Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden de goremedim ben 2. El Solo2, siz Nerede gördünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben %30 daha iyi demedim tunerin verimi %30 daha iyi vu solo 2 bakarsanız eski duo onboard tuner
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: ozkaplans

Hocam %30 daha iyi dediğiniz cihaz bunun fiyatının 2 katı... bu arada eozen81 den başka cihazı kullanan yok sanırım. ya da burası paylaşım için yanlış yer heralde:) turkeyfor.m a baktım herkes teknik konuşuyor uydu profu olmuş tüm kullanıcılar maşallah anlayana madalya verecekler heralde:)

Valla burada kimse belirtmedi ben de cihazı aldım diye o yüzden kullanıcı listesinde bir tek benim adım var

Şey.. belirtmek mecburimiydi ya? Unutmuşum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemilinux

solo2 şahane bir başlangıç yaptı
    fiyat performanskonusunda alınacak cihazlardan biri

birşey dikkatimi çekti piyasaya çıkar çıkmaz en hızlı 2ci ele düşen cihaz rekorunu elde etti :)

rekorların cihazı vu

Evet haklısın dostum, bir arkadaş, diğer forumda 3 saat kullanıp kaldırdım diye satışa çıkarmıştı. Fakat, henüz birkaçsaatlik cihazda sorun varsa, beğenmediysen vs. iade edersin olur. Fakat o arkadaş taksitle alıp peşinemi çevirmek istedi anlaşılamadı.
    Son kullanıcı olarak görüşüm, solo2 fiyatına göre çok çok iyi bir cihaz. Bakın, DM800Hdse, Xtrend 9000, gibi cihazlar kaça. Doğu milletlerinin ortak özelliği: çamur atma, burun kıvırma. Ancak ne zaman ki mala sahip olur, ondan iyisi yoktur. Esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alusta -- 25 Şubat 2013; 18:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Sahibinden de goremedim ben 2. El Solo2, siz Nerede gördünüz?

sizin çok değerli bir forumunuz var orada
    2ci el ilanlarına bakarsanız bir kaç tane olacaktı
    sahibinden sitesini nereden çıkarttınız
  • Bu arada 2. parti için siparişi cuma günü 699 dan geçmiştim dün itibariyle heryerde 799 tl olmuş taksitli fiyatlar. son anda 100 tl fazla para ödememiş olduk bu vesileyle:)
  • Uydu işinde uzman bir arkadaşın tavsiyesi ile almaya karar vermiştim. 699 TL gerçekten iyi fiyatmış, 799 TL olunca vazgeçtim. Önümdeki günlerde yine fiyat düşer sanırım. Acele etmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemilinux

sizin çok değerli bir forumunuz var orada
    2ci el ilanlarına bakarsanız bir kaç tane olacaktı
    sahibinden sitesini nereden çıkarttınız

"Çok değerli forumunuz derken" ???

TF'yi kastediyorsanız ben alım satım kısmına aşina değilim, ama bu beyanınız üzerine baktım son 2 haftada
    ancak 2 tane Solo 2 ilanı açılmış, bu mu rekor yaptı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 26 Şubat 2013; 0:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alusta

Şey.. belirtmek mecburimiydi ya? Unutmuşum da..

Ok sizi ekledim ilk mesaja.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut78

Uydu işinde uzman bir arkadaşın tavsiyesi ile almaya karar vermiştim. 699 TL gerçekten iyi fiyatmış, 799 TL olunca vazgeçtim. Önümdeki günlerde yine fiyat düşer sanırım. Acele etmeye gerek yok.

düşecegini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: turgut78

Uydu işinde uzman bir arkadaşın tavsiyesi ile almaya karar vermiştim. 699 TL gerçekten iyi fiyatmış, 799 TL olunca vazgeçtim. Önümdeki günlerde yine fiyat düşer sanırım. Acele etmeye gerek yok.

düşecegini sanmam

kurlar düşecek gibi görünmüyor. düşse bile talebe göre fiyatı daha da artırabileceklerdir. Sonuçta avrupadaki muadil fiyatından daha düşük giriş yaptılar Türkiye'ye.
  • evet sevigili dostlar cihazımı az önce aldım solo2 bende aranızdayım dreamden farkı yoktur sanırım akşama bağlayıp hemen kontrolleri sağlayacağım vu solo2 için en iyi yazılım hangisi onu sorayım
  • VTI yazılımını yükleyiniz blackhole de beklenen performansı vermiyor
  • Ben Blackhole 2.0.1 kullanıyorum, bu imajda Türkçe altyazıları karakter sorununu çözdüm + sarı altyazı + büyük font. Rehberi de hazır.

BLACKHOLE İMAJ İÇİN ALTYAZI MODLAMA

ÖNEMLİ NOT: Aşağıdaki işlemleri yapmadan önce ne olur ne olmaz mutlaka imajınızın yedeğini alınız. Oluşabilecek herhangi bir problemde böylece yeniden dönüş yapabilirsiniz.

1) BlackHole'da gelen aşağıdaki resimde gördüğünüz arayüzü kullanıyorsanız linklerden herhangi birisinden indireceğiniz rar dosyasının içindeki skin.xml dosyasını içindeki /usr/share/enigma2 klasörüne atın (yer değiştireyim mi diye soracak, EVET diyeceksiniz) ve cihazınızı yeniden başlatın.

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

Download-1
    Download-2

2) BlackHole'da HD Glass arayüzünü kullanıyorsanız benim gibi, linklerden herhangi birisinden indireceğiniz rar dosyasının içindeki skin.xml dosyasını içindeki /usr/share/enigma2/hd_glass16 klasörüne atın (yer değiştireyim mi diye soracak, EVET diyeceksiniz) ve cihazınızı yeniden başlatın.

Download Link1 (HD Glass)
    Download Link2 (HD Glass)

3) Yukarıdaki gibi sarı ve büyük altyazılara kavuştuysanız her şey düzgün gidiyor demektir, bu aşamada gene ne olur ne olmaz mutlaka sistemin yedeğini alınız.

Şimdi sıra ı, I, ş gibi Türkçe karakterlerdeki sorunu çözmede, bunun için:

- TELNET'den şu aşağıdaki komutu veriniz.
    quote:

opkg install eglibc-gconv-iso8859-9

- Aşağıdaki linklerden birinden indireceğiniz enigma2.sh dosyasını FTP ile cihazınızın /usr/bin/ klasörüne atın, yer değiştireyim mi diye soracak evet deyin

Download-1
    Download-2

- Cihazınızı yeniden başlatın ve altyazıları Türkçe karakter sorunu olmadan izlemenin tadına varın

Sonuçta fark şöyle olacak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 26 Şubat 2013; 23:48:03 >

• Beyler solo2 ile kathrein 913'ü karşılatırırsanız hangisinin görüntü kalitesi ağır basar ? solo2 enigma kullandığı için görüntü kalitesinden şüpheliyim ,daha önce dm800se kullanıyordum şimdi dolaba kaldırdım takasım gelmiyor kathrein 913'den sonra , enigmanın görüntü kalitesi düşük oluyor iki cihazıda kullanan varmı aranızda
  • solo 2 nin görüntüsünün, vu uno,ultimo vs. lerle aynı olduğu söyleniyor, onlarda 800 SE ile aynı olduğuna göre bence değerlendirme sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

solo 2 nin görüntüsünün, vu uno,ultimo vs. lerle aynı olduğu söyleniyor, onlarda 800 SE ile aynı olduğuna göre bence değerlendirme sana kalmış.

O zaman benim için solo2 konusu kapanmıştır teşekkürler bilgi için
  • http://imgur.com/a/7Vb1Q#0

Buradaki görüntü çok güzel acaba bunda hangi yazılım yüklü (imaj yada adına ne deniyorsa tam bilmiyorum)
    Çünkü daha önce bir kaç enigma yüklü cihaz kullandım verdikleri görüntüleri beğenmediğim için iade ettim.
  • Beyler VU nun ne alakası var Kati ile ve hele hele Techni ile!

Herkes kendi kulvarında koşsun yeter!

Vu iyi bir cihaz ama o kadar,Kati ile Techni ise çok çok iyi ve konuştuğum durum da "resim kalitesi" üzerinedir!

Ancak şu bahsettiğiniz "malum" cihazlar malum CS işi içindir! arada da epey fark vardır!

Örneğin Techni sadece ve sadece bir FTA cihazdır ama adma gibi resim alırsınız CI+ sı da cabası ise bu meret
    DS/DT ve aynı anda 2 adet de gömülü CAS da olmak üzere 4 ayrı şifreleme sistemini sorunsuz çalıştıran neredeyse
    tek cihazdır Kati de bile aynı anda 2 adet CAM,stabil çalışamıyor!

Image veya onu yükle bunu kaldır veya bir kısım sorunlar v.s de yoktur

Siz VU yu Karaköy işi veya DB,GigaB veya e2 ile CS işi yapan diğer cihazlar ile mukayese ederseniz daha sağlıklı bir değerlendirme
    yapmış olursunuz! kısaca herkes kendi kulvarından koşusun ve konuşsun

Bu aralar VU ya gaz verilmiş,Fake adamlar ile TF deki malum işler burada da olduğu için,kimse haybeye yeme-gaza gelmesin,uyanık olsun!

++

• valla arkadaşlar biraz araştırma ile direksiyonu vu+ solo 2 den, Kathrein 913 e kırmış bulunmaktayım.
    umarım doğru yapmışımdır. gigablue da kafamı karıştırmıyor değil. bakalım görecez kathrein'i bir deneyeyim önce hayırlısı ile.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.