Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mat35

http://imgur.com/a/7Vb1Q#0

Buradaki görüntü çok güzel acaba bunda hangi yazılım yüklü (imaj yada adına ne deniyorsa tam bilmiyorum)
    Çünkü daha önce bir kaç enigma yüklü cihaz kullandım verdikleri görüntüleri beğenmediğim için iade ettim.

Benim ekran görüntüm bu.

Blackhole İmaj 2.0.1
  • Atlanta HDBox satar satmaz alıyorum.
  • yaklaşık 10 gündür kullanıyorum eski cihazlardan sonra görüntü bana çok güzel geldi tatmin oluyor insan tabi üst düzey resim veren cihazlarla mükayese edilmez tabi ds ve dt kullanan biri şuan bunu kesinlikle tercih etmemeli cı+ desteği kolay kolay gelmez
    ancak bazılarının kızdığı cs online filim izleme hdd den flim bray oynatma işinde çok başarılı solo2 adığımdan beri r6s yi kenara koydum flsh desteğide geleceği söylendi ki gelirse harika olacak transcod.(net hızın iyi ise 1 yada 2 kişiye istediği yayını izletme) olayı güzel
    sonuçta ne amaçlarsan ona göre cihaz alırsın piyasa cihazları gibi kalitesiz değil oldukça kaliteli bir cihaz ama gidip de 1500-2000 tl cihazdan daha kaliteli demek ayıp olur
  • beni de listeye ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

beni de listeye ekleyebilirsiniz

Okdir
  • Beni de yazin dostlar...
  • @emre

Döndünmü?

Bak adımı listeye yazdırtmam he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

@emre

Döndünmü?

Aradım cevap vermedin

quote:

Orijinalden alıntı: hhan

Beni de yazin dostlar...

Okdir, hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Ne zaman aradın?
  • @eozen81,,

ilk mesajdaki son youtube videosu,kanal zaping olayındaki image hangisi bilgin var mı? kanal isimleri ayrıca info barın üstünde çıkması hoşuma gitti,yada bu arayüz ise ismi nedir?
    vti kullanıyorum şuan,dmconcinty arayüz ile.bunu denemek isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

@eozen81,,

ilk mesajdaki son youtube videosu,kanal zaping olayındaki image hangisi bilgin var mı? kanal isimleri ayrıca info barın üstünde çıkması hoşuma gitti,yada bu arayüz ise ismi nedir?
    vti kullanıyorum şuan,dmconcinty arayüz ile.bunu denemek isterdim.

Dostum, hayır bilgim yok ama Youtube'da açıklamalarda arayüzün adı MetrixHD Beta yazıyor.
    İmaj da VTi"Vu+ Team Image" - v. 5.0.0 - 11.12.2012 OE 1.6 imiş. Bir dene olmazsa bu arayüzü.
    Bize de haber verirsin
  • solo2 cccam destekliyor mu?
    vu duo2 cccam desteği varmıdır bu konuda bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

solo2 cccam destekliyor mu?

Bütün VU'lar destekler. Sadece Solo2 değil.
  • quote:

quote:

solo2 cccam destekliyor mu?

Bütün VU'lar destekler. Sadece Solo2 değil.

bilgi için teşekkürler solo2 için cccam yoksa bu fiyatın mantığı kalmamış
  • quote:

bilgi için teşekkürler solo2 için cccam yoksa bu fiyatın mantığı kalmamış

Anlatamadım sanırım, Solo, Solo2, Duo, Duo2 (çıkmadı henüz) hepsinde cccam desteği vardır.
  • Gülmemin sebebibir an cccam olmasa bu cihazların hali ne olurdu ona güldüm. Sana gülecek olsam cevap vermeye de tenezzül etmezdim zaten.

Tehdit edercesine enteresan şeyler söyleyip kimi korkutmaya çalışıyorsunuz beni mi işte ona gülerim
  • Gigablue hd Quad mı yoksa Vu+ Solo2 mi hangisi daha iyidir.
  • quote:

Gülmemin sebebibir an cccam olmasa bu cihazların hali ne olurdu ona güldüm. Sana gülecek olsam cevap vermeye de tenezzül etmezdim zaten.

Tehdit edercesine enteresan şeyler söyleyip kimi korkutmaya çalışıyorsunuz beni mi işte ona gülerim

tehdit diye anladın ya en çok da ben buna güldüm
    senden herşeyden dediğim teknolojik bilgiler manasında dedim ama sen farklı anladın orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 6 Mart 2013; 17:23:10 >

• Gigablue quad modeli nin teknik olarak artıları vardır. Karasal, kablolu tuner desteğii esata port desteği çift modül girişi vs gibi onu dışında işlemci olarak aynı işlemciyi kullanmaktadır. Her iki cihazda 1305 Mhz işlemciye sahiptir.
  • @dephyr, pardon bir iletişim problemimiz oldu bugün, kusura kalma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.