vtec motor. prins lpg kit var. vtec denilen şeyi nasıl hissedebilirim? ses falan mı duymam gerekiyor nasıl oluyor bi kısa özet geçebilir misiniz beni alıntı yaparak teşekkürler

Hocam sizin araç farklı, bahsettiğimiz vtec 1996-99 yılları arasında üretilen 160 HP gücünde ki honda civic vtecler. Yani sizin araçta öyle vtec açma gibi bi olay hissedemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

2003 civic sedan var bende. vtec motor. prins lpg kit var. vtec denilen şeyi nasıl hissedebilirim? ses falan mı duymam gerekiyor nasıl oluyor bi kısa özet geçebilir misiniz beni alıntı yaparak teşekkürler

Birde lpg ile hissetmeniz gerçekten zor.Çünkü 2001'den 2006'ya kadar üretilen civiclerde bir önceki nesilin motorunu koydular iyileştirmeler yaptılar 10 beygir azaltıp tork yükselttiler.7.nesil yani 01-06 arasındaki civiclerdeki vtec tamamen yakıt ekonomisiyle alakalı.Ancak 2.viteste biraz hissetiriyor.Vtec açıldığı zamanda yakıt ekonomisini bir kenara bırakıp performans üzerinde çalışıyor.Dediğim gibi sizin araçta hissedilmesi zor.Hatta halk arasında yalancı vtec deniyor.

• ya abii 5000d/d sonra noluyo o araca öle yav :))

zank die fırlıyor ibre böyle birşey varmı yaa :))
  • ya o degılde bu konuyu okuduktan sonra aklıma geldı bızım 2011 cıvıc sedan kac devırden sonra fırlatıyor acaba 5500 mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

ya o degılde bu konuyu okuduktan sonra aklıma geldı bızım 2011 cıvıc sedan kac devırden sonra fırlatıyor acaba 5500 mu?

Hocam sadece 1996 ve 1999 model arası honda civic vti larda var 5500 den sonra vtec açma olayı, oda sadece doch vtec motor olanlarında yani 160 HP liklerde. 2000 ve üzeri hiç bi civicte yok böyle bi olay.
  • quote:

quote:

ya o degılde bu konuyu okuduktan sonra aklıma geldı bızım 2011 cıvıc sedan kac devırden sonra fırlatıyor acaba 5500 mu?

Hocam sadece 1996 ve 1999 model arası honda civic vti larda var 5500 den sonra vtec açma olayı, oda sadece doch vtec motor olanlarında yani 160 HP liklerde. 2000 ve üzeri hiç bi civicte yok böyle bi olay.

hocam bızım motorun ne ozellıgı var acab ivtec
  • Japonlar bu işten anlıyor ya :)
  • quote:

quote:

Hort gibi olucak ama merak ettim Örnek Araç bu araçtan var bizim bir akrabada bunda o dediğiniz vitek lerin hangisi var ve bilmem kaç bin devirden sonra hissedilir bi değişim oluyormu acaba

• Orijinalden alıntı: Draqonn

Hort gibi olucak ama merak ettim Örnek Araç bu araçtan var bizim bir akrabada bunda o dediğiniz vitek lerin hangisi var ve bilmem kaç bin devirden sonra hissedilir bi değişim oluyormu acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-typerr-kasa-lpg-li-orjinal-70733240/detay

bu dediğiniz araçta yok malesef hocam vtec açma olayı.

• Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Orijinalden alıntı: Draqonn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-typerr-kasa-lpg-li-orjinal-70733240/detay

bu dediğiniz araçta yok malesef hocam vtec açma olayı.

Kaldır çöpe at o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

6100-6200 civarı da kırmızı çizgi başlıyor bizim kadranda? O kadar geç mi geçiyor 16 valfe? Ben 3200 devirde diye biliyorum

4500 yada 5500 de giriyor.Büyük ihtimal 5500 .. Bizim kasada 7500 de devir kesici var..2 bin devir falan çeviriyor 16 valfte/subapta neyse artık.

5500 RPM'den sonra VTEC devreye giriyor.
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...Aracımla alakalı bazı şüphelerim olduğu için konuyu araştırdım...
    Size danışmak isterim müsaadenizle...
    2005 civic ls aracım 65000 km.de.
    Araç çok yüksek devirlerde hızlanıyor. 130 km hıza 5.viteste ancak 4000 devirde ulaşıyor. anladığım kadarıyla vtec motordan dolayı bu normal?
    Cevaplarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.